Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כזה אני - הזוי ;-) [אבל לפחות כל שרשור הזוי כזה מביא הרבה צפיות לפורום :-) ]

לגבי התגובות: איש לא מחפש ממנוע 0.9, T או לא T, ספורטיביות יתרה. ומי שנהג על ה- 500/אפסילון, עשוי לחשוב שמדובר על אותו מנוע - זו כבר רשלנות מסוג כלשהו, מצד כתב, לא לספר שמדובר על מנוע שונה, למרות שמדובר על אותו נפח מנוע. שמעתי שהיום מנוע 1.4T מספק גם 122 וגם 140 כ"ס. יכול להיות?

אגב, ברור שזה רכב שמוכר בעיקר עיצוב. שווה או לא - זו השאלה הנכונה. ולגבי מסך, צביקה - הוא עדיף על הביזיון שמגיע בגולף 105 או בלאון 1.8FR. המסך של ה- 122 בגולף כבר עדיף, ברור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 159
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור מישהו שמחזיק בפיאט, אפילו בצחוק לא הייתי חושב לקנות את האוטו הזה אם הייתי מעוניין בסופר-מיני פרימיום.. בשבילי, אאודי A1 בבקשה.

:idea:
פורסם
אני חושב שכותרת השרשור הזויה, לא הכתבה...

אני חושב, שמה שהזוי זו הרצינות התהומית שאתם (לפחות חלק מכם) מייחסים למבחן הרכב הזה.

alfa 156 2.5.

פורסם
המיטו בגרסה הנ"ל היא כרטיס כניסה למי שרוצה את סמל הצלב והנחש בפרונט.

כניראה שכתב הרכב חשב שהוא בא לבחון 4c,ושכח שמדובר במיטו עם 0.9 טורבו.

כניסה ל-מה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

העולם מתחלק לאלו שמבינים והשאר...

הכרטיס הופך אותך למבין.

אתה לא תבין... ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
הזוי כמה מהר הופכים רוכשי אלפא למיסיונרים של המותג הזה, שמוכר מוצרים מאוד בינוניים במחיר לא זול, והכל בזכות עיצוב נאה ומסורת.

פגעת בול :mm_yeah:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כל כך נכון, יש אפילו כמה כאלה פה.

שפשוט לא מסוגלים לקבל את זה שמוכרים להם מוצר בינוני, במחיר מופקע על בסיס עלאק היסטוריה.

טוב הלכתי להתחבא כי ברגע שהם יצליחו להניע, הם יבואו לחפש אותי. :)

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
...

שמעתי שהיום מנוע 1.4T מספק גם 122 וגם 140 כ"ס. יכול להיות?

...

בוודאי שיכול להיות. המנוע המדובר (אופל אסטרה?) יכול גם להגיע עד 180 כ"ס. הכל עניין של הגבלת מחשב- אני יודע כי ביררתי.

פורסם
כזה אני - הזוי ;-) [אבל לפחות כל שרשור הזוי כזה מביא הרבה צפיות לפורום :-) ]

לגבי התגובות: איש לא מחפש ממנוע 0.9, T או לא T, ספורטיביות יתרה. ומי שנהג על ה- 500/אפסילון, עשוי לחשוב שמדובר על אותו מנוע - זו כבר רשלנות מסוג כלשהו, מצד כתב, לא לספר שמדובר על מנוע שונה, למרות שמדובר על אותו נפח מנוע. שמעתי שהיום מנוע 1.4T מספק גם 122 וגם 140 כ"ס. יכול להיות?

אגב, ברור שזה רכב שמוכר בעיקר עיצוב. שווה או לא - זו השאלה הנכונה. ולגבי מסך, צביקה - הוא עדיף על הביזיון שמגיע בגולף 105 או בלאון 1.8FR. המסך של ה- 122 בגולף כבר עדיף, ברור.

