Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעקבות שרשורים שנפתחו לאחרונה בנוגע לכיוון מערכת ופאזות אקוסטיות, עלתה לי השאלה בראש.

האם יש צורך במשחק עם הפאזות של האלמנטים גם בסט אקטיבי שמחובר דרך פרוססור שעושה TC בעצמו בעזרת מיקרופונים.. ??( JBL MS8 )

פורסם

התשובה לשאלה שלך תהיה כן! - רגע לפני שאתה נותן לJBL לעשות את הכוון האוטומטי שלו - רק על נקודות חיתוך בסיסיות, גיינים וסלופים - תבצע בדיקת קטביות לרמקולים שלך ורק אח"כ תיתן לMS-8 לעשות את ה"קסם" שלו.

לא סובל את הפרוססור הזה! מוציא את כל הכיף מתהליך הלמידה וההתנסות.

אבל זה רק אני וכן - אני פולני! 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה רבה על התשובה הזריזה. זה נותן לי נקודה למחשבה לגבי הכיוון של המערכת.

ובקשר לסבל שלך, במקרה הזה חשובה התוצאה ולא תמיד הדרך.

ולא תמיד החיים היו קלים. לפני זה עבדתי עם Eclipse 7200

פורסם

אצלי התוצאה לא שווה כלום אם לא נהניתי מהדרך.

זה כמו שתגיד לי למות מיליונר אבל לוותר על סקס, סמים ורוקנרול

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רוב הזמן הדרך רק מעצבנת שלא מצליחים להשיג את מה שרוצים להשיג.

אבל הבנתי את הנקודה שלך

אבל הדימוי שלך לא משהו, סקס סמים ורוקנרול לא יביאו אותך להיות מיליונר.

גג יביאו אותך לקבר.

פורסם

כל דבר יביא אותך לקבר, שזאת התוצאה בסופו של דבר.

אבל הדרך אליו חשובה יותר, אני הייתי מעדיף בסקס, סמים ורוקנרול ולמות, מאשר בלהיות מיליונר כל החיים ובסוף למות, האופצייה הראשונה יותר כייפית לדעתי.

:wink:

פורסם

איך לעזזל עברת ממכשיר מעולה

לחרטא-8 הזה

חצי שעה עם מישהוא שמבין חצי דבר בסאונד ואתה מגיע לתוצאה הרבה יותר טובה

מה שאומר שאם קנית ms-8 בגלל הכיוון האוטומטי אז לכוון פאזות אין לך שום סיכוי

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

עברתי ממכשיר מעולה לחרטא 8 לא בשביל כיוון אוטומטי.

אני רוצה לשלב טאבלט ברכב דבר שדרש ממני לפנות מקום בדשבורד

אחרי שאני יסיים את הפרויקט מקסימום אם ההחרטא8 לא ישמע לי מספיק טוב אני יחליף אותו לאודיסון ביט1 או פרוססור אחר שאמור לעשות את העבודה.

• תוכן חדש...