Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבוע טוב,כיום יש לי כרטיס זיכרון שהוא 2 ג'יגה, אני מעוניין להגדיל.

עכשיו שמעתי שאם אני מגדיל כדאי מאוד שכרטיסי זיכרון יהיו זהים בכל הפרמטרים אז עדיף לא להתעסק

ראיתי באייבי 2x4gb במחיר טוב,אבל איך אני יכול לדעת אם זה מתאים למחשב שלי?

http://www.ebay.com/itm/8GB-2X4GB-PC3-10600-DDR3-1333-ECC-REGISTERED-Memory-Dell-PowerEdge-T410-/220911940518?pt=US_Memory_RAM_&hash=item336f60b3a6

אני יודע שיש לי ddr3 1.333mh

תודה

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תסתכל במפרט של הלוח אם שלך (מחשב נייח) באתר של החברה או בחוברת שקיבלת עם המחשב ושם רשום איזה זכרונות צריך.

רוב המקרים אפילו זכרונות מחברות שונות יעבדו בסדר, יש מקרים נדירים שלא.

אם אתה לא מוצא תרשום את הדגם המדויק פה ואנשים יעזרו לך.

הקישור שנתת הוא לזכרון ECC וRegistered לא בטוח שזה מה שאתה צריך.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

למה שלא תיקנה בארץ? במיוחד אם יש ל את הדגם הנפוץ בDDR3?

זיכרון זה דבר מאוד עדין ואם תיקנה משהו לא טוב אתה יכול לאכול הרבה קש עם כל מיני שגיאות וקריסות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אהלן,

דבר ראשון, תעשה את השלבים הבאים:

1. תוריד את התוכנה CPU-Z מגוגל. תתקין אותה ותגש ללשונית של לוח האם ותראה מה הדגם וכו', בכדי שנדע טוב יותר את הפרטים הטכניים.

2. ממליץ לך להתרחק מזכרונות שהם ECC ( מיועדים לשרתים ותחנות עבודה ) שכן, למרות שישנם לוחות אם כאלו ואחרים לשוק הביתי הנמוך שבחלקם תומכים, מרבית לוחות האם הרגילים ייתקלו בבעיה ולא יעבוד עם סוג הזכרונות הללו, הכל תלוי בלוח אם ואם מצויין בוודאות שהוא תומך ECC.

3. כאשר תעבור לזכרונות שהם לא ECC ( כי כל מה שנמכר ב EBAY, זה אנשים שמוציאים מתחנות עבודה ושרתים את הזכרונות הללו, אחרת למה המחיר כזה זול? ;) ) כיוון שזכרון ECC באמת, עולה הרבה יותר יקר מזכרון NON ECC.

4. בכל רכישה של רכיב יחסית קריטי ועדין כמו זכרון RAM, אני ממליץ לך לרכוש את זה בארץ. נכון שזה יקר יותר, אבל האחריות במידה ומשהו קורה איתם, חשובה גם כן.

פורסם

אתה לא יכול לנצל את 4 החריצים יחד כי יש לך או 2 של DDR3 או 2 של DDR2- לא שניהם יחד.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לגבי הלוח אם:

2 x DIMM, Max. 8 GB, DDR3 1333(O.C.)/1066/800 Non-ECC,Un-buffered Memory

2 x DIMM, max. 8 GB,DDR2 1066 (O.C.) / 800 / 667 MHz Non-ECC, Un-buffered memory

שזה אומר כמובן, שאתה יכול לנצל עד 8GB ב DDR3 או DDR2 בלבד. לא בו זמנית.

לכן מה שאתה מנסה להזמין, תשים לב שמדובר על סטיק אחד של 2GB ולכן תצתרך להזמין 2 כאלו.

אני הייתי ממליץ לך להזמין 2X4 , הכוונה היא, 2 סטיקים של 4GB DDR3 מן הסתם, גם כי זה זול יותר מן הסתם מאשר DDR2.

ישנו הבדל לא קטן בין 4GB לבין 8GB גם עבור משתמשים לא הכי כבדים, הכל תלוי מה אתה עושה עם המחשב שלך.

אם אתה בכלל מתעסק רק עם מסמך וורד פה ושם ועמוד אינטרנט אחד בכל פעם וגם זה לא... לך על 2X2 וזה ייתן לך 4GB סה"כ.

*** סתם לידע כללי, אתה יכול לרכוש כעת זכרונות של 1600 גם כן, הם יעבדו בתדר של 1333 וכך תוכל לשמור אותם למערכת עתידית למשל.

