Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטיילים: אישתי ואנוכי.

השאלה: האם כדאי לסגור את כל הטיסות הפנימיות והמלונות מעכשיו לכל משך הטיול? (3 שבועות סכ"ה).

מצד אחד - מקריאה רבה ברשת רוב המטיילים ממליצים לסגור רק כמה ימים ראשונים מראש ואז "לזרום". אממה? אנחנו נוחתים ישר לשיא העונה מה שנותן קשר ישיר למחירים אש עד כדי כוויה למי שיעז לחכות לרגע האחרון.

מצד שני - יכול להיות שנזמין מלון שעכשיו נראה מתאים ובעוד 4-5 חודשים יראה כבר פחות\פתאום יהיה בשיפוצים לכשנגיע.

מה עושים? יש פה בעלי נסיון מעבר לקריאת מסעות טיולים של אנשים אלו או אחרים ברשת?

תודה וחג עצמאות שמח.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

י' לכם בגדול איזור שחשבתם להתמקד בו?

אשתי ואני לדוגמה היינו בכל תאילנד במשך ארבעה שבועות. זה נחמד, אבל קשה ולא מתאים לכל אחד.

תן תוכנית כללית ואנסה לעזור לך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טיסות סגור מראש, המחירים אכן יכולים לזנק לרמות פסיכיות.

לגבי מלונות, רובם מאפשרים ביטול עד זמן קצר יחסית לפני ההגעה, בדוק את המדיניות לפני שאתה סוגר מלונות, ומקסימום החלף בהמשך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כמו שאמרו מעלי,טיסות תסגור וכמה שיותר מוקדם,בתאילנד הטיסות מתמלאות בקצב מטורף ואז נשארים רק הכרטיסים היקרים,אם בכלל.

Vw Polo GTI

פורסם

בתאילנד שווה להגיע לבנגקוק, לטייל ברוגע,

יש לך גם את הערים בצפון כמו צ'אנג ראי וצ'אנג מאי ששווה להגיע אליהן.

יש איים כמו קופיפי, ויש לך את פוקט שזה כמובן אילת של תאילנד. ;)

מבנגקוק זמן ההגעה בטיסה לצפון הוא כ45 דקות טיסה.

ממליץ לך לטוס עם THAI או AIRASIA, גם NOK AIR אמורים להיות בסדר,

לא לטוס עם ORIENT THAI וכל החברות הזולות האלו שמפעילות מטוסים שיכולים להיות סבא וסבתא שלי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

התוכנית דיי בכללי היא כזאת:

10-11/12 נחיתה ושהייה של לילה בבנקוק כ 4 ק"מ משדה התעופה.

11-17/12 צפון (טיסה לצאנג מאי)

17-22/12 איים (טיסה מצאנג מאי לקוסמוי)

22-28/12 איים (מעבורת מקוסמוי לקופהנגן)

28-31/12 מרכז (טיסה מקוסמוי לבנקוק לשלושה ימים והביתה).

נ.ב:

בשבילי זאת פעם שניה בתאלינד. פעם קודמת הייתה ב 2009 ככה שאני לא ממש זוכר מחירים וכו'. אבל זה הכיוון שאני רוצה.

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

פורסם

א. בטוח שיש לכם מה לעשות 3 ימים בבנגקוק?

ב. שים לב שהטיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי היא בד"כ מהשדה תעופה הישן (לא השדה שאתם נוחתים בו מישראל).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם
א. בטוח שיש לכם מה לעשות 3 ימים בבנגקוק?

ב. שים לב שהטיסה מבנגקוק לצ'אנג מאי היא בד"כ מהשדה תעופה הישן (לא השדה שאתם נוחתים בו מישראל).

תלוי עם איזו חברה אתה טס,

אני טסתי עם THAI וזה היה מהשדה הראשי (סבנרהומי, או איך שלא קוראים לו)

אגב זה לא שדה ישן אלא שדה משני, דון מואנג.

