Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני חודשיים מכרתי את ה206CC ועברתי ל207, הקונצרן הצרפתי מדבר אלי מה אני אעשה :roll:

בכל אופן יש לי כמה דברים שמציקים לי ברכב מבחינה קוסמטית ואשמח לשמוע לעצתכם,

קודם כל אציג את הרכב ה"חדש", לאחר כמה שינוים ותוספות שביצעתי בשביל שואו אוף קטן :-P(למרות שהוא קצת מלוכלך כרגע)

image6.jpgimage7.jpgimage2.jpgimage5.jpg

את ה"גבות" של הפנסים והגג עשיתי בעצמי בעזרת פלסטידיפ, עבודה באמת לא מסובכת ופשוטה, אם תרצו אוסיף גם כמה תמונות של התהליך, את הניקלים בידיות ובגריל הזמנתי דרך איביי וגם הרכבה פשוטה מאוד, את הג'אנטים קניתי בצ'ק אפ יחד עם 2 צמיגים חדשים כיוון שהיו כבר חסרי בשר ויבשים.

image3.jpg

"מתנה" שהשאירו לי שבוע שעבר ברכב :evil: הייתי רוצה לברר כמה תיקון וחידוש של הצבע יעלה, הבנתי שאפשר לשלוח ל"אלעד שירותי רכב" אבל אני לא חושב שאני אסע עד חולון בשביל זה היות ואני גר בנתניה, מישהו מכיר פחח באיזור שעושה עבודה טובה ולוקח מחיר הגיוני? אני שוקל לעבור בקלנסאוה או טירה ולראות כמה זה יעלה לי שם.

והפרטים שמאוד מאוד מציקים לי:

image4.jpg

המתגים של החלונות נראים ככה גם במושב הנוסע, הכל שומני ודביק כאילו הבעלים הקודמים אכל צ'יפס של מקדונלדס בכל נסיעה שביצע ואחסן את הצ'יפס על המתגים, ניסיתי עם מטלית, ניסיתי לגרד את זה אבל זה פשוט לא עוזר, במה כדאי לי להשתמש כדי להוריד את הזיפת הזה?

image.jpg

התמונה המוצגת היא השמשה האחורית, התופעה קיימת גם בקדמית, אם תשימו לב יש סימנים של נוזל ש"נזל" על השמשה, כשקניתי את הרכב והשפרצתי לראשונה על השמשה כדי לנקות אותה, הפתעה, המים שהיו במיכל מי הוישרים היו מי קירור ירוקים :shock:, אני מעריך שבגלל שהשתמשמו במי קירור ולא בנוזל שמשות, אז כל השומניות הצטברה על השמשות ויצרה את הסימנים על השמשות, לאחר המון שטיפות בעיקר עם מטליות מיקרופיבר אין שיפור בנושא והשומן הזה נשאר תקוע שם.

כמו שרואים יש גם הבדל צבע בין הרכב לטמבון קדמי + כנפיים עקב צביעה לא איכותית לאחר תאונה קטנה ברמזור (ללא שלדה).

ככל הנראה הצעד הבא שלי הוא טיפול דייטלינג חיצוני הכולל תיקון של המכה, פלסטלינה ופוליש לכל האוטו, צביעה של הטמבון והכנפיים אם הפוליש לא יאזן את הצבעים.

אני רוצה להביא את הרכב למצב כחדש, מבחינת פנים הרכב הכל בסדר גמור, הריפודים שמורים והשטיחים נקיים ומקוריים, בכל אופן אני מאמין שבקרוב אני אפרק את המושבים כדי לעשות ניקיון אמיתי מתחת לפני השטח כי אני לא חושב שבוצע כזה לפני שהרכב הגיע לבעלותי.

אשמח להערות \ הארות, עצות, תלונות וכל דבר שעולה ברוחיכם:-)

עברתי לסקייטבורד

פורסם

קודם כל רכבים צרפתים זה באמת התמכרות, אני יכול להעיד בעצמי כבעלים של 206 XT מנוע 1.6 :-P

לגבי ניקוי המתגים, ממליץ קודם לכן לפרק את המתקן ורק אז לנקותו אותו עם APC מדולל, לייבש טוב ואז להחזיר.

ואיך המעבר מ206 ל207?

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אתה מעלה תמונה לפורום דיטיילינג עם גוש קקה על הפגוש?[emoji53]

לגבי כל השומניות שיש ברכב, זה לא הבעלים הקודם עם הצ'יפס, אלא מכוני שטיפה עם הספרי.

כמו שכבר אמרו לך: apc ועוד פעם apc והכל יהיה בסדר. אחרי שאתה מנקה את כל השמן תינוקות מהרכב, ממליצה בחום לרכוש חומר על בסיס מים וליישם על הפלסיקים.

