Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הערב עבדתי בגן אירועים.

במהלך העבודה כשניסיתי לרדת מהעמדה, דרכתי על מדרגת עץ שמיועדת לכך, היא נשברה, החליקה, וגרמה לי ליפול בצורה כזו שהסתובב לי הרגל.

במשך 20 דקות לא הצלחתי לעמוד, הורדתי את הנעל ונשארתי לשבת במקום, בקשתי מהעובד שלי להמשיך לעבוד במקומי, ומאותו רגע ועד סוף הערב (כ-4 שעות) ישבתי על כיסא מבלי לעמוד.

שוחחתי עם חבר עו"ד שהציע לי להתפנות למיון לבדוק שלא קרה שום דבר חמור, אמרתי שנחכה לסוף הערב ונראה אם ישתפר.

בסוף הערב הצלחתי לעמוד ואפילו להגיע לאוטו ולנהוג הבייתה (רגל שמאל נפגעה אז לא הייתה בעיה לנהוג).

החלטתי שאין טעם לעשות עניין ולפנות למיון, ושבטח בעוד כמה ימים זה יסתדר.

בבית ישבתי במשך שעתיים כשהרגליים שלי מונחות על הספה.

לאחר מכן ניסיתי לקום וללכת לשתות, ופשוט לא הצלחתי לדרוך על הרגל.

הרגל נפוחה ויש לי סימני פגיעה אדומים בגב.

אני מניח שאם היה מדובר בשבר - לא הייתי יכול לתפקד כרגע.

למזלי במשך החג אני לא עובד, אבל בחמישי אצטרך להתייצב לעבודה ואם המצב לא ישתפר אני לא אוכל לעשות את זה.

מה המשמעות כרגע?

מה עושים במצב הזה?

האם יש טעם לתבוע את המקום ? או שרק במידה והיה נגרם לי נזק משמעותי הייתי יכול לתבוע ?

נכון לעכשיו אני הולך להיות מרותק למיטה במשך כל החג.

ומדובר בהחלט על מפגע שקשור למקום וחוסר תשומת לב מבחינתו, שגרם לי לנפילה הזו. במקומי יכל להיות מישהו שיכור, שהיה שהיה פחות יציב ופותח את הראש.

אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שמבינים בנושא.

פורסם

קודם כל תרגיש טוב.

אתה יכול לתבוע או את צד ג' שלהם או את הביטוח שלך כתאונת עבודה.

מניסיון דומה (ירדתי מ כונה ודרכתי על ברזל שגרם לי לעקם את הרגל) הייתי במיון שטענו שזה נקע קשה ואחר כך הייתי 5 ימים עם קבימם בלי יכולת לדרוך על הרגל. אחרי כמעט חצי שנה כשהכאבים לא עוברים הלכתי צאורטופד והוא הסביר לי שזה יקח עוד כמה חודשים עד שהמקום יירפא לחלוטין כך שזה הולך להיות סיפור לא קצר.

לך למיון ותעד את זה כדי שאם יתפתח משהו תהיה מכוסה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם אתה כבר בבית תפנה היום לרופא משפחה שמשם יפנה אותך למיון או צילום.

לרוב פנייה למיון ללא הפניה של קופ"ח תחייב אותך בתשלום על הפנייה לבי"ח.

החלמה מהירה!

פורסם

באף תאונה, ועל אחת כמה וכמה בתאונה שארעה בעבודה או בדרך אליה/ממנה אין שום טעם להיות 'גיבור'.

לך למיון, תתחיל לטפל בעצמך, ורק אח"כ תחליט את אתה תובע את המעסיק / ביטוח לאומי וכד'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה חייב להיבדק אצל הרופא. בשום אופן אל תחזור לעבודה לפני שראית רופא. כי אם תחזור זה יפעל לרעתך.

בנוסף אתה חייב ליידע את המעסיק על התאונה שקרתה. הוא חייב למלא דוח תאונת עבודה.

אם אתה מרגיש כאבים שיפריעו לעבודה או לך בהמשך החיים, אני ממליץ לפנות לעורך דין המתמחה בנזקי גוף. עורכי דין אלה בדרך כלל עובדים על אחוזים מהטביעה ולא גובים ישירות מהלקוח.

פורסם

במקרה זה אם אין לך ביטוח \ אין לך אפשרות להוכיח רשלנות מצד המקום .... אין לך את מי לתבוע (לא ביטוח לאומי ולא ביטוח שלהם).

רק בריאות ותרגיש טוב.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

איזה ביטוח אמור להיות לי ? אני משלם ביטוח לאומי כחוק זה לא מספיק ?

