Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

משהו מוזר מאוד קרה לי אתמול,

עליתי על אוטובוס בשעה 17:00,לאחר כמה דקות התחלתי להישתעל ממש חזק, הרגשתי עיקצוץ מטורף בתוך הגרון.

ירדתי מהאוטובוס ונסתי להסדיר נשימה, עדיין התשעלתי חזק מאוד, אבל עבר לי.

אחרי חצי שעה שוב עליתי לאוטובוס אחר בדרכי הביתה {גם בו היה מזגן חזק} ואז לאחר ממש כמה דקות שוב, שיעולים חזקים, זיעה, דמעות.

וקושי אדיר לנשימה.

ירדתי מהאוטובוס והלכתי ברגל לבית. משהו כמו שעה כל כמה דקות היה לי התקף שיעול חזק כאילו אני כלב שמשתעל.

הלילה עבר גם עם שיעולים אבל בתכיפות פחותה.

מה זה?

אף פעם זה לא היה לי.

{אין חום או שילשולים המראים על וירוס}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

פעם ראשונה שזה קורה חולגי

יש מזגן באוטו ובעבודה.

קבעתי תור לרופא בראשון בצהריים, במידה ויחזור לי היום- מיון או טרם.

פשוט התופעה מאוד מוזרה לי.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

מזל טוב. אני חי ככה 33 שנה.

קוצר נשימה כתוצאה מיובש. תופעה שקשורה לאלרגיה ומתרחשת בעיקר בעונות מעבר. זה בכל מקרה המצב אצלי. יתכן ואתה לקחת את זה לכיוונים אחרים לגמרי.

לך תראה אלרגיולוג. שיהיה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

כשתקפו אותך השיעולים ניסית לשתות מים?

פשוט זה קורה לי גם לפעמים שאני מתחיל להשתעל ומרגיש תחושת חנק בגרון.

שלוק של מים לרוב הציל אותי.בכל מקרה תבדק.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פילטר מזגן, שאת אף אחד לא ממש מעניין מתי ניקו או החליפו אותו, אז כנראה האבק או עוד משהו שהצטבר בתעלת אוורור גרם לך לתגובה אלרגית. או שיש בתוך האוטובוס משהו שגם לך לזה.

במקומך הייתי פונה לרופא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היה לי חבר שהיה לו בדיוק, אבל בדיוק אותו הדבר ואחרי יומיים הוא מת (רק שאצלו זה היה אוטובוס של מטרופולין (:- ).

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אתה מקשר את זה בהכרח למזגן וזה לא הכרחי, למרות שזה נשמע הגיוני מאוד. כמובן שרופא ידע הכי טוב.

גם לי זה נשמע כמו האלרגיה. אבי ואחותי סובלים מכך מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

יש לך עבר אסמטי? אלרגי? לא יתנו לך ברפואה דחופה יותר מאינהלציה עם ונטולין לדעתי...

בתור אלרגי קשה, זה עכשיו עונת מעבר, אז אם יש לך אלרגיה או עוד לא נבדקת אם אתה אלרגי, כדאי שתבדק וכנראה כל מה שקרה זה בגלל דבר כלשהו (רוב הסיכויים אבק) באוטובוס הראשון.

אם הרגע אלרגי,כדור כמו אריוס יסדר הכל, בדוק מול הרופא.

עריכה אחרונה על ידי Or05230

Miata ND2

פורסם

אכן אלרגיה

בוצעה צילום ריאות

+בידקת דם+חמצן.

הכל טוב.

שיעול נמשך, זה תקין לדיברי הרופא.

אלרגיה למשהו.

לא ידוע.

נקווה שלא יחזור.

תודה לעוזרים

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

אפילו לא דקירות, יותר בסגנון של שריטות עדינות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רופא משפחה יתן לך טופס הפניה לאלרגולוג.

לחלופין, התקשר למוקד זימון התורים של הקופה ושאל אם אפשר לקבל תור לבדיקה גם ללא הפניה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...