Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני מטיל ספק בחלק מהדברים שמופיעים בכתבה וזאת מכיוון שאני מכיר את הרכב בעצמי וחלק מהדברים לא מסתדרים עם המציאות.

אני בפירוש לא כועס ואין לי כל עניין לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה, כדברייך. כן יש לי עניין להעמיד את הדברים על דיוקם ואת דעתי כתבתי די בפירוט בתגובה #28.

אני לא מסכים שהרכב הוא קקה או זבל, יש לו את היתרונות שלו, אך המחיר מציב אותו במקום בעייתי.

.

קראתי את תגובתך מס' 28, אחרת מאיפה אתה חושבת שהבאתי את הטענה שאתה מגיע למסקנה דומה לזו של צוקרמן?

אם הבנתי אותך נכון, אתה מסיק מסקנות מרחיקות לכת על צריכת הדלק של הרכב, כי יש לך ג'ולייטה? אני לא כ"כ מבין את קו המחשבה שלך. לי יש אבארט 500 וצריכת הדלק שלי לא זהה לצריכת הדלק של בעלי אבארט אחרים, ממגוון סיבות שונות. אז אתה מטיל ספק במה שנכתב שם כי לך יש רכב אחר עם צריכת דלק אחרת?

גם מה שאתה כותב כאן, בתגובה הזו, זה בדיוק מה שהוא כותב. אז על מה הויכוח בעצם? אם אתה חושב שהרכב טוב - מה הבעיה בתמחור שלו? אם אתה חושב שהתמחור בעייתי - זה אומר שאתה מודע לזה שיש בעיות, לא? אז בוא, תעמיד את הדברים על דיוקם, וספר לנו מה בעייתי לשיטתך ברכב, למה המחיר שלו הוא בעייתי וכו'. אבל אתה לא עושה את זה.

אתה לא כועס, אבל אתה בלהט דתי כמעט לא מוכן לקבל ביקורת על הרכב, למרות שהדעה שלך זהה לחלוטין לדעה של הכתב בשורה התחתונה ("הרכב לא שווה את הכסף").

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המעבר למנועי 4 ציל' מוגדשים גרם לאובדן הצליל ולאובדנו של האופי האטמוספרי. זה לא סוף העולם, במיוחד לאור העובדה שהמנועים החדשים יעילים וחזקים יותר, אך זה כן פוגם בחווית הנהיגה. בנוסף, לפחות בM5 החדשה ב.מ.וו מצאו לנכון לתגבר את צליל המנוע בעזרת הרמקולים - זו תעודת עניות.

לגבי הניהוג, מקורות רבים טוענים להרעה בדור החדש של קשת הדגמים.

זו לא תעודת עניות, זה ציון לשבח על עבודת בידוד הרעשים שעשו ברכב הזה, מנסיון- הרכב נשמע ה-י-ט-ב מבחוץ, אף אחד לא יטעה ויחשוב שאתה נוהג ב-520 אבל מבפנים הרכב די שקט שזה די מתאים לרכב אלגנטי דוגמת M5, אבל עזוב, לדעתי הם פשוט הבינו שה-E63 נשמעת הרבה יותר טוב ועוצמתית :)

מרצדס הינו מותג אשר אני מאוד מעריך ואסתכן ואומר כי זהו המותג הגרמני המוביל, גם אם לא במכירות (לא בדקתי). למרות זאת, גם מרצדס זה לא מה שהיה פעם.

מאיזו סיבה אתה מרגיש כך? כמישהו שיוצא לו לנסוע הרבה בתוצרת הגרמנית (כנהג וכנוסע) לא יכול לומר שאני מסכים עם הטיעון- הגרמניות הבכירות ממשיכות לשדר את היוקרה\אלגנטיות\פאר\קדמה גם אם פה ושם יש עליות וירידות (למשל איכות החומרים שלדעתי טובה ונעימה יותר ברכב שלי לעומת ב-E החדשות בהן הדלתות למשל מרגישות חלולות ופלסטיקיות מדי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
ילדים גם רוצים להיות שוטרים שיהיו גדלים.

אחרי זה הם גדלים ומגלים ששוטרים זה גם אנלפבתים עם שגעון גדלות.

זה שיש לך בעיה עם שוטרים,ואתה מבצע הכללות כבר הבנו מפוסטים קודמים.

שתף אותנו ממה זה נובע אולי נוכל לעזור.

עריכה אחרונה על ידי יניב alfa

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם (נערך)

ה- 4C הוא רכב שמחירו מהווה רף כמעט בלתי עביר עבור 95% מאזרחי המדינה, בעוד שאלפות של פעם היו יקרות אבל במחיר שהוא בר השגה.

