Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון ששמתי לב לזה בעיקר כי נהגתי ברכב המבחן, אבל בכל זאת:

אף מילה על כך שמדובר ב"אותו" מנוע כמו ב- 500, רק חזק יותר

אף מילה על כך שבעצם הרכב לא אמור לספק תאוצות או מהירות אלא בעיקר מראה ושיק במחיר נגיש יותר

ושפיטה של הרכב כאילו הוא אמור להיות רכב ספורט? זה כמו לשפוט מרצדס E על יכולת חניה ברחובות תל אביב...

בלי קשר - אצלי במבחן הוא לא רעד, והתיבה הידנית היתה בסדר גמור. יותר מהכל, זה נראה כאילו הוא חושב שזה כמו ה-500... ואם היה מדובר במישהו אחר, הייתי תוהה אם הוא בכלל נהג ברכב או שהוא שופט אותו לפי הרכב הקודם שהיה לו מנוע דומה. בכל מקרה, כל אחד וטעמו, ולכן כאן כנראה מדובר על טעם שונה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4515012,00.html

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המיטו בגרסה הנ"ל היא כרטיס כניסה למי שרוצה את סמל הצלב והנחש בפרונט.

כניראה שכתב הרכב חשב שהוא בא לבחון 4c,ושכח שמדובר במיטו עם 0.9 טורבו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לא נהגתי במכונית.

בנוסף איני נגוע ברגישות הגבוהה השמורה לשרופי אלפא.

יתכן וזה גורם לי לקרוא אחרת את המבחן.

גם אם אני מוצא נקודות לביקורת הוא נראה לי בסה"כ טוב.

ההשוואה אינה למכוניות ספורטיביות אלא לפיאסטה ופולו.

(כן יש אזכור לאאודי וב.מ.וו.)

גם כשקונים מיטו עניין המחיר הוא רלוונטי ויש לבדוק מהי התמורה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

דוגמה לא רעה המבחן הזה לכך שמבחני רכב הפכו להיות דומים למבחני טעימה לדג מלוח, ענין של טעם בקיצור. מרבית המכוניות המודרניות טובות ומספקות, לזה דואגים הנסיון וההכשרה המצטברים של המתכננים והיצרנים. ההבדלים כאמור הם בעיקר ענין של טעם והעדפה אישית. לא מכיר את האוטו הזה, מכיר קצת את יחידת ההנעה הן מפיאט 500 ידנית, הן מאפסילון רובוטית ( בגירסה חלשה יותר ולפרקי זמן קצרים יחסית ) ואוהב גם את האופי גם את הרעש, גם מודע לכך שרבים סולדים מכך, אני בסדר וגם הם. המקום היחיד בו מישהו יוכל להבין אם הוא מתחבר לאוטו ותכונותיו הוא ישבנו הפרטי, לא זה של כתב זה אחר.

פורסם

באמת כתבה לא מקצועית ונראה שהבוחן הגיע לבחון את הרכב עם דעה כבר מראש ממה שקרא על המנוע הזה. אני נהגתי על 500 טווין אייר ומבחינת כיף - היא היתה מאוד כיפית, מאיצה מהר ואני אישית אהבתי את רעש המנוע. עם זאת, הרכב לא חסכוני בכלל כשנוהגים בו כרכב זריז.

עוד דבר, נראה לי שהבוחן צריך לקרוא קצת על המערכת למניעת הדרדרות בעליה - הוא לא ממש יודע לתפעל אותה וטוען שצריך לסמוך עליה ושהיא עובדת מתי שבא לה. זה לא נכון, היא עובדת בזווית מסויימת של הכביש ובעצירה מוחלטת, כשהרכב חייב להיות על הילוך 1 וברקס לחוץ. מערכת מצוינת שעוזרת מאוד בעיקר ביציאות מחניונים בעליה, ולדעתי חובה שתהיה בכל רכב (ידני/רובוטי).

פורסם

הזוי כמה מהר הופכים רוכשי אלפא למיסיונרים של המותג הזה, שמוכר מוצרים מאוד בינוניים במחיר לא זול, והכל בזכות עיצוב נאה ומסורת.

הכתבה הזאת ממש לא הזויה. נהגתי ברכב ובגדול אני חושב שהכתב השתדל להיות מאוד עדין עם המסקנות. במחיר הנוכחי שלו אין שום סיבה לקנות את מיטו הזו ולא אודי A1 ידנית 3 דלתות או מיני קופר. שום סיבה, למעט העיצוב.

כי תא הנוסעים אכן מיושן (וזה שהוסיפו מולטימדיה עם מסך פצפון, לא משנה את העובדה הזו) ונוחות הנסיעה עדיין לא מרשימה.

