Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שירותי vpn למינהם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני יותר ויותר קורא ושומע לאחרונה על שירותי vpn ועל כמה שזה מומלץ וטוב, מישהו יכול להסביר לי למה זה טוב? מה זה נותן? יש חיסרונות מלבד היתרונות?

נתקלתי פה במאמר שמדרג כביכול את 5 החברות הכי מומלצות.

http://lifehacker.com/5935863/five-best-vpn-service-providers

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי or_lougasi
פורסם

בעיקרון, זה אמור לתת פרטיות (הספק שלך לא ידע מה אתה עושה, למעט העובדה שאתה מחובר ל-VPN), ואת האפשרות להזדהות כאילו אתה במדינה אחרת (להרשמה לשירותים שמגבילים הרשמות גאוגרפית). מצד שני, אין לך דרך לוודא שהספק של ה-VPN לא שומר לוגים ומבצע לך MITM על כל הגלישה.

הפיתרון לפארנואידים קלים-עד-בינוניים זה להתקין VPN עצמאית על שרת בבעלותך.

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם (נערך)

אם אתה לא סוחר בסמים, נשק, איברים, או שאתה מתנקש, אבל רוצה לצפות בנטפליקס - אז אתה כן צריך VPN.

בקיצור - VPN מאפשר לך להשתמש בשירותים ולצפות בתכנים שלא זמינים למשתמשים בארץ.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם
אם התקנת VPN עצמאית על שרת בבעלותך, תוך שנייה מגיעים אליך, מה זה מועיל?

איך בדיוק? השכרתי שרת בארה"ב נניח,התקנתי עליו,וממנו אני גולש הלאה.

הספק יודע שרק התחברתי לשרת בארה"ב,אין לו מושג מה אני עושה שם,או מהשרת והלאה

כנ"ל עם הורדת תוכן "חוקי" אבל מוצפן (FTP ודומיו),אתה יכול להוריד קבצים באופן מוצפן (SSL\TLS),הספק שלך רק רואה תעבורה,אין לו מושג אם הורדת את פיפא החדש או שזה בכלל התקנת מחשב וחדש ועכשיו אתה יושב על 4גיגה עדכונים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...