Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שיחה (ארוכה מאוד) עם בעל המקום שיצר איתי קשר כעת, הוא מאשר לפרסם את שמו מאחר והוא לוקח אחריות על העבודה.

הרכב טופל אצל יעקב אלטר בסטודיו:

https://www.facebook.com/ALT.D.S

הרכב הוא GOLF GTI MK6 (תוכלו לראות אותו בתמונות אם תדפדפו בהמשך).

ככל הניראה יעקב אמר שהוא ישתדל (ולא הבטיח) להעלים את כל השריטות וכך הוא באמת עשה, העלים 80-90% מכלל השריטות שהיו ברכב, עשה עבודות PDR מעבר לתקציב שהגדרתי,עבר עם שלייף סבון על המקומות הבעיתיים ותיקן את הג'אנטים משריטות.

בדיעבד מסתבר שאם הוא היה יודע עך כך, הוא מראש היה לוקח אותי לפחח ודרכו הייתי מקבל הצעת מחיר.

בכל מקרה, יעקב אמר שאת השריטות העמוקות ויתר הדברים שאי אפשר היה להוריד צריך לצבוע אצל פחח ולאחר מכן ייעשה פוליש שוב ושלייף על מנת להשטיח את הצבע שלא יקבל מראה תפוזי ללא תשלום.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוו קודם כל יפה מאוד שהוא לוקח אחריות על העבודה, ויפה שהוא מאפשר לך להגיע על מנת שהוא יבצע שלייף ופוליש ללא תשלום נוסף.

לקיחת אחריות זה דבר מאוד יפה, וככל הנראה הייתה אי הבנה בין שניכם, העיקר שהכל הגיע לעמק השווה ושני הצדדים מרוצים.

פורסם (נערך)

לא קיים שום טיפול דיטיילינג בעולם שיכול להעלים שריטות שחדרו לעומק הצבע

מה שיותר מקומם זה שיש "בעלי מקצוע" שמבטיחים הבטחות שווא כאלו. ( כמובן שלא קשה לנחש במי מדובר)

אני לא הייתי מתקרב למקום כזה. (לא שאני צריך- מיישם הכול לבד)

בכלל לא מבין למה לשם מעל 6K אם אפשר לקבל צביעה ברמה הכי גבוה שניתן, באותו כסף? הזוי.

לעצם העניין, שריטות/מכות אבנים/לכה מתפוצצת, לא ניתן לתקן על ידי טיפול דיטיילינג שיגרתי

אלא צריך לבצע צביעה מקומית אצל פחח רכב- או תיקון מקומי שימלא את המקום אבל לא יעלים לגמרי את השריטה.

מניסיוני כמעט שלא קיימים צבעי רכב גם הטובים ביותר שמוכנים לעבוד על רכב עם מכחול או קיסם

למה? מצריך סבלנות,יד יציבה,זמן ארוך (לפעמים לוקח לי 3 ימים למלא שריטה אחת) וזמן זה כסף

לכן הם תמיד יבצעו צביעה מקומית שברוב המקרים תהיה מריחת לכה אם מסתכלים בזווית על הרכב.

לפי איך שרואים אצלך צריך הרבה זמן לתקן את כל המפגעים ( יש פיצוצים בצבע/לכה)

וגם לאחר עבודה יסודית של כמה ימים (למי שיודע איך לבצע את זה נכון) יישארו סימני צבע קטנים על פני הרכב.

להבא מציע להתייעץ כאן לפני ששופכים כל כך הרבה כסף רק בגלל ש"מומחה" אמר את מה שאמר.

בהצלחה

*עריכה, הדברים נכתבו לפני ההבנות שהיו בינכם למעלה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ככל הניראה יעקב אמר שהוא ישתדל (ולא הבטיח) להעלים את כל השריטות וכך הוא באמת עשה, העלים 80-90% מכלל השריטות שהיו ברכב, עשה עבודות PDR מעבר לתקציב שהגדרתי,עבר עם שלייף סבון על המקומות הבעיתיים ותיקן את הג'אנטים משריטות.

בדיעבד מסתבר שאם הוא היה יודע עך כך, הוא מראש היה לוקח אותי לפחח ודרכו הייתי מקבל הצעת מחיר.

צר לי, אבל אני לא מבין אותך. משך שירשור שלם אתה מדגיש ומתעקש שהובטחה העלמת כל השריטות. מה זאת אומרת שפתאום אחרי שיחה ארוכה, ככל הנראה אמר שישתדל ולא הבטיח? תיסגר על עצמך.