( יש עוד שנה בערך עד לכניסת DDR4 באופן הדרגתי )

פורסם

כן ברור לי שרק למסמך וורד אני לא צריך יותר מדי זיכרון, לאחרונה כמה מהמשחקים רשמו לי שאין לי מספיק זיכרון פנוי, אז החלטתי לשדרג.

האם יש הבדל בין לקנות סטיק אחד של 8gb לבין 2x4gb האם אחד מהם יעבוד יותר טוב?

במה ה1600 יותר טוב מ 1333mhz, האם בטוח הוא יעבוד במחשב שלי?

תודה חברים.

פורסם

שני סטיקים יעבדו טיפה יותר טוב בזכות Dual Channel.

בכל מקרה, זה לא הבדל מטורף, אני ממליץ לרכוש בארץ ולרכוש מותג מוכר,

באיביי מה שהראת זה זול, אבל הלוח שלך לא תומך בזכרונות ECC ובנוסף לא ברור באיזה מותג מדובר.

עדיף במקרה הנ"ל להשקיע עוד כמה עשרות שקלים על מנת לקנות משהו איכותי ולהיות בראש שקט.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כן ברור לי שרק למסמך וורד אני לא צריך יותר מדי זיכרון, לאחרונה כמה מהמשחקים רשמו לי שאין לי מספיק זיכרון פנוי, אז החלטתי לשדרג.

האם יש הבדל בין לקנות סטיק אחד של 8gb לבין 2x4gb האם אחד מהם יעבוד יותר טוב?

במה ה1600 יותר טוב מ 1333mhz, האם בטוח הוא יעבוד במחשב שלי?

תודה חברים.

בקר הזיכרון בלוח אם שלך לא יתמוך ככל הנראה בסטיק בודד של 8GB ( רוב הסיכויים ) שכן בלוחות אם פשוטים זה לא היה נפוץ, מה שכן, אין דרך לבדוק שכן אם תקנה ותתחיל לעשות ניסויים... זה לא זה.

עדיף להכנס לחנות לרכוש 2X4 שזה 2 סטיקים של 4GB ויהיה לך 8GB די והותר לכל השימושים כיום ולעתיד.

במקומך לא הייתי גם מנסה לעשות כל מיני ניסויים עם זכרונות של 1600 ( אין שום בעיה להריץ זכרון של 1600 בתדר של 1333, הוא סה"כ מפחית את התדר אבל עדיין.. )

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה, אני ילך עם ההמלצות שלכם ויקנה 2x4gb,בקי אס פי

עכשיו שאלה אחרונה, האם יש הבדל מהותי(אם בכלל) בין חברות?

יש את חברת

[h=1]G.Skill

[/h][h=1]Corsair[/h]ובכלל מהו ההבדל בין הדגם הזול(375ש"ח) לדגם הכי יקר פה(430ש"ח):

https://ksp.co.il/?select=.103..127..785.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=%E6%E9%EB%F8%E5%EF+%F0%E9%E9%E7&buy=&minprice=0&maxprice=0

פורסם

עם שתיהן יש לי ניסיון טוב.

בכל מקרה מבחינת ביצועים לא יהיה הבדל, והיתרון של הקורסאייר זה שיש להם גוף קירור שאמור לפזר את החום מהזכרונות בצורה טובה יותר.

יש לך G.SKILL, שני סטיקים של 4GB במהירות 1600MHZ ב370₪. לדעתי זה מספיק. (זה גם יותר זול מה1333)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב הייתי בקספ וקניתי g skill 2x4gb ddr3 1333mhz

באתי הביתה ניסיתי לחבר לסלוט של ddr3)עד עכשיו מסתבר שהיה לי זיכרון ddr2) חיברתי הזיכרון נכנס עד הסוף כולל הקליק.

הדלקתי את המחשב ולוח אם מצפצף, צפצוף ארוך ומיד שניים קצרים.

מה לעשות??? אולי צריך לשנות משהו כי עד עכשיו היה לי ddr2?

פורסם

הוצאת את הזיכרון הישן?

אם כן אז שלב הבא לדעתי יהיה לכבות המחשב ולנתק מהחשמל ולהוציא את הסוללה לכמה דקות בשביל לאפס את הביוס.

פורסם

תכבה את המחשב תוציא את הסוללה תנקה משם את האבק עם יש ותכניס את החדש.

אמור לעלות ללא בעיות

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...