שדות תעופה משניים קיימים בהרבה מדינות, בצרפת למשל יש לך את פריז שארל דה גול ויש לך את פריז אורלי, בלונדון יש את היטרו ויש את גטוויק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

טוב. ישבנו על booking הערב וסגרנו מלונות. גם את כל הטיסות פנים כבר הזמנו. נקווה רק שההימור להזמין מוקדם ישתלם בסוף ולא יהיו הפתעות בדרך.

Meduza - דווקא בפעם הקודמת היינו 4 ימים בבנקוק ובקושי הספקנו משהו כך שגם ככה 3 ימים נראה לי דיי גבולי.

פורסם (נערך)

מקווה שאני לא אומר את זה קצת מאוחר אבל תפנה אל המרכז למטייל תאילנד, עשיתי השוואת מחירים רצינית, והם היו משמעותית יותר זולים, אפילו מבוקינג.

הם גם נותנים לך ערך מוסף, נגיד ויש לך איזשהי בעיה עם מלון מסויים, לא מקבל מה שמגיע לך, לא אהבת או משהו אחר אתה פשוט מרים טלפון אל הבחור שסגרת איתו (הם כולם יושבים בתאילנד) והוא פותר לך את הבעיה.

סגרתי דרכם את כל המלונות, את הטיסות סגרתי דרך אל על, היה אז מבצע שאם אתה רוכש כרטיס של אל על יש לך אפשרות להוסיף תמורת 100 דולר או משהו כזה 3 טיסות פנימיות.

עריכה אחרונה על ידי or_lougasi
פורסם

בוקר טוב, לפני 12 שעות נחתתי מתאילנד. (41 יום)

כמה מהדברים הכי חכמים שעשינו בטיול-

הזמנת כרטיסי טיסות פנים מראש - ואך ורק באתר של החברות עצמן בלי מטווחים! לדוגמא- טיסות פנים דרך חברת AIR ASIA עלו לנו גרוש וחצי מהארץ, קנינו כרטיסים מבנקוק לצפון (באותו היום של הנחיתה בבנקוק ישר עלינו לצפון, שים לב- אתה נוחת בשדה תעופה גדול, ואנחנו המראנו מהשדה תעופה הקטן- יש הסעות שוטפות באוטובוסים כל הזמן מהשדה הגדול לקטן, 40 דק' נסיעה, בחינם) ובצפון הקצבנו לעצמנו שבוע שזה בדיוק מה שהיינו צריכים. ויצא לנו מאוד מאוד זול, עם כל ישראלים שדיברנו והשוונו מחירים ועלויות יצא לנו משמעותית יותר זול.

הם שילמו נגיד על טיסה מהמרכז לצפון 80 דולר, אנחנו שילמנו 150 שקל. וטיסה מהצפון לדרום 300 שקל. שזה כלום כסף ומטוסים חדשים.

צפון-

איך שהגענו תפרנו את טיול הג'יפים הישראלי- טאנה. מאוד מומלץ וכיף. שם הכרנו את כל הישראלים במשך השלושה ימים האלה ובמשך כל הטיול שמרנו על קשר ונפגשנו כמעט כל הזמן איתם. עלות- 480 שקל כולל לינה וארוחות.

אחרי הטאנה עלינו לעיירה בשם פאי תפרנו שם 3-4 לילות. עיירה שאנטית ושקטה מאוד, לא יקרה בכלל, השכרנו שם אופנועים ותפרנו את כל הנופים והאזור מסביב.

דרום-

עשינו 5 ימים בקופנגן, יומיים אחרי הפול מון עזבנו. חזרנו לקופנגן יותר מאוחר בשביל האף מון (HALF MOON-מסיבת טבע מהגדולות בעולם), והיינו בקופיפי, בפוקט היינו במצטבר 2 לילות (לילות מעבר בלבד, מגעיל שם מלא זונות וזבל), ונזרקנו שבועיים בקוסמוי בטן גב.

חבר שלנו התפצל נסע לקוטאו לקורס צלילה.