בקיצור - נחצה כאן גבול שהופך את הרכב לאטרקציה מוטורית ולא למשהו שניתן לרכוש למרות היותו יקר.

חסר ב.מ.וו או מרצדס שמחירן גבוה אף יותר? חוץ מזה, המגבלה האמיתית בכל הנוגע לרכישה של 4C היא דווקא מגבלת הכמות ולא המחיר. בארצינו רק 0.004% מאותם 5% שהזכרת ירכשו את ה-4C השנה.

----------------------------------------------------------------------------------------------

קראתי את תגובתך מס' 28, אחרת מאיפה אתה חושבת שהבאתי את הטענה שאתה מגיע למסקנה דומה לזו של צוקרמן?

אם הבנתי אותך נכון, אתה מסיק מסקנות מרחיקות לכת על צריכת הדלק של הרכב, כי יש לך ג'ולייטה? אני לא כ"כ מבין את קו המחשבה שלך. לי יש אבארט 500 וצריכת הדלק שלי לא זהה לצריכת הדלק של בעלי אבארט אחרים, ממגוון סיבות שונות. אז אתה מטיל ספק במה שנכתב שם כי לך יש רכב אחר עם צריכת דלק אחרת?

גם מה שאתה כותב כאן, בתגובה הזו, זה בדיוק מה שהוא כותב. אז על מה הויכוח בעצם? אם אתה חושב שהרכב טוב - מה הבעיה בתמחור שלו? אם אתה חושב שהתמחור בעייתי - זה אומר שאתה מודע לזה שיש בעיות, לא? אז בוא, תעמיד את הדברים על דיוקם, וספר לנו מה בעייתי לשיטתך ברכב, למה המחיר שלו הוא בעייתי וכו'. אבל אתה לא עושה את זה.

אתה לא כועס, אבל אתה בלהט דתי כמעט לא מוכן לקבל ביקורת על הרכב, למרות שהדעה שלך זהה לחלוטין לדעה של הכתב בשורה התחתונה ("הרכב לא שווה את הכסף").

הייתה לי מיטו 155, כיום יש לי ג'ולייטה 170 (כך רשום בספר) ונהגתי בלנצ'יה אפסילון עם הגרסה הראשונה של המנוע המדובר.

הן במיטו והן בג'ולייטה, בנהיגה מתונה, הייתה מתקבלת תצרוכת דלק טובה מזו הנקובה במבחן, כאשר הג'ולייטה כבדה באופן משמעותי (מה שמשפיע לרעה על תצרוכת הדלק) ובעלת מנוע חזק יותר (וצמא יותר, מן הסתם). בנוסף, עקבתי אחר תצרוכת הדלק של הלנצ'יה (נסעתי מחיפה לת"א) ועל סמך כל הדברים הנ"ל הנתון שמופיע במבחן תמוה בעיניי. ייתכן שדוושה ברצפה נחשב אצל צוקרמן לנהיגה סבירה אשר משקפת את המציאות, אין לי מושג. אולי נסע רק בתנועה עירונית צפופה. כך או אחרת לצוקרמן הפתרונים.

בתגובתי #28 פירטתי היכן אינני מסכים עמו ומדוע הכתבה הזו לוקה בחסר, אין לי כוונה לחזור על אותם הדברים פעם נוספת. אם יש לך שאלות ספציפיות, אשמח לענות.

לגבי הרכב עצמו, יש לו יתרונות ויש לו חסרונות. לדעתי, התמחור שלו גבוה מדי ביחס לתמורה, מה שלא הופך את הרכב גרוע לכשעצמו.

נ.ב. אין לי מושג על אילו כעסים ולהט דתי אתה מדבר, בינתיים נראה לי שדווקא אתה סובל מלהיטות יתר.

----------------------------------------------------------------------------------------------

זו לא תעודת עניות, זה ציון לשבח על עבודת בידוד הרעשים שעשו ברכב הזה, מנסיון- הרכב נשמע ה-י-ט-ב מבחוץ, אף אחד לא יטעה ויחשוב שאתה נוהג ב-520 אבל מבפנים הרכב די שקט שזה די מתאים לרכב אלגנטי דוגמת M5, אבל עזוב, לדעתי הם פשוט הבינו שה-E63 נשמעת הרבה יותר טוב ועוצמתית

אולי אנחנו רואים את הדברים בצורה שונה, לגיטימי, אך בעיניי זאת תעודת עניות. לא הייתי רוכש רכב סלון ספורטיבי אשר ללא עזרה מלאכותית נשמע כמו שואב אבק. קח סיבוב במזראטי חדשה בעלת מנוע טורבו, זה צליל. מעפיל אפילו על AMG.

