Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

זה כבר כמה שבועות שאני מחפש לקנות רכב דרך יד 2 ולא הולך לי.

הרכב שאני מחפש הוא סוזוקי סוויפט (שנתון 09-10 -גרסה GLX בלבד או שנתון 10-13 - כל הגרסאות) או פורד פיאסטה (שנתון 10 ואילך). התקציב בסביבות ה 65K (גמיש).

חשבתי גם על הסיריון אבל היא נראית לי קצת לא בטיחותית. אם יש לכם המלצה לעוד רכב (חוץ מיאריס שכבר יש לנו) עירוני, חסכוני בדלק, בטיחותי כמה שאפשר (לא ג'יפ או משפחתית.. אבל כמה שאפשר) - אשמח לשמוע.

ביקרתי ב Trade Mobile בראשל"צ, הנציג האדיב הראה לי במחשב שיש להם רשימה מכובדת של רכבים מסוג סוזוקי סוויפט.

המידע העיקרי שהבנתי:

1. רכב שהוא עם מפרט טוב משוריין עוד לפני שבכלל מספיקים לפתוח לו תיק במחשב, עוד לפני שהלקוח סיים את תהליך הטרייד אין ומסר את הרכב לחברה. כלומר לשריין רכב כזה זה בכלל חתול בשק.

2. אם אני רוצה לראות את הרכב אז אצטרך לשלם 1,000 ש''ח, כחלק מתשלום הרכב. ביטול העסקה תחייב אותי ב 300 ש''ח נוספים.

3. בדיקה במכון היא על חשבוני (אלא אם אממש 'בהצדעה' של מילואים אבל בגלל שלא קראו לי בתקופה האחרונה הזכאות כרגע הוקפאה).

השאלה העיקרית שלי היא - האם אפשר לסמוך על TRADE MOBIL ? האם אפשר לשכנע אותם לשריין רכב/להביא אותו לראשל"צ מבלי לשלם כסף מראש? האם אפשר לחייב אותם על בדיקה במכון לבחירתי? אני פשוט לא רוצה לקנות חתול בשק.

אשמח לשמוע לעצתכם.

תודה רבה, אייל

עריכה אחרונה על ידי XpHunTeR
פורסם

אתה יכול לבדוק באיזה סניף נמצא הרכב שמצא חן בעינייך ולבדוק אותו שם-הנה חסכת לך 1000 ש"ח.

כאשר אתה משלם 1000 ש"ח אתה כאילו "מסונדל" אליהם.

אם למשל העיסקה לא תצא לפועל הם יציעו לך רכב אחר והעיקר שתקנה דרכם רכב ולא משנה איזה...{העיקר לא להוציא לקוח עם כסף}

ואם תתעקש לקבל את הכסף{300 ש"ח-שאני לא מבין על מה הם לוקחים? שינוע הרכב?} הם יחזירו לך את הכסף אחרי חודש בצ'ק דחוי.

אל תשכח שמדובר בסוחרים לכל דבר רק שהם לבושים בחליפות-את האלמנט מקבלים בכל מקרה.

מציע לך לבדוק ביד-2 רכב פרטי ואם ננעלת על טרייד מוביל-תבדוק את הרכב במכון מטעמך ותתמקח על המחיר בכל מקרה.

• תוכן חדש...