רשלנות של המקום - היו 2 אנשים שראו אותי יורד מהעמדה ונופל בגלל שנשברה המדרגה. זה מספיק בשביל להוכיח רשלנות?

פורסם

אחד הדברים החשובים שעל עצמאי לרכוש הוא ביטוח אבדן כושר עבודה. ובאותה הזדמנות בדוק גם נושא של ביטוח תאונות, וגם ביטוח פנסיוני.

אם טרם רכשת - ביטוח אבדן כושר עבודה עשה זאת בדחיפות לאחר שתחלים.

לתבוע את המקום תוכל תמיד, השאלה היא אם תוכל לזכות ובכמה. כאן אין ברירה אלא להוועץ בעורך דין.

בינתיים דאג לטיפול רפואי וכן פתח לך תיק שבו תאסוף את כל התיעוד והמסמכים הרלוונטיים, הליכים משפטים עשויים לארוך די הרבה שנים וכל מסמך קריטי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איזה ביטוח אמור להיות לי ? אני משלם ביטוח לאומי כחוק זה לא מספיק ?

רשלנות של המקום - היו 2 אנשים שראו אותי יורד מהעמדה ונופל בגלל שנשברה המדרגה. זה מספיק בשביל להוכיח רשלנות?

ביטוח תאונות אישיות \ ביטוח אובדן כושר עבודה

רשלנות זה אומר שהמדרגה לא היתה בסדר , משהו שהמקום עשה באופן כזה שפעולה של אדם רגיל לא יכלה למנוע את התאונה .

אם תוכל להוכיח רשלנות תוכל לתבוע אותם ואת הביטוח שלהם.

זה בהחלט הזמן להצטייד בעורך דין שינחה אותך איזה מסמכים אתה צריך ומה לעשות לקראת הגשת תביעה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם
קודם כל תרגיש טוב.

אתה יכול לתבוע או את צד ג' שלהם או את הביטוח שלך כתאונת עבודה.

מניסיון דומה (ירדתי מ כונה ודרכתי על ברזל שגרם לי לעקם את הרגל) הייתי במיון שטענו שזה נקע קשה ואחר כך הייתי 5 ימים עם קבימם בלי יכולת לדרוך על הרגל. אחרי כמעט חצי שנה כשהכאבים לא עוברים הלכתי צאורטופד והוא הסביר לי שזה יקח עוד כמה חודשים עד שהמקום יירפא לחלוטין כך שזה הולך להיות סיפור לא קצר.

לך למיון ותעד את זה כדי שאם יתפתח משהו תהיה מכוסה.

ראה את התשובה הזאת - זו ההסתברות לתוצאות הנפילה וסיבוב קרסול ( במידה ואין שבר או קרע רציני , שיחייב ניתוח )

א - גש לרופא - מיון - להודיע , ושירשם כאשר אתה מדבר עם רופא כי במהלך העבודה נפלתה ונפצעתה , והיכן .

לאחר צילום ואבחנת הרופא , נזק וימי מחלה - החלט איך להמשיך .

זו פגיעה די משקרת - סובלים ממנה גם אח"כ .

ב - לצלם את אזור הנפילה - ולרשום שמות של עדים (אנשים שראו או טיפלו או עזרו לך ) .

ג - להיתייעץ עם עורך-דין - זה נראה מוגזם אבל צריך את זה .

יש כאן פגיעה המחולקת בין שני גורמים - ביטוח לאומי והאולם .

-- אם תתבע את האולם - ואח"כ הביטוח הלאומי יפצה אותך על אובדן ימי עבודה - הם לפעמים מקזזים סכומים שקבלתה

בתביעה מגורם אחר .

** לכן כדאי להיתייעץ עם עורך-דין - לדעת למי לפנות ואיך לנהל את הדרישה/תביעה .

ד - להודיע לאולם - ( מקום העבודה ) ולציין מי ראה את הנפילה והפציעה - גם כדי שיתקנו את המדרגות ואחרים לא יפלו .

*** לשלוח את ההודעה ב פקס - הודעה SMS - רצוי מסמך שאפשר לתעד .

החלמה מהירה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

חזרתי ממיון.

האבחנה: נקע עמוק.

5 ימי מחלה

הרופא קבע שיהיה לי קשה לעמוד אבל אני יכול לעמוד.

לחזור לרוץ רק עוד חודש.

התייעצתי עם חבר עו"ד שאמר לי שלדעתו יותר מדי אי אפשר להוציא מזה

• תוכן חדש...