Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכיבי היי-אנד ומיינסטרים למכירה בשיטת החצי מחיר ואף פחות

שלום, לא קל לי להפרד מהמוצרים הללו אבל מאחר ואין לי מה לעשות איתם או כוונה להשתמש בהם שוב מתישהו בזמן הקרוב וגם האשה מאיימת ואכן צריך להחזיר קצת מזומנים – מעדיף למכור.

כל המוצרים שמורים ועובדים כחדשים, חלקם אפילו חדשים ומעולם לא בוצע בהם שימוש עד בקושי היו בשימוש.

רמקולים:

כל הרמקולים למכירה הינם מבית הייבריד אודיו HAT ומשתייכים לסדרת ההיי-אנד שלהם – סדרת הלגטייה אשר שני רכיבים שם הינם מסדרת הדגל שלהם – הSE או במילים אחרות מהדורה מיוחדת ורכיב אחד מהסדרה הראשונה.

1. טוויטר מסוג רינג רדיאטור – אחד הטובים ביותר אשר ניתן לקנות כיום בכסף.

הטוויטר המדובר הינו ה L1 PRO R2 ספינת הדגל!

מדובר בטוויטר מפורט להדהים, שונה מאוד משאר הטוויטרים של היצרן בכך שהוא נקי לחלוטין ולא דורש ריסון רב בקצה העליון שלו בנוגע לחדות וצלצולים אשר כן יש צורך לטפל בהם בשאר הטוויטרים של המותג – מנסיון רב.

מחיר נדרש 1000 שקלים בלבד! (תבדקו כמה יעלה לכם לקנות זוג כזה בחו"ל, תוסיפו לזה משלוח ומיסים ותגלו בעצמכם שהמחיר הנדרש כאן הוא פחות ממחצית המחיר)

1. מידריינג' מדגם L4 SE

בדיוק כמו הטוויטר מעלה מדובר ברכיב עם עיצוב מרהיב, סקסי!

מידריינג' רחב סרט שבעצם יכול אף לנגן ללא טוויטר עד אזור ה16 קילו הרץ, מצוייד בפייז פלאג לטיפול בגלי הקול בתחום התדר הגבוה.

מדובר במידריינג' עם דירוג מאוד גבוה במבחנים בין לאומיים, מסוגל לנגן נמוך עד כ150 הרץ בסלופ 24 דיבי. מתאפיין באופי צליל צלול, מפורט מאוד – מצטיין בתחום המיד העליון מהנסיון שלי – אלמנט נדיר בארצנו.

ימכרו בקופסא המקורית – גם המידריינג'ים וגם הטוויטרים היו אצלי בשימוש בקירוב לשלוש וחצי שנים לטוויטרים ושנתיים וחצי למידריינג'ים – עובדים כמו חדשים, נראים כמו חדשים ונשמעים כמו חדשים!

המחיר – תחזיקו חזק! – 1000 שקלים! סה"כ – אתם מוזמנים גם כן לבדוק את מחירם בחו"ל ינתן בתחתית לינק לספק הכי גדול ומוכר של HAT בארה"ב בכדי שתוכלו להווכח שאני לא משקר.

1. וופר – מידבאס – מדגם L8V1

מדובר בוופרים שיכולים לשמש גם כמידבאסים טובים בקוטר מפלצתי העומד על כ8.5 אינטש מוצהר להגיע עד לתדר 5 קילו הרץ אני באופן אישי ממליץ לחתוך אותם ב700הרץ ולהנות מהם כוופרים מפלצתיים.

חדשים דנדשים – מעולם לא היו בשימוש, לא הורכבו באף רכב, לצערי גם לא אצלי.

ווידאתי כי הם תקינים!

מחיר – הפעם באמת תחזיקו חזק – אני רוצה עליהם 1000 שקלים ולא יותר (חדשים!)

לינק למפיץ הראשי של HAT

http://store.12velectronics.com/categories/Hybrid-Audio-Technologies/

1. מידבאסים 5 ורבע אינטש מסדרת קלארוס רוצה עליהם סה"כ 250 שקלים היות וניסרתי לכל אחד מהם זוג אזניים בכדי להתאימם לרנו מגאן 2008 שנמכרה.