והמנוע? מילא אם הייתה תמורה להתנהגות המוזרה שלו בדמות צריכת דלק נמוכה או ביצועים, אבל אין! מה הואילו חכמים בתקנתם עם המנוע הזה שצורך דלק כמו מנועי ה-TSI של פולקסווגן אבל נותן הרבה פחות עידון?

אגב, גרסת המנוע שבמיטו טובה מזו שהייתה בעבר ב-500, שהייתה סוג של ויברטור על גלגלים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמי שמתנייד ביום יום באפסילון טווין איר רובוטית אני יכול לאמר שאין הרבה דמיון למנוע שמותקן במיטו המדוברת.

הוא הרבה יותר חלק וחזק. בידוד הרעשים טוב משמעותית ובכלל הרכב מרגיש שונה.

באופן אישי אני מאוד אוהב את אופיו המעט גס של המנוע בלנצ'יה שגם אותה קטלו במבחנים.

אחרי נסיעת מבחן ממצה שביצעתי לפני זמן מה המיטו המדוברת כנראה תהיה הרכב הבא שלי.

פורסם
מדהים כמה מהר הופכים רוכשי אלפא למיסיונרים של המותג הזה, שמוכר מוצרים מאוד בינוניים במחיר לא זול, והכל בזכות עיצוב נאה ומסורת.

הכתבה הזאת ממש לא הזויה. נהגתי ברכב ובגדול אני חושב שהכתב השתדל להיות מאוד עדין עם המסקנות. במחיר הנוכחי שלו אין שום סיבה לקנות את מיטו הזו ולא אודי A1 ידנית 3 דלתות או מיני קופר. שום סיבה, למעט העיצוב.

כי תא הנוסעים אכן מיושן (וזה שהוסיפו מולטימדיה עם מסך פצפון, לא משנה את העובדה הזו) ונוחות הנסיעה עדיין לא מרשימה.

והמנוע? מילא אם הייתה תמורה להתנהגות המוזרה שלו בדמות צריכת דלק נמוכה או ביצועים, אבל אין! מה הואילו חכמים בתקנתם עם המנוע הזה שצורך דלק כמו מנועי ה-TSI של פולקסווגן אבל נותן הרבה פחות עידון?

אגב, גרסת המנוע שבמיטו טובה מזו שהייתה בעבר ב-500, שהייתה סוג של ויברטור על גלגלים.

מסכים כמעט עם כל מילה כי בנוגע לעיצוב - הוא בן 7 וגם אז לא היה מוצלח במיוחד. מחיר הזוי לרכב בינוני.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מדהים כמה מהר הופכים רוכשי אלפא למיסיונרים של המותג הזה, שמוכר מוצרים מאוד בינוניים במחיר לא זול, והכל בזכות עיצוב נאה ומסורת.

מסכים איתך לחלוטין!. המיטו מכונית חביבה, אבל באמת לא משהו יוצא דופן, העיצוב חביב אם כי קצת נשי.

מבחינת רכב, ה-A1 והמיני יהו עדיפות בערך בכל פרמטר.

הכתבה עצמה טובה וקולעת לטעמי.

פורסם

חבר יקר, בתור אחד שנסע לא מעט באלפא שמוזכרת בכתבה (הגרסה לפני העדכון הקוסמטי) אני באמת לא מבין למה צריך לשלם על רכב בעל ביצועים בינונים מחיר התחלתי של 130K שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה 125, מבוגרים ממני כבר אמרו פעם בנימה מסויימת של זלזול שאת אותה אלפא (אפילו עם יד 0) אפשר לקנות במחיר דיאטטי בטרייד אין בירכא.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

הוא לא שפט את הרכב כרכב שאמור להיות ספורטיבי. הוא כתב שמי שמצפה ליכולת דינמית גבוהה כלשהי כי כתוב על הרכב Alfa Romeo, יתאכזב. הוא גם כתב שהיא הרגישה לו נחותה דינמית מפיאסטה ופולו - לא בדיוק מכוניות ספורט הארדקור גם כן בעצמן. לגיטימי, לא?

לגבי השיק - הוא טען שזה לא שווה את הכסף, וזה כבר מאוד סובייקטיבי.

אין שום דבר הזוי בביקורת שלו. בתור בעלים של מיטו לשעבר, אני יכול להעיד שחלק מהבעיות שהוא מזכיר אכן קיימות והרכב לא מרגיש יוקרתי מדי.

לי בזמנו זה לא הפריע, לא חיפשתי את היוקרה. אבל אני נהגתי בגרסת התלתן שלפחות היו לה ביצועים סבירים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני חושב שכותרת השרשור הזויה, לא הכתבה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...