Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הפרעה אם זה מעבד 64 ביט על מערכת הפעלה 32,

אבל מה שכן - כדאי שתפרמט אחרי החלפת מעבד, תתקין את הדרייבר הכי עדכני של הכרטיס מסך שלך וכו', ותראה אם יש איזשהו שיפור.

harznza - ברמת העקרון כל לוח אם תומך בSSD. מי שינצל אותם הכי טוב אלו לוחות עם SATA3 ותמיכה בAHCI. בוודאות SATA3 אין לך.

הכול עניין של תקציב, יש כאלו ב320-350₪, והיקרים יותר של סמסונג למשל הם מצוינים, לי יש CRUCIAL ואני מאוד מרוצה ממנו.

עדיף לקנות 2 סטיקים של 4GB, למרות שבעקרון זה לא משנה, במילא הלוח לא תומך ביותר מ8GB. פשוט זה כנראה יהיה זול יותר.

כל זכרון של מותג גדול יהיה טוב לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 223
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה dorsht,

על הקופסא של הלוח-אם כתוב SATA ו-eSATA (הכוונה לחיצוני?) במהירות 3Gb/s.

לקנות SSD שיהיה מהיר יותר לא יהיה בזבוז עקב צוואר בקבוק של הלוח-אם?

מה המהירות המקסימלית שבה הלוח שלי תומך ב-SSD?

פורסם
בכ"מ, מבחינת RAM מה שיושב אצלי כרגע זה 2 זכרונות כל אחד 1GB.

יש לי עוד אחד של 2GB, ניסיתי להרכיב אותו ביחד עם ה 1 GB (סה"כ 3GB) לאחר ניקוי ועדיין המחשב לא עלה, כמובן לאחר החזרת ה 1GB הכל תקין.

זיכרון 2GB לבד עובד?

אם לא, יכול להיות שזה בגלל שהלוח לא תומך ב800MHZ, אלא רק עד 667.

לגבי הבעיה השניה, הטמפרטורה של הכרטיס מסך כן נורמלית (טבעי שהיא תהיה קצת יותר גבוהה מהמעבד).

אם זה מציק לך, אתה יכול לחדש משחה טרמית גם שם, להזיק זה לא יזיק.

וכמו שאמרו לך קודם, כדאי שתתקין מחדש מערכת הפעלה (ולא XP).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני אבדוק אם הזכרון עובד לבד בהמשך.

לגבי המשחה הטרמית בכרטיס המסך כבר עשיתי (הטמפרטורה ירדה ל 40 ומשהו), אבל לפי אתרים בחו"ל היא לא הייתה נורמלית לפני.

הבעיה בלהתקין מערכת הפעלה חדשה זה גיבוי כל המידע שיש לי פה, שיכולה לקחת גם שבועות עם הכונן האיטי פה.

עזוב את אמצעי הגיבוי שאצטרך לרכוש במחיר גבוה.

וכל זה לא מבטיח לי תיקון הבעיה האחרונה.

אם מישהו מכיר אתר מחשבים גדול בחו"ל שאפשר לרשום בו שאלות שאולי יכיר את הבעיה שלי אשמח לדעת, אני בטוח שמדובר במשהו שניתן לתיקון.

Miata ND2

פורסם

לגבי האיטיות של המחשב לאחר החלפת מעבד,

האם שמת לב על כמה אחוזים המעבד עובד ב Task Manager ?

האם בדקת שיש לך את גרסאת הביוס האחרונה ?

89' Citroen Ax Sport 1.6 8v Twin Weber - נמכר.

פורסם
לגבי האיטיות של המחשב לאחר החלפת מעבד,

האם שמת לב על כמה אחוזים המעבד עובד ב Task Manager ?

האם בדקת שיש לך את גרסאת הביוס האחרונה ?

המחשב עובד מעולה אחרי החלפת המעבד.

גרסת הביוס לא האחרונה אבל היא חדשה יחסית.

