Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם! אז ככה, קניתי עכשיו sx4 יד שנייה והבחנתי שיש 8 רמקולים בדלתות( כל דלת רמקול גדול וטוויטר) ועוד רמקול מרכזי.

אך כשהצמדתי את האוזן שלי שמתי לב שרק הארבע רמקולים הגדולים בדלתות פועלים. הבנתי שזה בגלל שהרדיו דיסק תומך רק ב4 רמקולים, וצריך מערכת שתתמוך בכולם( חשוב לציין שאין לי מערכת מובנית של סוזוקי אלא רדיו דיסק פשוט נשלף).

מה אפשר לעשות כדי להפעיל את כולם? איזה רדיו דיסק פשוט תומך בכולם? או שבכלל זה לא קשור למערכת אלא לחיבורים מאחורה....

תודה!!

פורסם

א' - זה שיש 9 מיקומים אפשריים לרמקולים, לא מחייב שבכולם יש רמקול - הבט במפרט הרכב.

ב' - מידבאס (הרמקול הגדול בדלת) וטוויטר (הרמקול הקטן בדלת) יכולים להיות מופעלים מאותו ערוץ ע"י חיתוך התדרים בניהם - כשרכב מגיע מהמפעל לרוב הטוויטר מצוייד בקבל לחיתוך תחתון.

ג' - לגבי הרמקול המרכזי, אני חושב שזה פתח מיזוג ולאוו דווקא רמקול

פורסם

אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל שמע... זה נראה כמו רמקול :) תשמע, המידבאסים בדלתות עובדים, הטוויטרים מעליהם לא עובדים, אני מאמין שהטוויטרים הם כן רמקולים ולא פיסת יופי. ככה גם קראתי בשאר הפורום שהרכב מגיע עם 9 רמקולים.

הרמקול האמצעי, אממ, יכול להיות שזה פתח מיזוג, אבל תכלס, לא נראה לי...

אז אתה אומר שאני צריך ללכת למקום שמבין ולבקש שיסדרו חתכים ועניינים?

פורסם

אולי זה תלוי ברמת איבזור,יכול להיות שהרכבים בארץ הגיעו עם 4 רמקולים,כמו כן יכול להיות ברמת איבזור הגבוהה יש יותר רמקולים מאשר הנמוכה,תבדוק בספר רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אסביר שוב, זה שיצרן מכין מיקומים, מתקין גרילים, לא מחייב שבאמת יש שם רמקול, הכל תלוי ברמת האבזור שהביא היבואן לארץ.

רק ברמת הGLX רשום כי יש 9 רמקולים (כך לפי אתר סוזוקי).

אל תתבלבל בין גריל חיצוני, לבין אלמנט שיושב מאחורי הדיפון.

אין מה ללכת למישהו שיסדר חיתוכים כי זה אמור להגיע מהמפעל.

אם הרכב שלך לא ברמת גימור כמצויין, כנראה שאין לך את כל ה9 רמקולים.

פורסם

אני מבין, הגרסה שלי היא הפחות המאובזרת וכנראה שבאמת זה סתם גרילים, וואלה לא חשבתי על זה:)

אממ...אז אם המקומות מוכנים נשאר רק לקנות טוויטרים בגודל המתאים ולחבר לא? ואולי רמקול מרכזי בדשבורד למרות שלא נראה לי שאני אמצא כזה...

מה אתם אומרים? מה שווה לי לעשות במקרה הזה?

תודה!

פורסם

אם מדובר בדגם הפחות מאובזר אין לך רמקול מרכזי בדשבורד כפי שיש בדגם המאובזר.

שנית,אין שום צורך לקנות טויטרים כי אמורים להיות לך במידה ולא פורקו על ידי המוכר או שפשוט נותקו בדרך כלשהיא או שאולי בכלל נשרפו.

החיוט שמחובר לרמקול בדלת מפוצל גם לחיבור לטויטרים לכן,אם הגדולים עובדים צריך לחפש מדוע הטויטרים לא עובדים על ידי פירוק הדיפון שהוא קל מאד .

תבדוק גם בהד יוניט אם הטרבל במקרה לא הונמך לגמרי לפני שתפרק.

בהצלחה,

ליאור

פורסם

אממ מדובר בדגם הפחות מאובזר, אבל יש רמקול מרכזי בדשבורד, לפחות גריל כמו שהבחור כתב למעלה.

מאיפה החלטת שאמור להיות לי טוויטרים? למה לא כמו הבחור שכתב למעלה שזה רק גרילים?

לגבי הטרבל, הכל במקומו...

פורסם
א.

מאיפה החלטת שאמור להיות לי טוויטרים? למה לא כמו הבחור שכתב למעלה שזה רק גרילים?

.

יש לי רכב כמו שלך. וקל מאד לראות אם יש לך או אין.

פורסם

הבנתי... אז בעצם אתה אומר שלמרות שהגרסה GLA יכול להיות שיהיו טויטרים שם.

עוד דבר, תגיד אפשר להתקין שליטה מההגה מקורית של סוזוקי (בהגה כמובן)?

• תוכן חדש...