ב6,600 ש"ח יכולת לצבוע את הרכב כפי שאמרו כאן. כמו שאמרתי, טירוף, אבל אם אתה התרצת אז שוין.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

סכום באמת לא מבוטל ,זה נכון שאפשר לצבוע את הרכב בסכום הזה .סתם לידע כללי סדנאות באנגליה לוקחות מחירים כאלה ,והרבה יותר גם אבל התוצאות באמת הרכב ניראה כמו חדש לאחר טיפול אצלהם וגם שמה הם ממלאים שריטות בצבע הרכב ומטשטשים את השריטות עד שכמעט ולא שמים לב. המילוי עם המכחול במקרה הנל באמת ניראה קצת חובבני. קצת מוזר שאותו בעל המקצוע עשה זאת בצורה הזו. העיקר שהגעתם להבנה בינכם, ןאתה מרוצה בסך הכל הוא עושה עבודות מאוד יפות ומקצועיות.

שיפוצים..

פורסם

סורי, אני עד עכשיו ב6600 שקל.

התדהמה לוותה בכאפה רצינית לכיוון המצח, אז אחרי הזעזוע מוח אגיב שוב.

רק חייב להגיד עכשיו שעל אחת כמה ופאקינג כמה, מאוד מעריך את פותח השרשור, על קור רוחו וסגנונו.

"יאללה בירי".

פורסם

תיזהר, אנחנו צריכים אותך שלם לשבוע הבא.

המחיר נשמע מופקע בכל קנה מידה, אני באמת ובתמים חשבתי שטיפול דיטיילינג איכותי צריך לעלות לכיוון 1000-1500 ש"ח.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לאחר שיחה (ארוכה מאוד) עם בעל המקום שיצר איתי קשר כעת, הוא מאשר לפרסם את שמו מאחר והוא לוקח אחריות על העבודה.

הרכב טופל אצל יעקב אלטר בסטודיו:

https://www.facebook.com/ALT.D.S

הרכב הוא GOLF GTI MK6 (תוכלו לראות אותו בתמונות אם תדפדפו בהמשך).

בכל מקרה, יעקב אמר שאת השריטות העמוקות ויתר הדברים שאי אפשר היה להוריד צריך לצבוע אצל פחח ולאחר מכן ייעשה פוליש שוב ושלייף על מנת להשטיח את הצבע שלא יקבל מראה תפוזי ללא תשלום.

אז שילמת שישיה וחצי על עבודה שהדיטיילר

"ניסה" להעלים לך את השריטות.

לא הבנתי מה בדיוק "אם הוא היה יודע, מראש הוא היה לוקח אותך לפחח"

דיטיילר שלא יכול העלים את השריטות שהלקוח מבקש להעלים, לא יקח את העבודה מלכתחילה.

הייתי שמח אם תוכל להסביר למה התכוון המשורר.

אז עכשיו אתה הולך להשקיע עוד כמה אלפיות על צביעה בנוסף לדיטיילינג ששילמת עליו בשביל לקבל שלייף חינם לאחר מכן ?

מגיע לך הרבה יותר ידידי.

נשמח אם תעדכן מה הוחלט,

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

טיפול דיטלינג איכותי הכוונה היא לטיפול מלא כולל הכל ממש לא עולה 1500 שח.מי שלוקח סכום כזה מפסיד כסף.

שיפוצים..

פורסם

כנראה שמר אלטר מכוון ללקוחות שעושים 6K ש"ח בזמן הטיגון של ביצה לארוחת בוקר... שיהייה לו בהצלחה.

מה שכן, בכזה סכום היה אפשר לצפות שהוא יוציא את הלקוח מרוצה בכול מצב (גם על חשבון הפסד- ולא נראה לי שהוא יפסיד כסף מתיקונים מקומיים של כמה נקודות)

אבל השאלה שלי עדין לא נענתה- מה הבעיה בלמלא את השריטות בכמה שכבות עם קייסם וללטש שיהייה חלק? (עם ערכה של paints4u, לדוגמא) מה פחח יעשה בצביעה מקומית ששונה מזה?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם (נערך)

חברים, הסכום הוא לא רק עבור דיטיילינג חיצוני וזהו! הוא עבור חלק מהשריטות שהצליח להוריד עם אחרי שיוף של המקום וצביעה עם לכה, עבור דיטיילינג פנימי מלא למושבים כולל השטיחונים והשטיח בריצפה (עם שואב אבק שמיועד למים), ניקוי כל הדש בורד, חידוש פאנלים חיצוניים, תיקון חלק מהשריטות של הג'אנטים, ניקוי מתחת למכסה המנוע, הוצאה של בערך 10-15 מכות ב-PDR ׁואחת מהן הייתה מאוד רצינית:

IMG_6639_1.jpg

images upload

שלא תבינו לא נכון, בגדול אני מאוד מרוצה מהעבודה, רק הדברים הקטנים האלה הם אלה שמציקים לי.

