Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(התלבטות) יונדאי i10 או i20... או אחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה ריו סדאן 1.4 6 הילוכים 109 כ"ס

80900 ש"ח כולל הרבה תוספות עלה לי במבצע חבר

היום נסעתי איתה לירושלים. הידנית היא עולם אחר מהאוטומטית.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

81,000 זה כבר מעל ומעבר ליכולות.

zvir

שמעת/ם על קיה פיקנטו ספורט ידני?

איך היא ב"מועדון ה-50+ עד 75 א"ש"?

אני חייב למקד את השאלה: רק דגמים שעלותם עד 75,000ש"ח.

אין שום אפשרות להוציא מעבר ל-75,000ש"ח!

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

יש לי גם פיקנטו ידנית 1.0 כבר 3 שנים וגם את הריו החדשה-3 ימים....

אני לא משווה יכולות שזה עולם אחר לגמרי

אבל הנוחות , השקט , הרבה יותר טובות בקיה ריו, הפיקנטו רכב נפלא רק לעיר . זה גמד עיר

וגם אם אין לך חבר עוד שבוע תוכל לקבל אותה במחיר קרוב מאוד כשהמבצע יגמר.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

הכל טוב ויפה.. אך לא ניתן להוסיף את הכמה אלפי שקלים.

אתה חושב שבתום מבצע חב''ר ירד המחיר מעבר ל81 אלף?!

צריך למצוא את הרכב שבמסגרת 75,000ש''ח נותן את הביצועים הטובים ביותר בצריכת דלק הסבירה ביותר.

לא מעניין איבזור, יופי ומתנות.

תודה!

שבוע טוב.

פורסם (נערך)

וואלה... ה-i10/20 אינן חסכוניות?

כי דווקא קראתי שכן.

אני שב ושואל - עד 75,000שײח, אפילו לא 100 ש"ח יותר:

מה הן מכוניות ה-vfm המומלצות ביותר?

כשמה שהכי חשוב (מעבר לפשטות ואמינות) זה יכולת נסיעה בעליות (לא לזחול על 60...) בשילוב צריכת דלק סבירה-טובה.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shabydog
פורסם

אם ידני זה אפשרות אז עדיף ללכת על ידני - מבחינת חסכון ואמינות.

לגבי הרכבים - אני הייתי מעדיף את הפונקציונליות של ופר מיני מאשר מיני, ומבין הסופר מיני הייתי בוחן גם את הסוויפט (שהיא יותר חזקה ממ-I20) ואת הפיאסטה (שהיא יותר מהנה).

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אין שום בעיה עם ידני.

תוכל לנמק למה אתה מעדיף את הפונקציונליות של הסופר על המיני?

אכן הסוויפט באה בחשבון...לא מכירה, אך יש לנו במשפחה ניסיון טוב עם סוזוקי.

איך הפיאסטה?

לא יודע למה, אך הפיאסטה עושה לי קונוטציה של משהו מיושן שנותר מאחור... כנראה ללא כל סיבה.

איך היא והאם נכנסת בתקציב?

תודה.

פורסם

גבר, אם אתה רוצה כוח לעליות וחסכון גם יחד - דבר שבא אחד על חשבון השני כעקרון - תסתכל על הפיג'ו 208. זה בדיוק האוטו שאתה רוצה. המנוע שלו מנוע פנינה: בלי טורבו שמורבו (כלומר אמינות ופשטות), אתה מקבל כוח זמין ומצד שני חסכון. ממש פלא. בנוסף, הרכב הוא הנוח בקטגוריה ועם המושבים הנוחים בקטגוריה - מההיבטים החשובים ביותר ברכב שעליו פוסחים הרבה קונים, במיוחד על כבישים רעועים כמו שלנו. אילולא האבזור המעליב שלו, הייתי שוקל אותו. אבל לדרישותך, כאמור, הוא תפור. הוא עולה 77 אלף, אבל אני משוכנע שאם תשים להם 75 אלף על השולחן הם לא יסרבו לך.

אם אתה רוצה את כל התכונות האלו - מן הסתם תהיה פשרה בכמות אולם לבטח לא פשרה באיכות - לצד אבזור לא רע, תסתכל על הפיאט פנדה וגם תחסוך אלפי שקלים.

ולסיום: בטח יגידו לך אנשים מחוץ לפורום שפיג'ו ופיאט זה ג'אנק מתקלקל. אל תקשיב להם אחינו, הם גזענים כלפי צרפתים ואיטלקים ללא שום סיבה. בהצלחה.

:idea:
פורסם

יש לנו (גם) ניסיון משפחתי מאד חיובי עם פיאט...

ניתן להוציא את הפנדה בעד 75 א"ש, ריאלי?

נבדוק את ה-206 ואת הפנדה.

תודה.

פורסם

בוודאי. ואגב, זו 208 ולא 206.. כלומר 2 דורות אחרי. :) יש בפיג'ו כרגע מבצע שבו מקבלים גלאקסי S5 מתנה, אז בטח תהיה לך בעיה לקבל הנחה. מצד שני, אולי זה משתלם לך (אם אתה צריך ואם הטלפון זול מה-2000 ש"ח שתצטרך להוסיף).

:idea:

• תוכן חדש...