Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את Permanon Diamond?

ממה שהבנתי מהאתר שלהם אז כתוב שכל 4 שטיפות צריך ליישם את הציפוי הזה(זה ציפוי נכון?).

עכשיו הם רשמו שאי אפשר ליישם את החומר הזה על ווקס השאלה אם אפשר ליישם אותו על אוטם או ליישם את האוטם/ווקס מעל הציפוי

פורסם

רשום שאמידות הפרמנון תלויה בחשיפה לתנאי הסביבה.

המלצת היצרן היא לבדוק את מצב האוטם על ידי שפיכת כוס מיס על המשטח, במידה ויש בידינג טוב, האוטם במקום.

היצרן ממליץ רענן את האוטם בעזרת שטיפת הרכב עם הפרמנון כל 6-8שבועות. 100מל ל4ליטר מים או לרסס את הפרמנון על הרכב עם שפריצר לחץ.

הפרמנון 2in1 הוא סוג של אוטם עם יכולות קויק דיטיילר.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם (נערך)

הבטחתי לעדכן בקשר לפרמאנון, אז יצרתי קשר עם היצרן וככה הוא אמר לי:

בפעם הראשונה ששמים על האוטו את הפרמאנון צריך להשתמש בפרמאנון פלטיניום בדילול של 10% וזה יחזיק משהו כמו 3-4 חודשים על האוטו, אחרי 3-4 חודשים כשהחומר כבר לא יספק הגנה לאוטו מיישמים עם דילול 5%.

עכשיו הדימונד זה מוצר שנועד ״לתחזק״ את הפלטיניום כל 6-8 שבועות ואם אני לא טועה זה גם מנקה.

לפי דעתי עדיף ליישם את הפלטיניום כל 4-6 חודשים מאשר להשקיע כסף על הדימונד.

עוד כמה דברים לידע כללי על המוצר:

כדאי מאוד לרסס אותו על האוטו עם מרסס כזה(ניתן למצוא במשתלות כי הם משתמשים בזה כדי לפזר חומרי דישון על הצמחים וזה עולה בסביבות 25₪) ואחרי הריסוס המוכר המליץ לי לחכות 20 שניות ונגב .

ברגע שדיללתם את החומר עם מים רגילים הוא יחזיק משהו כמו 1-3 שבועות ויהיה טוב לשימוש, אם דיללתם עם מים מזוקקים(לפי דעתי חבל על הכסף) אז זה יחזיק משהו כמו 3-4 שבועות(הכוונה שהחומר המדולל כשהוא בתוך המרסס או בכל דבר אחר יחזיק משהו כמו 1-4 שבועות ויהיה שמיש ליישום על האוטו)

המוצר יכשל אם יש על האוטו אוטם/ווקס, מיישמים את הפרמאנון ישירות על הצבע.

ראיתי שיש את הפרמאנון פלטיניום באוטוסטור ושם קניתי אותו(קניתי 100 מ״ל)

כששאלתי את המוכר בנוגע לברק שהפרמאנון הוא אמר לי שהפרמאנון מתעסק יותר בהגנה על הרכב ופחות בברק ואם אני רוצה אני יכול לשים מעל הפרמאנון ווקס/אוטם.

כרגע אני מחכה לפלסטלינה שתגיע ושאני אוכל להתחיל בתהליך, אעדכן בהמשך איך יצא.

ואני מתכנן לעשות ניסוי על הליסינג של אבא לראות האם ישום ווקס מעל הפרמאנון יגרום לfail של הפרמאנון או לfail של הווקס וכמה זמן זה יחזיק(אני משער שהניסוי יקח משהו כמו שבועיים)

עריכה אחרונה על ידי sapancool
  • תוכן חדש...