Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני רודסטר 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני חייל בן 20 שעומד לפני רכישת האוטו הראשון שלו, אני עובד במקביל לצבא ומרוויח 5000 שקל בחודש, חלום שלי היה מאז ומתמיד מיני קופר.. אוטו שאני מתכוון להשאר איתו לפחות 10 שנים ולהשקיע בו הרבה.

הבעיה שאין לי כמעט 200,000 שקל ואין לי סבלנות לחכות שיהיה לי.. מצאתי באינטרנט את חברת צ'מפיון מוטורס שמציאות את המיני קופר רודסטר, בדיוק הרכב שאני רוצה בגרסא אוטומטית 1600 סמק טורבו ב1850 שקל בחודש עם התחייבות ל3 שנים ולטרייד אין בסוף התקופה או תשלום יתר החוב.

דיברתי עם אבא שלי על זה והוא אמר שהוא מוכן לשלם 1500 שקל בחודש, ואני אשלם את ה350 וכל הדלק, ביטוח, טסט וכל זה.

הבעיה שאני לא כלכך מבין במכוניות, אני רק יודע שזה אוטו שאני מאוד מאוד מאוד רוצה, הוצאתי רישיון רק לפני חודשיים ואני עדיין נהג חדש ועדיין יש לי אפילו מלווה, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי בלהבין כמה דברים :)

1. עם המשכורת שלי, הגיוני לשלם ביטוח והוצאות שוטפות בלבד על הרכב הזה? 90% מהסכום של ההחזר החודשי אבא שלי משלם.

2. כמה אני יכול לצפות שאני אוציא על האוטו בחודש? כולל הכל חוץ מההחזר החודשי? (עם 400 ק"מ בחודש בערך)

3. זאת עסקה כדאית? או שיש פה איזה קאץ' שאני מפספס?

4. זה רכב חדש מהיבואן.. חוץ מדלק וביטוח לא אמור להיות לי עוד הוצאות נכון?

התוכנית שלי זה לחסוך בשלוש שנים של ההחזר החודשי ולשלם את היתרה על הרכב בלי לעשות טרייד אין.. אני אשמח על דעות בנושא, תזכרו שהמשכורת שלי היא 5000 שקל ואני יכול להרשות לעצמי להוציא את מרביתה על הרכב ואחזקתו..

פורסם

לא נודע בידיוק כמה צריכת הדלק של הרכב הזה אבל עם 400 קמ בחודש לא תשלם יותר מ200 -300שקל דלק בחודש , אבל הביטוח לרכב כזה במיוחד שאצה נהג חדש וצעיר יהיה יקר מאוד ולדעתי יכול בקלות לעלות מעל 10 אלף

לשיקולך לדעתי אם ה400 קמ בחודש זה הנסיעה שלך רכב זה קצת מיותר בטח שהוא כל כך יקר

• תוכן חדש...