מידבאסים פנטסטיים שיכולים לנגן היטב מ50 הרץ ועד 6 קילוהרץ .

מי שיקנה ממני את הסט השלם מעלה – יקבל אותם במתנה.

1. סאב וופר מבית JL AUDIO מסדרת MICROSUB

הסאב המורכב בתיבה הפצפונת הזו הינו 8W1 ומוצהר לספוג סה"כ 75 וואט ולכן כל מגבר ינצל אותו היטב. התיבה קטנה מאוד – היא פורטד וכמו שאתם רואים מתאימה לבאר הרגליים של הרכב שלי שהוא באר רגליים בגודל בינוני למען האמת למרות שהרכב גדול.

המחיר הנדרש הוא 500 שקלים כאשר להביא אחד חדש יותר לארץ מהסדרות האלו יעלה באזור האלפייה לפחות.

סאב וופר נפלא למי שמחפש תוספת באס עדינה אבל טובה – נשמע נהדר.

סאב וופר נפלא למי שרוצה להתקין סאב וופר ברכב שפשוט אין בו מספיק מקום לאחד.

מחיר 500 שקלים!

1. סאב וופר מבית DIGITAL DESIGNS או בפשטות השם הכל כך סקסי (למי שחובב חזיות גדולות) DD

מדובר על סאב וופר מדגם LE-08 שזה סאב וופר בקוטר 8 אינטש המסוגל לספוג 250 וואט אך מותקן בתוך תיבה פורטד מסוג TL שמייצרת SPL – מאוד מעניין נקרא לזה ככה ביחס לגודל הסאב J

קיבל ביקורות, לדעתי אף אוהדות מידי בפורום TALK AUDIO אבל אם משתמשים בו נכון – הוא נשמע נהדר גם בSQ וגם יכול להוציא חיוך על הפרצוף ממי שמחפש קצת SPL ללא שדרוגי חשמל ופשוט אין לו מקום מיותר ברכב.

מחיר כחדש 1800 שקלים.

אני מבקש 800 שקלים! שזה חצי מהמחיר בו באמת רכשתי אותו!

מחיר 800 שקלים!

נעבור לתחום הDSP - פרוססור צנוע מבית MINIDSP

הדגם הוא MDSP IN A BOX REV B = סה"כ שתי כניסות שתי יציאות (ארבעה ערוצים) מתאים או לעבודה אקטיבית על סט קדמי ללא הסאב או לסט פסיבי קדמי + סאב

הפלאגין והISOLATOR לחבר אותו למעגל של רכב וגם LINE DRIVER יתנו במתנה לרוכש הפרוססור הקטן והחמוד הזה.

המחיר? – 500 שקלים סה"כ !!! ויש לכם פרוססור שיכול לעשות איקולציה לכל ערוץ, השהיית זמנים לכל ערוץ – קרוס אובר אקטיבי אחד הגמישים ביותר שיצא לי להכיר (עובד כמעט בכל השיטות וכמעט בכל סלופ)

ונעבור לתחום ההגברה

1. מגבר מסדרת הרפרנס של DLS מדגם RA20

אמנם סדרת הרפרנס נחשבת מתחת לסדרת האולטימייט אבל אל תטעו הם חולקים רכיבים ותכנון דומים, למען האמת סדרת הרפרנס בתמונות קרביים נראית כמו משהו יותר חדש מסדרת האולטימייט.

באתר של DLS יש מבחני שמיעה של מגזינים חיצוניים – שתי הסדרות קיבלו ציונים זהים! אתם יכולים לבדוק באתר.

היבואן בארץ היום מציג את המגבר הזה למכירה בלא פחות מאשר 4200 שקלים! אגלה לכם סוד קיבלתי אותו במחיר הרבה יותר טוב והמחיר שאני הולך להציע אותו הוא פשוט בדיחה!

המחיר שאני רוצה עבורו הוא 1200 שקלים בלבד!!!

המגבר היה בשימוש פחות משנתיים ובפועל זה היה ברכב של אשתי – היא שומעת בווליום מגוחך רוב הזמן – המגבר הזה בגדר חדש! נראה כמו חדש עובד כמו חדש.

