Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור הטעם באבקת חלבון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי אבקת חלבון בטעם וניל עוגיות של אופטימום מרוב שזה לא טעים קשה לי לשתות ואני מרגיש שאני שותה חצי ליטר של תרופה

אשמח לעזרה מחברי הפורום המתאמנים בשיפור הטעם

האם אתם מוסיפים משהו לשייק לשיפור הטעם ?

תודה

פורסם

קודם כל למה חצי ליטר?

תוסיף 200 מ״ל זה מספיק לגמרי, מקסימום 300.

דבר שני, חלב או מים? אני תמיד קונה וניל עוגיות או בננה ושניהם סבבה עם מים

פורסם

לחצי ליטר תשפר את הטעם בעוד סקופ ;)

תוסיף קרח לבלנדר, תמלא כוס מים/חלב

תפעיל את הבלנדר וכשזה מפסיק לקפוץ בפנים תוסיף את הסקופ בזמן הפעולה.

אם לא ברור אז הבלנדר עושה את ההבדל מהשייקר.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גלידה!!!

אוף אני מיתגעגע לתקופת האימונים ואבקות העלייה במאסה, הם היו כאלה טעימים עם הגלידות ולפעמים עם חמאת בוטנים -יאמי :-).

רק שבסוף החודש זה היה פשיטת רגל כל עניין התזונה המסודרת של אנשי המיקצוע-בקלות הייתי עובר את ה2000 שקל ביגלל האימונים :-(.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אני שם 2 סקופים ופחות מזה נראה לי סמיך מידי..

הבעיה היא שכרגע אני בדיאטה ואני לא יכול לשתות את זה עם חלב או עם תוספות משמינות

יש לכם איזה הברקה לשיפור הטעם?

שתיתי את השייק לפני שעה וחצי ועד עכשיו עש לי טעם רע ..

פורסם

אם ככה מה שאני יכול להמליץ לך לפחות לפעם הבאה- עם מים הכי טוב טעם בננה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תנסה לערבב עם חלב (תכלס משקה) שיבולת שועל או שקדים במקום מים.

או חלב סויה בטעם וניל או מקאיטו של ALPRO. ממש משפר את הטעם.

פורסם
אני שם 2 סקופים ופחות מזה נראה לי סמיך מידי..

הבעיה היא שכרגע אני בדיאטה ואני לא יכול לשתות את זה עם חלב או עם תוספות משמינות

יש לכם איזה הברקה לשיפור הטעם?

שתיתי את השייק לפני שעה וחצי ועד עכשיו עש לי טעם רע ..

כן יש לי הברקה: תוציא לך מהראש את השטות הזו שחלב זה תוספות משמינות

אז פתרתי לך את הבעיה, אתה יכול לשתות חלב עם החלבון (ובכלל לשתות כאוות נפשך)

עכשיו מאוד מעניין אותי איזו דיאטה אתה עושה, אם תוכל לפרט בבקשה

פורסם

עם חלב זה הופך לכבד מידי בבטן.

רק עם מים , אתה יכול לשפר אם תשים פירות בבלנדר לפי הטעם שלך.

בננה ותמר לדוגמה

פורסם (נערך)

אתם הורגים אותי , ״חלב...כבד מידי בבטן״?

מה כבד בחלב, לאן הגענו? זה סך הכל חלב, חלב! הוא נוזלי בערך כמו מים וזה מעורבב עם אבקה שנחשבת למתפרקת מהר, ״כבד״ זה לא יכול להיות.

מיתוסים לא מתים...

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

פורסם

אני לא חושב שמדובר במיתוסים ואסביר.

על מנת לפרק את הלקטוז (סוכר חלב) הגוף צריך אנזים ששמו לקטז.

אצל חלקנו ואולי גם רובנו יש התדרדרות ביכולת של הגוף לייצר לקטז ולכן ישנו קושי בפירוק הלקטוז.

יש שיקראו לתופעה 'אי סבילות ללקטוז' והיא קיימת אצל המון אנשים מבלי שחלקם מודעים לכך בכלל..

יש שיגידו שרוב האוכלוסיה סובלת מאי סבילות קלה ללקטוז (יותר בקרב אשכנזים).

ברגע שהלקטוז מגיע למעי הגס ויש לנו קושי בלפרק אותו הגוף מפרק/מנסה לפרקו על ידי חיידקים וזה גורם לנו בדרכ לתחושת נפיחות, גזים ואצל רגישים במיוחד גם שלשולים.

היות ואני לא מגיע מרקע ביולוגי וייתכן ולא דייקתי אתמקד במה שאני יודע מנסיון כשהתאמנתי בעבר. ואני אשמח לתיקונים וחידודים במידה ופספסתי.

כל שייק חלבון מלווה בחלב גרם לי להרגיש נפוח וכבד לאורך זמן בניגוד לשייקים על בסיס מים. פשוט מאוד בלי בלבולי מוח על ביולוגיה. ביום שהפסקתי בזמנו לשתות שייק עם חלב חשתי הקלה.

כמו כן הרבה שתייני קפה הפוך יעידו כי לאחר שתיית משקה חם עם חלב יש להם סמטוחה בבטן.. כזו שניתן לפתור בבית השימוש הקרוב.. וזאת בניגוד לשתייני תה או אספרסו טהור.

(נכתב מסמארטפון קטן עם אצבעות גדולות.. זה פותר אותי במידה ויש שגיאות..)