וכן, AMG נשמעת מעולה ע"פ כל קנה מידה ועל אחת כמה וכמה בהשוואה לM5 החדשה.

מאיזו סיבה אתה מרגיש כך? כמישהו שיוצא לו לנסוע הרבה בתוצרת הגרמנית (כנהג וכנוסע) לא יכול לומר שאני מסכים עם הטיעון- הגרמניות הבכירות ממשיכות לשדר את היוקרה\אלגנטיות\פאר\קדמה גם אם פה ושם יש עליות וירידות (למשל איכות החומרים שלדעתי טובה ונעימה יותר ברכב שלי לעומת ב-E החדשות בהן הדלתות למשל מרגישות חלולות ופלסטיקיות מדי).

לא אמרתי שהן לא, פשוט לא כמו פעם.

לא מזמן התקיים ביקור מאורגן של קארספורום אצל מרצדס בת"א. במסגרת האירוע יצא לנהוג ולנסוע בחלק מהדגמים (לצורך העניין, CLS, S ו-A). אין ספק שמדובר ברכבים מצויינים, אבל פה ושם הבליחה תחושה פלסטיקית חלולה, כפי שציינת ובאופן כללי מעט התאכזבתי.

אני גולש פה עוד טיפה מהנושא המקורי, אבל ברשותכם מיני השוואה בין מזראטי קווטרופורטה לS קלאס (לאחר נהיגה בשתיהן):

קראתי בלא מעט מבחני דרכים על החומרים המדהימים במרצדס ועל כך שמזראטי עדיין לא נמצאים באותה רמה. זה נכון, אך הפערים קטנים בהרבה ממה שציפיתי. הפערים בניהוג ובתחושה הכללית (הסובייקטיבית) לעומת זאת גדולים בהרבה, לטובת המזראטי. אז נכון שהאיטלקים עשו קפיצה משמעותית קדימה, אבל לדעתי הגרמנים לקחו חצי צעד אחורה.

עריכה אחרונה על ידי Cuore Sportivo

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יצא לך לשמוע את ה-M5 הנוכחית בנהיגה חזקה?

שואב אבק?

נראה לי שהתבלבלת עם מגאן ;)

גם הרכב שלי, המתחרה של M5 נשמע אנמי במצב סטוק למרות שיש לו מנוע ״נכון״- 5.5 V8 מוגדש, ועדיין, מרצדס שינמכו את הסאונד כדי שהוא יתאים למכונית סאלונית (ה-SL55 שעושה שימוש באותו מנוע נשמעת יותר ״חיה״ במצב סטוק לעומת שלי), זו בדיוק הסיבה ששידכתי לרכב שלי מערכת פליטה ״נורמלית״ ועכשיו יש לרכב סאונד מטריף ומלא דרמה (גרגור מלא באס בשיוט איטי, גרגור שמרטיט לך את האיברים תחת מצערת מלאה ובק פאיירים כשאתה עוזב את המצערת).

קח את אותה M5, תשדך לה מערכת פליטה של אייזנמן\מייסטרשאפט\אקרופוביץ ותוכל לשים את תגבור הסאונד האלקטרוני על mute, ליתר ביטחון תצטייד באטמי אוזניים למי שרוצה לשמור על עור התוף.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
חסר ב.מ.וו או מרצדס שמחירן גבוה אף יותר? חוץ מזה, המגבלה האמיתית בכל הנוגע לרכישה של 4C היא דווקא מגבלת הכמות ולא המחיר. בארצינו רק 0.004% מאותם 5% שהזכרת ירכשו את ה-4C השנה.

ספורטיבו - בלי לשים לב אתה דווקא מחזק את הטיעון שלי... :wink:

כי מה טענתי? כתבתי שלאלפא היו בעבר דגמים מרהיבים שגם אם היו יקרים ביחס לשוק עדיין היו נגישים לרוכש פוטנציאלי ואילו ה- 4C היא אטרקציה מוטורית בשל מחירו של הרכב.

אתה מחזק את הטיעון שלי בכך שגם אם מישהו החליט אחרי לבטים לרכוש את הרכב (ושלא תטעה, גם אם ח-ן הבנק מאפשר את זה, רכישה כזו למי שאיננו מולטי מיליונר מלווה בלא מעט בדיקות והתלבטויות), הוא ניגש לסוכנות ומקבל תשובה שאין להם הקצאות לשנתיים הבאות.

בקיצור - זו אטרקציה מוטורית ולא "רכב אמתי".