ימכר בקופסא המקורית שלו ביחד עם כל התוספות שקיבלתי מהיבואן – ולא אני לא מוכר אותו כאן בחצי מכיר אלא בקצת יותר משליש מחיר ממה שקניתי אותו.

המגבר מוציא במוצהר 140 וואט לערוץ ב4 אוהם – פשוט מגבר פנטסטי שממיס את הלב בתוצאה שלו.

כואב הלב למכור אבל אין לי מה לעשות איתו והתכניות שלי שונות.

זה מגבר מיינסטרים ברמה מאוד גבוהה - נושק להיי אנד.

1. מונובלוק פשוט וצנוע וישן מבית JBL מסדרת CS300.1

מוציא הספק העומד על כ200 וואט RMS ב4 אוהם. מגבר ישן שלי אבל עובד כמו חדש – לא ממש נראה כמו חדש אבל נראה שמור בהחלט.

הכל 100 אחוז תקין ועובד היטב.

עלה כחדש 1300 שקלים ואני מבקש עליו סה"כ 300!

מחיר 300 שקלים!

1. מונובלוק מבית Sandown Audio מדגם SAE1000D

מגבר מאוד מוכר כאן, מאוד מוצלח, הספק נמדד על 300 וואט RMS ב 4 אוהם – בפועל הוא אמור להיות קצת יותר חזק וזה גם מרגיש ככה – לא משנה מה שמתי על המגבר הזה (גם סאב וופר שמוצהר לספוג פי שתיים ממה שהמגבר הזה מוציא) הוא פשוט מעיף את הרמקול שיושב עליו ועושה זאת היטב.

מחיר כחדש אם אני זוכר נכון היה איפשהו בין ה1600 ל2000 שקלים – אני מבקש עליו 800 בלבד.

מחיר 800 שקלים!

לקינוח האפניים שאתם רואים ברקע גם למכירה למי שבמקרה מחפש – 1500 שקלים – ספשיאלייז הארדרוק 29 ספורט במצב חדש!

נא לפנות אליי בהודעות פרטיות בלבד. אדי.

DSC_0592.jpg

DSC_0586.jpg

DSC_0587.jpg

DSC_0588.jpg

DSC_0589.jpg

DSC_0590.jpg

DSC_0591.jpg

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הגיע הזמן לעדכן קצת -

מה נמכר או לא רלוונטי

טוויטרים של HAT מדגם L1R2 נמכרו

האפניים - נמכרו :-D

מיקרו סאב של JL - נמכר

פרוססור של MDSP - נמכר

מגבר DLS RA20 - לא רלוונטי

מגבר מונובלוק סאן דאון SAE1000D - נמכר

מה נשאר?

1. וופרים L8V1 - המחיר לא גמיש 1000 ש"ח

2. סאב וופר של DD מדגם LE-08 - המחיר נשאר כפי שהיה 800 ש"ח

3. מונובלוק של JBL מדגם CS300.1 - המחיר 300 ש"ח

4. מידבאסים קלארוס 5.25 אינטש - 250 שקלים + מגבר שני ערוצים 2*50 ישן וטוב של MTX מתנה לרוכש.

5. מידריינג'ים של HAT מדגם L4SE - המחיר לא גמיש 1000 ש"ח

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עדכון נוסף -

מה נמכר או לא רלוונטי

טוויטרים של HAT מדגם L1R2 נמכרו

האפניים - נמכרו :grin:

מיקרו סאב של JL - נמכר

פרוססור של MDSP - נמכר

מגבר DLS RA20 - לא רלוונטי

מגבר מונובלוק סאן דאון SAE1000D - נמכר

סאב וופר של DD מדגם LE-08 - הוחלף במסגרת טרייד אין לסאב אחר שכרגע לא למכירה.

מידבאסים קלארוס 5.25 אינטש + מגבר שני ערוצים 2*50 ישן וטוב של MTX מתנה לרוכש. - לא רלוונטי\נמכר

מה נשאר?

1. וופרים L8V1 - המחיר לא גמיש 1000 ש"ח

2. מונובלוק של JBL מדגם CS300.1 - המחיר 300 ש"ח

3. מידריינג'ים של HAT מדגם L4SE - המחיר לא גמיש 1000 ש"ח

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...