Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שלא הבנת למה התכוון המשורר

לא ידעתי שהוא גם משורר...

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם (נערך)
כן, קיימת בעיה מתמדת של אירועים חופפים וכל אחד חושב שהאירוע שלו טוב וחשוב מאירוע אחר שנקבע לאותו היום.

מה זאת אומרת "אירועים חופפים"? סתם מפגש שישי כמו זה שהיה בשבוע שעבר ויהיה בשבוע הבא... איך אפשר לתאם מפגשי שישי? אולי להעביר אחד מהם ליום רביעי?

גם האירוע של ivc, עם כל הכבוד, שהיה אירוע מושקע, היה בסך הכל מפגשישי...

מפגשישי זה אירוע חופף? הרי יש לך באותו זמן מפגש צפון, שרון, ירושלים, יד אליהו, שפלה, דרום וחיפושיות. אז מה אם יש עוד מפגש באותו הזמן?

קצת מזכיר את התגובה הזאת... :roll:

ראבאק חבר'ה, לא נמאס לכם להתנגח ולריב על כל דבר? כל מפגש, כל אירוע, כל דבר קטן מביא פה לויכוחים.

מפגש החיפושיות השנתי- כל שנה מאז שאני מכיר את המועדון, מתרחש ביום שישי של חול המועד סוכות. אבל מה לעשות שביום המאוד נוח הזה, עוד מועדונים מקיימים אירועים. אז מה עושים? רבים ומתלוננים ומציינים ש"באותו יום יש עוד אירוע של מועדון אחר..."

נו באמת חבר'ה, אין מה לעשות ותמיד יהיו חפיפות של אירועים כי כל אחד רוצה לנצל את ההזדמנות.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מצטער...אני לא רואה שום בעייה עם ארועים חופפים. כל אחד יגיע לאן שהוא חפץ. היה ניסיון תיאום?? מתי?? תחדש לי.

ועוד אנקדוטה - למי בדיוק צריכים לסור למרותו??? לך?? לגוף שאתה משתייך אליו?? אל תענה. אני מבין לבד....

למרות בקשתך שלא אענה אני מוצא לנכון להסביר לך שאני לא מדבר על מועדון החמש כמתאם כאם מישהו שכולם מוכנים לקבל ולכבד את דעתו הבלתי תלויה אפילו אם היא אינה נוחה. אתה יוצא כל הזמן מהנחה שאנשים באים לאירועי המועדון שלהם אבל המציאות היא שהרבה באים לאירועים של מועדונים שונים. תאום יכול לגרום לחשיפה רחבה יותר של האירועים.

שביט יוצא מתוך הנחה שאני רוצה לנגח אני מנסה למצוא כלי שישמש את כולנו להנאה רבה יותר מהתחביב שלנו.

אמת ונכון שאני בדעה כי מועדון החמש הוא הגוף המוצלח ביותר והמתאים לי ביותר ולכן אני רשום שם כחבר, אבל אני מכבד את כל השאר שלא תמיד מכבדים אותי.

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...