Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב מיוחד לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברי הפורום שלום,

רציתי לשאול אם מישהו מכיר יודע על מגרש/פרטי שמשכיר רכבים מיוחדים לחתונות אני מחפש משהו יוקרתי/ספורטיבי

כדוגמת :S6, פנמרה טורבו או הבחירה המועדפת עלי מיצובישי איוו (כל דגם)

אשמח לכל הצעה!

עריכה אחרונה על ידי amir levy

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

חבל על הכסף. החתן והכלה ממילא מרוכזים בעניינים אחרים, והאורחים לא שמים לב.

בקיצור - מצא בן משפחה בעל רכב מרווח ונוח ובקש ממנו שיהיה הנהג שלהם. יפתור גם את בעיית האלכוהול.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכסף הזה אפשר לשכור מונית או רכב הסעות יפה. ולחסוך את כל כאב הראש של נהג תורן שלא שותה או עייפות אחרי החופה וכ"ו וכ"ו

פורסם

מיותר. האורחים לא ישימו לב, לכלה לא איכפת כל עוד השמלה נכנסת. תשקיע את הסכום באלכוהול איכותי במקום.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
מיצובישי איוו (כל דגם)

המושב של איבו יהיה זהה בנוחות שלו ללנסר ליסינג 1.5 (לא נוח). לדעתי ותר מראש.

בכלל, בהשכרת רכב יוקרה (במיוחד מחברה קטנה), שים לב שלא תיפול כמו הבחור הזה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חבל על הכסף. שופוני מיותר.

אבל אם תבוא עם דייהו נובירה (בהנחה שתצליחו להגיע לאירוע) - זה כבר ליגה אחרת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואני מרוב טיפשות מכרתי את שלי :oops:

יכולתי להשכיר אותה לחתונות של היפסטרים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אנשים כאן אומרים דברים של טעם. את הכסף תשמור לירח דבש, תשכיר ברינג רכב ספורט ותהנה ממנו. אורחים לא רואים באיזה רכב אתה מגיע לחתונה וסתם יעמוד בחניה ארבע שעות. לא חבל?!

פורסם

הייתי משכיר או מבקש מחבר שיש לו רכב מיוחד לצילומים ולא לחתונה עצמה, לחתונה עצמה עדיף רכב משעמם אך מרווח ובעל מזגן טוב, שאתה לא תזיע ושלכלתך יהיה הרבה מקום ונוחות עם השמלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
לראשונה בקארספורום: מי צריך רכב? שטויות. עדיף לקנות אלכוהול בכסף הזה. :lol:

על זה אומר הבן שלי: ש"צ.

השאלה נשאלה בפורום כבר עשרות ומאות פעמים,והשתובה תמיד זהה: רכב מרווח שיהיה נוח לכלה, עם מישהו אחר שינהג. והסיבות פורטו גם בשרשור הנוכחי.

לגבי חברי הפורום: אכן מדובר בורום שמרכז מתעניינים ברכב ובנהיגה. לא כולם חובבי רכב. אבל מרבית החברים גם מפעילים את התאים האפורים, אלה שבתוך הקלווסה, ויודעים לקבוע סדרי עדיפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...