ייתכן והייתה אי הבנה ולא הבנתי אותו כל כך כי הוא טוען שאמר שישתדל מאוד להוריד את כל הסימנים והשריטות ולא הבטיח שיוריד הכל.

בכל מקרה הוא אמר שייגש לאותו פחח שדרכו הוא צובע את שאר הרכבים, ייתן לי הצעת מחיר ובין אם אחליט לבצע את הצביעה אצל הפחח שלו ובין אם לא הוא יעבור עם שלייף על כל הפאנלים על מנת "להשטיח" את הצבע ויעבור אחר כך שוב עם פוליש ללא עלות.

עריכה אחרונה על ידי MeTaLhAmMeR
פורסם

dudi d, בתור אחד שרוצה להיכנס לתחום (אני) אשמח לשמוע איך אתה מתמחר טיפול כזה, משהו באמצע, נגיד פוליש דו שלבי עם חומרים ממוצעים+ (חיצוני בלבד).

I.G. פחח, בצביעה מקומית לא יעשה משהו שונה מערכה הוא פשוט מנוסה בזה (אמור להבין בזה קצת יותר מחובב רכב ממוצע לפחות) ולכן זה יצא לו יותר טוב ובפחות זמן.

(במקרה הזה צביעה מקומית זה תיקון שריטות לא צביעה של דלת שלמה)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

בשביל תמחור אתה צריך לדעת כמה מוכנים לשלם לך (מקסימום) עבור העבודה ולראות שהעלויות שלך (חומרים, ציוד, שכירות וזמן) לא גבוהות יותר.

כשהמינימום שלך זה העלויות + רווח שמבחינתך מינימאלי = יותר לקוחות, פחות רווח פר לקוח. כשהמחיר עולה יהייה לך יותר רווח פר לקוח אבל פחות לקוחות.

יחי הקפיטליזם. עכשו כשאתה יודע תמחור לך תחשוב על שיווק :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
הובטח לי לא פעם אחת כי לא אראה שום שריטה ואף פגיעה מאבנים בשום מקום וכי האוטו יהיה כמו חדש מהחברה.

הסווירלס נעלמו והאוטו מבריק ומזה אני מאוד מרוצה, אך כניראה שלכל אחד יש הגדרה שונה לאיך רכב אמור לצאת מהחברה כי יש המון שריטות ופגעים מאבנים שממש לא ירדו.

תקרא מה שכתבת שוב, האם מה שרשמת מדויק או לא?

במידה וזה מה שהובטח לך ולא קיבלת את מלוא מבוקשך, הבעיה בדיטיילר.

במידה ואתה לא הבנת את הדיטיילר אז הבעיה היא שלך.

אכן נעשתה עבודה מקיפה על הרכב שלך.

פנים:ריפודים+פלסטיקה+שטיחים

חוץ:עבודת pdr+פוליש רב שלבי+שלייף מקומי.

ניקוי תא מנוע, עבודה יסודית על הגאנטים.

נשמע שאכן שילמת על מה שקיבלת, רק חבל שזה בעלות של צביעה כללית. אין לי שום בעיה עם המחיר כאשר הוא תואם לעבודה שסוכמה מראש. כנראה שכך היה ואתה כבר לא סגור על עצמך.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

I.G, יש הבדל גדול מאוד לבין ערכת צבע ב-200 ש"ח מאיביי לעומת מה שפחח (שאמור לדעת מה הוא עושה) יכול לעשות.

הערכה ממלאת בצבע ובלכה רק את האיזור שנותר ללא צבע/לכה וכתוצאה מזה נותר עדיין "כתם" מסביב לצביעה ואפשר לראות בבירור שנעשה תיקון במכחול/ערכה.

פחח לעומת זאת, סוג של ממזג אם תרצה את הצביעה החדשה לישנה וככה אין שום זכר קטן לאיזור הפגוע.

• תוכן חדש...