עוד הבדל "קטן" באלפא כשאתה מציץ למטה ממרומי המחיר של ה- 4C (כ- 600 א' ₪) אתה רואה תהום עמוקה שנעצרת בסביבות המחיר של 200 א' ₪, בין ה- 600 א' ₪ ל- 200 א' ₪ אין לאלפא שום דגם לרפואה, בשונה לגמרי מהמתרחש אצל המתחרים שלהם יש דגם בכל טווח מחיר.

זה אלמנט נוסף שמוכיח שהרכב הזה הוא מקדם תדמית נחשק ונוצץ - אבל לא "אלפא אמתית".

עצמאות שמח!

פורסם

לפורשה יש תיבה ידנית בבוקסטר, קאימן ו 911. לגבי המיטו, היא לא שונה בכלום מאודי A1 או סיטרואן DS3.

emotion of motion

פורסם
נו, ומה המטרות של A1? להבדיל מ- MII, נניח?

same shit.

כניראה שיש משהו מיסטי בסמל הצלב והנחש.:lol:

כנראה, ולכן היצרן מרגיש שהוא מצידו יכול להדביק את הסמל על פיאט פונטו 1.2, וזה עדיין יימכר כמו גרעינים. כמובן שבטווח ארוך זה פוגע בתדמית המותג, אבל למי אכפת, אפשר לעשות כסף כאן ועכשיו (אי אפשר להאשים אותם, החברה, כמו כל חברה מסחרית, נוסדה למטרות רווח, ורווח היא מכניסה). זה למה יש משאית עם סמל של פורשה, BMW עם מנוע חשמלי והנעה קדמית, מיני סטיישן מגודלת עם פרצוף מבועת, ועוד שיקוצים כאלה ואחרים, שהדביקו עליהם מותג שמקפיץ את המחיר פי 2, ועדיין קונים את זה.

השיא מבחינתי זה זה:

280px-Aston_Martin_Cygnet_%2882%29.JPG

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בואו נסגור אחת ולתמיד את ההשוואה מיטו/פונטו.

בתור אחד שהחזיק מיטו155 כמעט שלוש שנים ולאחותו יש פונטו איבו, אני יכול לומר בברור שאתה לא תשב במיטו ותחשוב שאתה באיבו.

בידוד הרעשים טוב יותר במיטו,לוח המחוונים שונה לגמרי,המושבים שונים,הדקורציה עדיפה,נכון יש מספר מתגים משותפים כמו בעוד הרבה יצרנים אחרים, אבל מעולם לא הרגשתי שאני נוהג בפונטו.

זה על קצה המזלג, כמובן שיש עוד הבדלים רבים.

גילוי נאות:האיבו של אחותי בגרסת150th מרגישה ולטעמי גם נראית הרבה יותר טוב מרכבים מקבילים.

ההשוואה בין הפונטו למיטו זה בדיוק כמו להגיד שגולףgti זה בעצם ג'טה 1.2tsiבלי בגז'.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

השיא מבחינתי זה זה:

280px-Aston_Martin_Cygnet_%2882%29.JPG

זה (טויוטה IQ, למען הסר ספק, סמארט יפנית - רק עם גריל של פיאסטה על מנת שיצא יענו אסטון מרטין), עולה 30K פאונד. 180K~ ש"ח לפני מסים. טריבוטו פרארי/מזראטי יושבות בצד ומעשנות בעצבים. בהחלט שיא התמחור ההזוי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

המיטו חולקת פלטפורמה משותפת עם הפונטו, האופל קורסה והשברולט סוניק.

מישהו באמת חושב שיש קשר בינהן ?

אגב, את ריבוי המותגים המבוססים על אותה מכונית עצמה המציאו הבריטים, בימיה העליזים של BMC.

אותן מכוניות בדיוק נמכרו תחת המותגים אוסטין, מוריס, וולזלי, ונדן פלאס ואפילו MG, וכל אחת מהן תומחרה אחרת.

הסוף היה ידוע ומוכר..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

גם האמריקאים. מכל מקום, ל-VAG זה לא מפריע. גם מכל מי שטען מאז ומעולם שאלפות/לנצ'יות הן פיאט בתחפושת לא תשמע אף פעם, משום מה, ש-A4 היא פסאט ו-A3 היא גולף. זה תקף כנראה רק לקבוצת פיאט.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ספורטיבו - בלי לשים לב אתה דווקא מחזק את הטיעון שלי... :wink:

...

בקיצור - זו אטרקציה מוטורית ולא "רכב אמתי".

...

זה אלמנט נוסף שמוכיח שהרכב הזה הוא מקדם תדמית נחשק ונוצץ - אבל לא "אלפא אמתית".

עצמאות שמח!