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אל תשכחו שאצל רובם זה פסיכולוגית מרוב שהם שומעים על זה בידיוק כמו הנמנעים מגלוטן שאינם סובלים מצליאק

פורסם

לי יש כמה טיפים משלי -

קודם כל האבקת חלבון עצמה מאוד חשובה - יש כאלו איכותיות יותר יש כאלה שפחות, יש כאלה שמתערבבות יותר בקלות ויש כאלה שפחות.

הטריק הראשון הוא להוסיף את האבקה למים בזמן הניעור ולא לנער את המים על האבקה! - נכון, מה ההבדל? - ההבדל הוא מאוד ברור בקלות בה האבקה תתערבב.

אני מכניס את האבקה לשייקר ומוזג עליה את המים (או חלב) - סוגר את השייקר היטב ותופס את הפתחים שלו עם האצבעות בכדי שלא יפתחו בניעור - ואז הופך את השייקר ומפיל במכה אחת את האבקה לתוך המים! ואז מנער.

זה משפר מאוד את הערבוב.

תשים לב שכמעט לכל השייקרים יש איזושהיא רשת או מחבטים - אל תוציא אותם כי הם אלו ששוברים את הגושים של האבקה בזמן הניעור.

השיטה הזו היא כשאני לוקח שייקר לחדר כושר עם אבקה בפנים ושותה את זה עם מים מהקולר או המימיה שלי.

------- שיטה שניה - עם חלב

אני תמיד שומר במקרר קרחוניות של בקבוקי פלא (בקבוק עם קרחון בפנים)

בבית אני מערבב את האבקה עם חלב בדיוק באותה שיטה שתיארתי מעלה אבל רגע לפני שאני יוצא לאימון אני מוציא את הרשת עירבוב מהבקבוק (כי אחרת הקרחון לא יכנס) ואז שם את הקרחון והולך לאימון - בסוף האימון השייק עדיין קר וזה באופן מיידי משפר את הטעם שלו - הקור.

מעבר לכך - ניסיתי כמעט כל אבקה אפשרית של דיימטייז או ISS או ON (אופטימום נוטרישן) אבל האבקה שהכי טעימה לי היא דווקא של ARO שזה מוצר (מותג ביתי) של חברה למכירת תוספי מזון מאוד מפורסמת בארה"ב בשם VITACOST

אני קונה משם כי ביחד עם משלוח ומיסים עדיין יוצא לי מחיר זול בהרבה מלקנות בארץ והאיכות שלהם פשוט נהדרת וגם השירות!

רק תיקח בחשבון שני דברים:

1. המשלוח יכול לקחת עד כ60 יום - אז תזמין כמות ובכל פעם שאתה מגיע למחצית שלה תזמין את המשלוח הבא (או שפשוט תשלם על משלוח מהיר יותר ויקר יותר אבל אז גם הכדאיות יורדת)

2. זה אתר שאם אתה נכנס אליו דרך המלצה מחבר באתר - שניכם מקבלים 10 דולרים (אפשר לעשות את זה פעם אחת עם כל חבר שאתה מצרף)

אם תרצה - אשמח לקבל עבורך קופון של 10 דולרים בכדי שאתה תרוויח אחד גם כן! (הודעה פרטית ולפני זה אתה צריך להרשם לאתר)

עכשיו - יש שם גם מבצעים, אני קניתי חבילה של 5LBS או 2.2 קילו של אבקת חלבון של ARO ב35 דולר לחבילה!

החבל הוא שיש רק שני טעמים - או בננה או שוקו אבל האבקה שלהם מתערבבת לעומת כל האבקות האחרות שהזמנתי משם (כמו שאמרתי דיימטייז מכל הסוגים כולל הISO100 ועד הגורמט והמאס גיינר שלהם שהוא אפרופו מאוד מאוד זול דרכם - 45 דולר לחבילה של 10 LBS) - בצורה מושלמת! לא משנה מים או חלב.

לכל סקופ תוסיף בין 200 ל300 CC מים או 8 OZ

טיפים נוספים ששמעתי לגבי היכולת לעקל את החלבון זה לערבב אותו עם פחמימה מורכבת - סוכר ענבים למשל (חבילה עולה 15 שקלים בסופר פארם ומספיקה להמון זמן) או שיבולת שועל או תמרים או בננות

וטיפ נוסף ששמעתי לגבי יכולת לעקל חלב זה לקחת חתיכה של פלפל ירוק ביחד עם שתיית החלב.

ולגבי האתר - vitacost.com ממליץ בחום! - הקופון 10 דולר זה בקטנה, חד פעמי גם ככה.

דרך אגב - ON - אופטימום נוטרישן נחשבים היום ליצרן האיכותי ביותר בתחום הזה - יקר רצח לצערי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טיפים נוספים ששמעתי לגבי היכולת לעקל את החלבון זה לערבב אותו עם פחמימה מורכבת - סוכר ענבים למשל (חבילה עולה 15 שקלים בסופר פארם ומספיקה להמון זמן) או שיבולת שועל או תמרים או בננות

וטיפ נוסף ששמעתי לגבי יכולת לעקל חלב זה לקחת חתיכה של פלפל ירוק ביחד עם שתיית החלב.

פחמימה מורכבת - סוכר ענבים למשל :shock::roll:

ועכשיו אתה נכנס למיתוס נוסף של סוכר ענבים עם שייק חלבון, ועוד נושא "היכולת לעקל חלבון" ?! בחייכם!! לא כל פעולה בסיסית בגוף האדם היא קושי ואי יכולת ושצריך לעזור לקיבה ולספיגה ולמעיים ולשחרור גאזים.

ומה הקשר של פלפל ללקטוז? הלקטוז מפורק ע'י אנזים ולא ע'י משהו צמחי שלא מכיל אנזימים.

• תוכן חדש...