בנקוק-

השארנו 3 ימים אחרונים לבנקוק, תכננו לבזבז כל אחד 3-4 אלף שקל על קניון (הגענו כל אחד עם תיק גב- תכננו לקנות מזוודה כל אחד ולפוצץ). שורה תחתונה על בנקוק (היינו בחמישה קניונים שונים)- או שהקניונים יוקרתיים כמו ולפעמים יותר מהארץ. או שהקניון בסגנון של שוק, לדוגמא הMBK כמה שציפינו, זה לא יותר מתחנה מרכזית מלאה בחיקויים זולים ולא איכותיים. לא קנינו כמעט כלום בבנקוק. והתאכזבנו מאוד מחיי הלילה שם שמתרכזים בקווסאן בלבד.

כל מה שתצטרך- תרגיש חופשי לשלוח הודעה פרטית כל עוד זה עדיין טרי אצלי בראש :)

נ.ב עוד דבר- אשמח לעזור לך עם מלונות מרכזיים בכל איי. חשוב מאוד להתייעץ לפני כי חבר שלי שטס לפני שבוע פשוט הזמין סתם מלונות ומסתבר שכל מלון שהוא לקח במרחקים של רבע שעה נסיעה ויותר ממרכז בכל איי.

אנחנו (3 חברים נסענו) - הגענו לכל אי לקחנו טקסי למרכז ושם מצאנו במקום גסט האוס טוב. (עשינו 5 לילות בקופנגן במלון ו5 לילות בקוסמוי במלון מרכזי מאוד ARK BAR)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

תודה רבה לך על המידע. את כל המלונות סגרנו דרך בוקינג עם אפשרות ביטול עד כשבוע לפני ההגעה למלון. המחירים שאתה מדבר עליהם הגיוניים לתקופה הזאת. בדצמבר תשלש. לדוגמא- כ.טיסה מבנקוק לצ׳אנג מאי עולה עכשיו 300 ש״ח(לדצמבר). בקוסמוי סגרנו מלון 4 כוכבים על הצ׳אוונג שזה המרכז, והוא דורג 8.7 ממעל 400 מבקרים כך שזה נראה דיי מבטיח (2400 ש״ח ל 6 לילות) בקופנהגן לקחנו את הקוקוהאט המוכר והטוב לארבע לילות. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא המלון בצרנג מאי כי אני לא זוכר את המרחק מהאיזור המתויר לשדה תעופה. אולי תוכל לעזור לי עם זה?

פורסם

הייתי בצ'וונג קו סמוי, מאוד אהבתי את המלון. אכן נמצא במיקום מרכזי.

תודה רבה לך על המידע. את כל המלונות סגרנו דרך בוקינג עם אפשרות ביטול עד כשבוע לפני ההגעה למלון. המחירים שאתה מדבר עליהם הגיוניים לתקופה הזאת. בדצמבר תשלש. לדוגמא- כ.טיסה מבנקוק לצ׳אנג מאי עולה עכשיו 300 ש״ח(לדצמבר). בקוסמוי סגרנו מלון 4 כוכבים על הצ׳אוונג שזה המרכז, והוא דורג 8.7 ממעל 400 מבקרים כך שזה נראה דיי מבטיח (2400 ש״ח ל 6 לילות) בקופנהגן לקחנו את הקוקוהאט המוכר והטוב לארבע לילות. הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא המלון בצרנג מאי כי אני לא זוכר את המרחק מהאיזור המתויר לשדה תעופה. אולי תוכל לעזור לי עם זה?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לצערי לא אוכל לתת לך יותר מדי מדי על צאנג מאי, איך שנחתתי בצפון לקחנו טקסי לטאנה (טיול ג'יפים), ישנו שם לילה ובוקר אחרי זה עשינו את הטיול, כשחזרנו עשינו שם עוד לילה ואז עלינו לפאי, ומשם ירדנו לצאנג מאי לשדה תעופה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...