Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 2011/12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני כרגע מחפש סיאט לאון 2011-2012 או דגם FR או אפילו קופרה.

משהו לא ברור לי, כל מה שמפורסם ביד 2 בערך 30k מעל המחירון כולם מציינים שזה מחיר סופי.

זה נראה לכם הגיוני, יש תקדים לדבר הזה?

אני מדבר כמובן על מחירון של לוי יצחק.

לדוגמה, לאון קופרה tsi שנת 2010 מפורסמן ב-130k כאשר המחירון שלה 102k, ויש עוד דוגמאות.

אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה רכב במחיר מוגזם אבל כשאנסה למכור אותו לא אצליח למכור מעל המחירון, ואז אני מפסיד את ההפרש.

מה אתם ממליצים לעשות?

יש כאן מישהו שקנה דגם דומה ויכול להגיד אם זה היה מעל למחירון (ובאיזו רמה)?

רועי

פורסם

אני לא מכיר את מחירי הקופרה אבל לגבי ה "TSI1.8 גיר ידני" יש מספר גורמים מדוע לדעתי המחירון של יצחק לוי מחטיא:

1. עד כמה שידוע לי אין איפשרות לקנות 1.8 ידני היום - מגיע רק DSG ובעקבות השם ה"אמין" שיצא ל DSG רבים מעדיפים יד שניה ידני .
  2. 1.8 נמכר כיום ב ~160K ואין מבצעים/הנחות , לכן אל תצפה לקנות מודל 2012 ב 80K .
  3. ה 1.8 מראה אמינות מופלגת (למעט יחידות מ 2011 שהיו להם בעיות בשרשרת הטיימינג)

האמת שקצת קשה לי לראות מתחרה ראויה ללאון 1.8 במודלים 2011/2012 - ואני מאמין שאני לא היחיד שחושב כך .

גילוי נאות :

אני בעל לאון 1.8 TSI ידנית מודל 2011 ללא שידרוגים , עם 40K על השעון , וממש לא מוצא סיבה להחליף , לא מצליח לחשוב על מחליפה ראוייה , האיבזור יותר ממספק , המנוע בועט (ואם ממש יהיה חסר בסכום סימלי אוכל לשדרג עוד 40~ כ"ס ) מאוד נהנה ממנה ובסוף גם צריכת הדלק סבירה ביותר .

פורסם

ה1.8 הידני נמכר למיטב זכרוני ב120 אלף שקל חדש.

חכה הם יתייבשו קצת בלוחות ויתחילו להוריד.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

המחיר שבו נקנה הרכב לפני 3 שנים אינו קשור למחיר היום .

זה יותר קשור למחיר של לאון 1.8 חדשה ב160K , אז עבור רכב בן שנה לשלם 40K פחות נשמע כמו עסקה לא רעה ,

ורכב בן שנתיים כנראה יתומחר ב~100K .

באופן דומה, קופרה בת שנתיים תמכר באיזור 130-140K בהנחה שקופרה חדשה נמכרת היום באיזור 210K אם אנני טועה (נראה לי שבכלל לא נמכרות כרגע קופרות חדשות ).

פורסם (נערך)

חכה הם יתייבשו קצת בלוחות ויתחילו להוריד.

לא נמאס לך להיות כ"כ נחרץ מבלי שום ביסוס? באמת, בכל שרשור אתה זורק איזו הצהרה חד שמעית שמבוססת על כלום. בו נראה את ההיצע ביד 2:

1.8T ידני: 4 אקזמפלרים בלבד מהשנים 2011-2012.

2011: 1. מגרש 90K קילומטר -רוצה 79K.

2. פרטי 60K קילומטר לא כותב מחיר, המוכר מכפר כנא (בלי להיות גזען, יש כאלו שירתיע אותם).

3 פרטי 66K קילומטר, רוצה 82K ש"ח, לפי המודעה הוחלף מנוע.

2012: אקזמפלר 1, 60K קילומטר, לא כותב מחיר.

אם הייתי רוכש פוטנציאלי, זה משאיר אותי עם 2 אלטרנטיבות בדיוק (2 אלו שלא ציינו מחיר).

ובאשר לקופרה או FR בכלל אין כמעט אלטרנטיבות.

אז נכון, יש שהגזימו, אולי תוך הסתמכות על מחירון יד 2 (טעות לדעתי שכן הוא מבוסס על גחמות מוכרים קודמים) ואולי מסיבות אחרות. ברם, האמת היא שכפי שראינו, אין כמעט אקזמפלרים ומעטים אלו הטובים. לכך תוסיף את העובדה שמדובר במכונה נהדרת, שאיבדה כך או כך, ערך ניכר, דבר שהופך אותה נגישה לקהלי יעד להם תקציב מוגבל, חובבי השיפורים ועוד. והי, מעבר לכך, מדובר עדיין ברכב יחסית חדש ומאוד מאובזר. לכל אלו יש להוסיף את הסלידה מה- DSG כמובן.

אם כן, דווקא ה1.8T הידנית מאוד מבוקשת אך ההיצע ממנה דל. אני מסכים שהפרזה עם המחיר (ונק' ההתייחסות הרלוונטית לטעמי היא מחירון משוכלל לוי יצחק) מקפיאה את המכירה, אך דלות האקזפלרים תאלץ את הרוכש לשלם מעל למחירון (כמובן שבגבול הטעם הטוב) (ואת זה אומר לך מי שמכר לאון טורבו מהשנים 2007 ו-2009 ידניות ובמשפחתו 1.8T ידנית2011 [גילוי נאות: בקרוב תעלה למכירה]).

בן.

עריכה אחרונה על ידי benj

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

לגבי מחיר סופי, מחיר סופי הוא מה שהקונה ישלם בסוף ולא מה שהמוכר ביקש בהתחלה...

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל תודה לעונים.

בהתחלה הסתכלתי על ה 1.8, הבעיה שלא אהבתי את המושבים בה (לאחותי יש dsg והמושבים לא נוחים). אני ממש לא נעול על רכב חזק ברמה של הקופרה אבל אני כן רוצה רמת גימור גבוהה ולפחות 160 סוסים.

היום יש לי הונדה סיוויק 5 דלתות ספורט וזה אוטו מפנק ברמה גבוהה, רק חסר לי קצת כוח..

אז מה אתם אומרים, לחכות שיורידו מחירים? אולי לחשוב על רכב אחר, נניח כמו golf gti? אלפא?

רכב ידני זה טאבו מבחינתי.

תודה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

כמה הייתם משלמים על לאון cupra tsi שנת 2011 שמורה עם 40000 קילומטר? לרכב יש מערכת מולטימדיה משודרגת chip stage 2, דאון פייפ.

הפחד המרכזי שלי הוא שבגלל שאשלם הרבה מעל המחירון, לא אצליח למכור מעל המחירון בעוד כמה שנים ואז ההפסד שלי על ירידת הערך הוא יותר מברכב חדש לגמרי, רק בלי היתרון של האחריות.

פורסם

האם שדרוגים של צ'יפ ודאון פייפ אמורים בכלל להעלות את ערכו של הרכב?

האם השיפורים האלה גורמים לשחיקה מוגברת ולבסוף לבעיות?

האם הם גורמים לצריכה מוגברת של דלק?

איך אני יכול לוודא לפני קנייה, שהרכב אכן עובר טסט עם החלקים הנ"ל?

• תוכן חדש...