Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוכל GO לכלבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוטרינר אמר שאין בעיה עם הרכיבים של האוכל.

בא נשים את הקלפים על השולחן, אין שבועת היפוקרטס לוטרינרים וזו טעות קשה לחפש שם אטיקה.

כמעט ואין מרפאה וטרינרית בישראל שעוסקת בכלבים/חתולים שלא מקבלת כסף מחברת מזון להמליץ על מזון מסוים.

שים לב כמה פעמים וטרינר ממליץ על לעבור למזון רפואי (כי הוא מוכר אותו).

הכי קל זה לפני שנכנסים לוטרינר להרים את הראש ולראות מה כתוב על השלט, כמעט תמיד תהיה שם חברת מזון כל שהיא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בא נשים את הקלפים על השולחן, אין שבועת היפוקרטס לוטרינרים וזו טעות קשה לחפש שם אטיקה.

כמעט ואין מרפאה וטרינרית בישראל שעוסקת בכלבים/חתולים שלא מקבלת כסף מחברת מזון להמליץ על מזון מסוים.

שים לב כמה פעמים וטרינר ממליץ על לעבור למזון רפואי (כי הוא מוכר אותו).

הכי קל זה לפני שנכנסים לוטרינר להרים את הראש ולראות מה כתוב על השלט, כמעט תמיד תהיה שם חברת מזון כל שהיא.

מסכים איתך. לוטרינר הקודם שלי כשהיית נכנס אליו לקליניקה היו ערמות של מזון כלבים ממותג ספציפי אחד אותו הוא ניסה לשווק. לוטרינר הנוכחי שלי אין כאלה בקליניקה אבל בכל זאת שאלתי וזו הייתה התשובה שנתן לי. אמר לי שזה בסדר ויותר חשוב לראות איך הכלבה מסתגלת לאוכל.

האם אתה מכיר את ה Wysong? מומלץ?

פורסם

לא מכיר.

פורסם

יש לי גם כן כלבה בוגרת ( 9 שנים ) שרוב היום שוכבת במיטה ( כמובן שקמה וקופצת כשמישהו מגיע הביתה, רצה קצת בחצר אבל היא לא יכולה להיות בחצר יותר מרבע שעה כי היא מתחילה לחפור בדלת, התרגלנו לעניין ) ואחרי נסיונות מצאתי אוכל שכניראה גם טעים לה:

http://www.naturalbalance.co.il/product-254-%D7%A0%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%9C%D7%A0%D7%A1_%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97_%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94_%D7%95%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%96.aspx

עד היום היא לא הסכימה אף פעם לאכול בפעם הראשונה ששמתי לה את האוכל, רק אחרי שהיא הבינה שאין ברירה היא הסכימה לאכול.

היום עם האוכל הזה בשניה שאני מניח את הקערה היא כבר רצה לאכול.

על פניו ניראה לי מתאים לה וגם מבחינת רכיבים ממה שקראתי מתגובות כאן ובכללי באינטרנט זה לא רע בכלל.

פורסם

חזרו להביא Go לארץ? מאז הפעם האחרונה שנאמר לי שאין יותר ליבואן מקס אוכל Now ללא דגנים. 380 ש"ח לשק של 11.5 קילו שמספיק לחודש.

פורסם

ממליץ בחום עלך האתר הבא:

http://www.dogfoodadvisor.com/

מכניסים בתיבת החיפוש את שם המזון ומקבלים ביקורת מפורטת על כל רכיב במזון, וכמובן ציון כולל. עזר לי לפסול המון סוגי אוכל "מומלצים" ע"י מוכרים בחנויות.

פורסם (נערך)

מתעלק,

יש לי שני כלבים,גולדן בן 14 ורועה גרמני בן 2.

הכלבים אוכלים בדרך כלל רויאל קנין,כל כלב והסוג שלו.

הסופ"ש הם אכלו ברוקטון ראנר כי נתקענו בלי אוכל.

ראיתי בשרשור שהרויאל קנין לא משהו,יש המלצה לאוכל נורמאלי?

הגולדן,בעל בעיות עיניים ומפרקים ומבלה את רוב היום בשינה.

הגרמני,כל היום רץ בלי מנוחה.

שניהם אוכלים באזור ה600 גרם מזון פעם אחת ביום.

יש לציין ששני הכלבים אוכלים כמו בהמות-לא משנה מה יהיה להם בצלחת,הם טורפים.

עריכה אחרונה על ידי gilmizrahi

בשיפוצים...

פורסם

תן תקציב.

פורסם

טוב, אני שם לב שהכלבה משלשלת לאחרונה בתדירות גבוהה יותר. כלומר כל קקי שלה זה שלשול. האם הסיבה היחידה היא המזון? כי קנינו לה גם כן לאחרונה קולר נגד קרציות (סקאליבור). האם זה הגיוני שהחומר הפעיל בקולר יכול לגרום לכך? או שאני מדבר שטויות וזה רק האוכל?

פורסם

הגיוני שזה האוכל, הבעיות עם הפורמולות האלה היא שהן מעולות לכלבים צעירים ופעילים, בכלבים זקנים ו/או כלבים לא פעילים, קשה להם להתמודד עם כמויות החלבון הגדולות.

דבר ראשון, עשה סיר אורז לבן נקי, תאכיל אותה רק בזה יום-יומיים, אם השלשולים נפסקים, זה האוכל.

פורסם

תודה רבה על העצה. אנסה זאת.

אם זה באמת האוכל, זה שוב מביא אותי לנקודת ההתחלה. כל המזונות ברמת ה 4-5 כוכבים שמוגדרים לכלבים זקנים הם עם כמויות של לפחות 30%. היחיד שראיתי שיש בו 25-26 זה ה Wysong. אני יכול לנסות לקנות אותו ולבדוק, אבל אם גם זה לא טוב אז מה עושים? הלך הכסף? המזונות האלה לא זולים ואני לא רוצה לחזור למזונות הקודמים שלה שהיו פחות איכותיים

פורסם

התזונה של הכלב מכתיבה 30% חלבון, זה אף פעם לא ישתנה בצורה דרסטית בשום מזון כלבים.

הבעיה במזונות המאוד איכותיים שהם מבוססים על 70-80% בשר בתכולת המזון ועם זה לפעמים קשה לכלבים להתמודד.

זה כמו לתת לאיש קשיש 300 גרם גבינה או 300 גרם אנטרקוט.

כולם יתמודדו בכבוד עם הגבינה.

חלק יתמודד בכבוד עם האנטרקוט.

חלק יקבל כאבי בטן ושלשולים מהאנטרקוט.

פורסם
לכן אמרתי, בגילאים האלו זה לא ONE SIZE FITS ALL, צריך להתאים אישית את המזון למצב הבריאותי של הכלב.

אני בהחלט מבין את זה. הבעיה היא שכל מזון כזה עולה לא מעט. ואם קונים ורואים שהכלב לא מסתדר, מה עושים? זורקים לפח? גם אם קונים את השקים הקטנים זה עדייןן לפחות 100 שח לשק

• תוכן חדש...