אין לי בעיה לחזק טיעון שהוא נכון :) - הרכב בהחלט לא המוני (3,500 או 5,000 יח' בכל העולם בשנה זה עדיין נדיר).

יש הבדל בין רכב יקר ונדיר ולבין רכב "לא אמיתי" ועצם העובדה שה-4C הינה בהחלט מקדמת תדמית לא שולל ממנה את הזכות להיות נאמנה לערכים של רכב ספורט או לערכים של אלפא רומאו, אם תרצה.

יצא לך לשמוע את ה-M5 הנוכחית בנהיגה חזקה?

שואב אבק?

נראה לי שהתבלבלת עם מגאן ;)

גם הרכב שלי, המתחרה של M5 נשמע אנמי במצב סטוק למרות שיש לו מנוע ״נכון״- 5.5 V8 מוגדש, ועדיין, מרצדס שינמכו את הסאונד כדי שהוא יתאים למכונית סאלונית (ה-SL55 שעושה שימוש באותו מנוע נשמעת יותר ״חיה״ במצב סטוק לעומת שלי), זו בדיוק הסיבה ששידכתי לרכב שלי מערכת פליטה ״נורמלית״ ועכשיו יש לרכב סאונד מטריף ומלא דרמה (גרגור מלא באס בשיוט איטי, גרגור שמרטיט לך את האיברים תחת מצערת מלאה ובק פאיירים כשאתה עוזב את המצערת).

קח את אותה M5, תשדך לה מערכת פליטה של אייזנמן\מייסטרשאפט\אקרופוביץ ותוכל לשים את תגבור הסאונד האלקטרוני על mute, ליתר ביטחון תצטייד באטמי אוזניים למי שרוצה לשמור על עור התוף.

ברור שזה לא מגאן (מבחינת צליל) אבל שוב, העובדה שהם נדרשים לתגבור הסאונד בעזרת רמקולים היא: pathetic, נקודה.

שדרוגי אפטר-מרקט אינם רלוונטיים לדיון. לגבי הרכב שלך, הוא יותר ישן. AMG חדשות (לפחות עד עכשיו, כל עוד לא ישב שם טורבו) נשמעות היטב וכך גם מזראטי (רק שאלה נשמעות מעולה למרות העובדה שיש שם טורבו).

זה (טויוטה IQ, למען הסר ספק, סמארט יפנית - רק עם גריל של פיאסטה על מנת שיצא יענו אסטון מרטין), עולה 30K פאונד. 180K~ ש"ח לפני מסים. טריבוטו פרארי/מזראטי יושבות בצד ומעשנות בעצבים. בהחלט שיא התמחור ההזוי.

:lol:

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

ההבדל העיקרי הוא שלאף מותג של VAG אין ממש "מה להפסיד".

עם כל הכבוד, אודי הוקמה רק ב 68', בשנים שלנצ'יה ואלפא היו בשיאן, על סיאט עד 90' חבל להרחיב את הדיבור וסקודה היתה חברה מזרח אירופאית לכל דבר, אולי קצת יותר מתקדמת.

מלנצ'יה ואלפא ציפו (ואולי עדיין מצפים, מיד יודע) ליותר, ובייחוד מלנצ'יה שעשו נפלאות במכוניות בינוניות של פיאט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
גם האמריקאים. מכל מקום, ל-VAG זה לא מפריע. גם מכל מי שטען מאז ומעולם שאלפות/לנצ'יות הן פיאט בתחפושת לא תשמע אף פעם, משום מה, ש-A4 היא פסאט ו-A3 היא גולף. זה תקף כנראה רק לקבוצת פיאט.

כי יש הבדל.

יש הבדל בין חברות עצמאיות עם בתי חרושת נפרדים, פעילות פיתוח וייצור נפרדת בחלקה, שכל אחת מהן היא מרכז רווח, ושייכות לאותו קונצרן, וחולקות פלטפורמה וחלקים, לבין שימוש במותג שבבעלות חברה, על מוצרים שונים שהיא מייצרת.

אם תשים לב, הפלטפורמות המתקדמות יותר מגיעות לחברות הפחות מתקדמות בקונצרן VAG מאוחר יותר.

ב-Audi, לדוגמא, עובדים מהנדסים. יש בית חרושת. יש מחקר ופיתוח. Audi היא חברה בקונצרן. אלפא זה מותג בפיאט. בחברה עצמה אין שום פעילות פיתוח וייצור, מאז שסגרו את מרכז העיצוב האחרון.

לכן ההבדל גדול.

אבל כן, מי שקונה A4 במפרט זהה לפאסאט, ומשלם יותר - עושה שטות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...