Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבת מיקרופייבר לבנה גדולה של chemical guys, עכשיו אני אף פעם לא מספיק לעבור על כל האוטו לפני שהמים מתייבשים ואני שוטף בצל(אחרי הצהריים).

זה ממש מבאס שאני משקיע מלא זמן אבל לא מספיק לעבור על האוטו לפני שהכל מתייבש.

יש אולי איזה הסבר איך עובדים עם המגבת או סירטון? כי נראה לי שאני לא עובד נכון עם המגבת

פורסם

זמן השטיפה שלך לא נכון,הפח מאוד חם ולכן זאת התוצאה,לכן או שאתה שוטף מוקדם בבוקר כשאין שמש,או לקראת הערב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אז אתם אומרים שאם אני אשטוף מוקדם בבוקר זה לא יתייבש מהר ואני אצליח לייבש את האוטו?

אני שוטף עם מכונת שטיפה ולכן זה נראה לי בעייתי לשטוף בחלקים.

דרך הגב יש אולי סרטון שמסביר איך בדיוק לעבוד עם המגבת שמשמשת לייבוש?

ובדרך כלל אני מתחיל לשטוף חיצוני בסביבות 4:30-5 ואין שמש בחניה אצלי בשעות האלו

פורסם

כן,בבוקר לא צריכה להיות בעיה כזאת,אין צורך במדריך,זה אותו דבר כמו גילדה,אתה מנגב מצד אחד לצד השני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני הבנתי שלא מנגבים כי זה יכול לגרום לשריטות, פשוט מניחים את המגבת והיא סופגת את המים לא?

תתקנו אותי אם אני טועה

פורסם

אתה צריך לנגב,כול דבר יכול לשרוט,גם ניקוי עם הספוג יכול לגרום לסווירל קטנים.

פורסם

עדיף להניח ולספוג את רוב המים עם המגבת, ולאחר מכן לעבור עם מגבת נוספת לפיניש וייבוש סופי.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

אני לא מכיר את המגבת אבל מנסיון עם UBER, מניחים את המגבת על המשטח הרטוב, טופחים קלות על המגבת, מרימים והמשטח נקי (רק איפה שהייתה המגבת כמובן), כאמור אני לא מכיר את המגבת הספציפית שלך אבל זאת השיטה הטובה ביותר ובמידה ושומרים על המגבת כמו שצריך (מכבסים בלי מרכך, נוזל כביסה עדין, ייבוש בצל, סחיטה מתחת ל700 סל"ד) המגבת תספיק לייבוש של כל הרכב.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

סבבה ככה אני עושה

עכשיו במגבת שלי יש צד של שהסיבים ארוכים יותר ויש צד שהסיבים קצרים יותר אז עם איזה צד עדיף לייבש?

• תוכן חדש...