הבעיה היא כאשר נכנסים לאתר שדורש כנראה משאבים מכרטיס המסך,GOOGLE MAPS לדוגמא או אפילו תוכנה פשוטה כמו GOOGLE EARTH שנתקעת ומראה צבעים. זה ברור לי שיש משהו בכרטיס המסך.

אני מבקר קבוע ב-AnandTech.

אשאל שם תודה.

Miata ND2

פורסם

לגבי SSD - לי יש 120GB של קינגסטון והוא מעולה+++

אין מה להשוות בכלל לדיסק מגנטי.

זה לחלוטין לא בזבוז בכל לוח אם עם SATA. נסה ותהנה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
המחשב עובד מעולה אחרי החלפת המעבד.

גרסת הביוס לא האחרונה אבל היא חדשה יחסית.

הבעיה היא כאשר נכנסים לאתר שדורש כנראה משאבים מכרטיס המסך,GOOGLE MAPS לדוגמא או אפילו תוכנה פשוטה כמו GOOGLE EARTH שנתקעת ומראה צבעים. זה ברור לי שיש משהו בכרטיס המסך.

.

אם אני לא טועה, יש לך כרטיס מסך OnBoard, נסי להסיר את הכרטיס מסך החיצוני ולעבוד עם זה שעל הלוח.

תראה אם הבעיה נפתרת.

פורסם
זה לחלוטין לא בזבוז בכל לוח אם עם SATA. נסה ותהנה.

זה בזבוז למי שיש לו XP (כן, אני שונא את המערכת הפעלה הזאת, מכל מיני סיבות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

Or05230, מציע לך מאוד מאוד לדאוג לגיבוי רציני של חומרים החשובים לך באמת. המחשב כבר לא חדש, ולכוננים קשיחים מזדקנים יש נטייה למות ללא הודעה מוקדמת.

יש דברים שלא נמדדים בכסף, ואת התמונות של הטיול שעשית עם הצ'וצ'ות מהכיתה בגיל 17 כבר לא תוכל לצלם שוב.

בלי שום קשר, אני מציע לך:

1. לדאוג לגיבוי (לא מבין למה אתה חושב שזה יקח המון זמן).

2. לפרמט את המחשב ולהתקין מערכת הפעלה מודרנית.

3. במיוחד עכשיו, אחרי ששדרגת למעבד חזק יותר - תוסיף אולי איזה כונן SSD ואתה לא תזהה את המחשב שלך.

עריכה אחרונה על ידי iluxxxa
פורסם

אני אדאג לגיבוי בקרוב, קודם חשוב עניין הכרטיס מסך.

אז ככה,שמעתי לעצה של themichman וניתקתי את כרטיס המסך ,עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך של אינטל ועכשיו LFS רץ על כמעט 20FPS! להזכירכם עם הכרטיס מסך הכל פשוט קופא ולפעמים מלווה במריחות תמונה ובצבעים מוזרים.

השאלה היא מה קרה לכרטיס מסך? המעבד אפילו לא קרוב לשם, איך הוא פתאום נהרס? בנוסף ניקיתי אותו והורדתי את הטמפרטורה שלו,איך זה הגיוני בכלל ?

תודה

Miata ND2

פורסם

יתכן שניקית את האזור עם לחץ אויר, או שהפעלת מעט כוח על חלקים שונים בכרטיס?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

כמה השערות/הצעות:

קורה לכרטיסים שההלחמות שלו מתעייפות / קורוזיה ואז כל התעסקות עם הכרטיס יכולה להביא אותו למצב לא תקין.

יכול להיות גם בלאי אלקרטוני כל שהוא.

עוד השערה (עם סיכוי פחות סביר) הוא הספק כח, יכול להיות גם הוא לא יציב לאחר הוספת מעבד שדורש יותר עוצמה (למרות שנראה בתמונה שזה ספק לא ג'נרי - עד כמה שאפשר לראות).

אם יש לך אפשרות להצליב עם מחשב אחר או לבדוק את הכרטיס מסך במחשב אחר - כך אפשר יהיה לבודד את התקלה.

• תוכן חדש...