חייבת לשאול, מה הקטע של הגג השחור? זה לא שמדובר ברכב ישן עם גג דהוי ומקולף שאתה צריך להסתיר שם משהו בעזרת קומבינה כלשהי וזה לא נראה כמו "גג פנורמי" כי זה מט, אז למה זה טוב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אתה מעלה תמונה לפורום דיטיילינג עם גוש קקה על הפגוש?[emoji53]

לגבי כל השומניות שיש ברכב, זה לא הבעלים הקודם עם הצ'יפס, אלא מכוני שטיפה עם הספרי.

כמו שכבר אמרו לך: apc ועוד פעם apc והכל יהיה בסדר. אחרי שאתה מנקה את כל השמן תינוקות מהרכב, ממליצה בחום לרכוש חומר על בסיס מים וליישם על הפלסיקים.

חייבת לשאול, מה הקטע של הגג השחור? זה לא שמדובר ברכב ישן עם גג דהוי ומקולף שאתה צריך להסתיר שם משהו בעזרת קומבינה כלשהי וזה לא נראה כמו "גג פנורמי" כי זה מט, אז למה זה טוב?

זה פשוט לטעמי :), יש לכם המלצות על apc מסויים שאפשר אפילו לקנות באוטוסטור?

עברתי לסקייטבורד

פורסם
זה פשוט לטעמי :), יש לכם המלצות על apc מסויים שאפשר אפילו לקנות באוטוסטור?

Meguiars APC, מוצר מדהים עם הרבה נפלאות!

את המוצר מדללים לפי השימושים השונים. לדוגמא פלסטיקה של האוטו/ריפודים תדלל 1:10(על כל 1 מ״ל מים 10 מ״ל חומר)

ואז אם תראה שזה לא כל כך עוזר תפחית את הדילול ובעצם תהפוך את התרכובת לחזקה יותר(לדוגמא 1:8) וכן הלאה.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

את המוצר מדללים לפי השימושים השונים. לדוגמא פלסטיקה של האוטו/ריפודים תדלל 1:10(על כל 1 מ״ל מים 10 מ״ל חומר)

ואז אם תראה שזה לא כל כך עוזר תפחית את הדילול ובעצם תהפוך את התרכובת לחזקה יותר(לדוגמא 1:8) וכן הלאה.

אז היום נקנה וננסה :) אני אעלה תוצאות ברגע שיבוצע

עברתי לסקייטבורד

פורסם

תזהר רק לא להציף בחומר\מים, עדיין מדובר בחלקים חשמליים שלא אוהבים את זה במיוחדים.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

1:10 לפי מה שאני יודע זה 1 מ"ל חומר על כל 10 מ"ל מים

Horsepower sells cars, torque wins races

פורסם

ממליץ לך לקנות כמה מכחולים זולים בחנות יצירה זולה או כפר השעשועים - כאלה עם ראש עבה וסמיך. הם מעולים לניקוי אזורים כאלה עם APC . ב -3 שח תמצא אחלה אופציות

פורסם
1:10 לפי מה שאני יודע זה 1 מ"ל חומר על כל 10 מ"ל מים

צודק מאוד! התבלבלתי, רשמתי מהאייפון כשהייתי בלחץ אדיר וכנראה לא שמתי לב.

פותח האשכול שים לב לתגובה הזאת! הייתה לי טעות. בדילול 1:10 לדוגמא, תמלא על כל 1 מ"ל חומר , שים 10 מ"ל מים.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

לחבר שלי היתה אותה תופעה של סימנים שומניים שמחליפים צבע באור יום על החלון הקידמי, הוא עשה פוליש לחלון הקידמי עם ערכה שהוא קנה דרך האינטרנט, היא כוללת לפי מה שאני זוכר שניי סוגיי ספוגים לפוליש ספוג יישום של הגנה בקבוקון פוליש ובקבוקון של חומר הגנה, אם תרצה אני אוכל להוסיף בהמשך לינק למה שהוא קנה.

פורסם

טוליק אני אשמח לקבל לינק, אני אזמין מאיביי אם לא אצליח לנקות בעזרת APC סטנדרטי.

ביום ראשון הקרוב אני חופשי אז אני אקנה את הAPC ואנסה לנקות את השמשה והמתגים, הניקוי בעזרת APC צריך להיות עדין? אם אפשר לנקות בעזרת מכחול אז אני משער שמספיק להעביר "ניגוב" עם המכחול על המתגים ואז לנגב את הלכלוך עם מטלית? או שיש צורך בשפשוף האיזור בעזרת מטלית ספוגה בAPC מדולל? כמו שאמרו מעליי זו נקודה רגישה בגלל החשמל

אני מתכוון לקנות גם פלסטלינה ווקס ופוליש, אולי שווה לנסות להשתמש בפוליש של הרכב על השמשות? או שזה יכול להזיק לזכוכית?

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...