אתה טועה, בעבר למשל היו צרפתיות חמות כמו 106 ראלי, סקסו VTS וכ'ו שעל אף מנוע יחסית צנום (1300 בראלי המקורית) הסבו המון הנאה לנהג. אף אחד לא טען שהרכב חייב להיות מאוד חזק בשביל שיהיה מהנה. הרכב הנ"ל לפי הכתבה גם לא חזק במיוחד וגם לא מפצה על כך בהתנהגות כביש שובבה או יוצאת דופן (שזה בדיוק מה שעשות הצרפתים בשנות ה-90 למשל ואפילו אלפא עם הסוד בזמנו.). הציפייה היא שאתה רוכש רכב ממותג עם היסטוריה ספורטיבית שתקבל משהו בהתנהגות וב-DNA של הרכב , אלפא השאירו רק את הכפתור שם שרשום עליו DNA לצערנו.

פורסם
הזוי כמה מהר הופכים רוכשי אלפא למיסיונרים של המותג הזה, שמוכר מוצרים מאוד בינוניים במחיר לא זול, והכל בזכות עיצוב נאה ומסורת.

כניסה ל-מה?

העולם מתחלק לאלו שמבינים והשאר...

הכרטיס הופך אותך למבין.

אתה לא תבין... ;-)

פגעת בול :mm_yeah:

כל כך נכון, יש אפילו כמה כאלה פה.

שפשוט לא מסוגלים לקבל את זה שמוכרים להם מוצר בינוני, במחיר מופקע על בסיס עלאק היסטוריה.

טוב הלכתי להתחבא כי ברגע שהם יצליחו להניע, הם יבואו לחפש אותי. :)

השאלה האמיתית היא מה כואב לכם? התופעה מספיק רחבה כדי שיהיה מאחוריה הגיון, גם אם הוא לא מתאים לכם.

האוטו קקה, אגב.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כניסה ל-מה?

רשמתי שחור על גבי פורום.

למי שרוצה את סמל הצלב והנחש ולא יכול לשלם יותר.

בדיוק כמו הa1,שמהווה כניסה לאודי.

יצרנים רבים מבינים היום ומודים שלקוח צעיר שיכנס אל המותג ויקבל חוויה חיובית, "יתבגר" עם המותג בהמשך חייו.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

עזבו, כמו שישנם אנשים עיוורים למותג, ישנם אנשים עיוורים כנגד המותג. צוקרמן הוא הדוגמא המוכחת לכך ודי אם קוראים את המבחן של הג'ולייטה.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אכן מדובר על מבחן לוקה בחסר. בעברי מיטו 155 כ"ס - נכון שאין מדובר על רכב זהה אך אני חושב שאני יכול לתרום כאן מילה או שתיים, מנסיוני.

נלך לפי הסדר של הכתבה:

2. נוחות נסיעה ונהיגה

הדבר הראשון שקפץ לי הם דבריו בנוגע להגה: מעורפל ובעל שטח מת? לפחות ממה שזכור לי במציאות זה בדיוק הפוך. כלומר, מדויק ועצבני ללא כל שטח מת (מה שלא תורם לנהיגה נינוחה בכביש מהיר).

המתלים שופרו מאז ימיה הראשונים ובמקרה הנ"ל מדובר על חישוקים קטנים יותר בעלי פרופיל גדול יותר (מה שתורם לנוחות). ייתכן וזה עדיין לא הכי נוח אבל המצב אצל חלק לא מבוטל מהמתחרות אינו טוב יותר.

3. במקרה יצא לי לעשות סיבוב על לנצ'יה אפסילון מחיפה לת"א, לפני כשנתיים. המנוע ההוא היה מחוספס יחסית אך המנוע החדש שופר באופן ניכר והינו בעל כח רב יותר. אני חושב שזה פרט מהותי למדי אשר הוחסר מסיבות כאלו ואחרות.

בנוגע לצריכת דלק, נזרק מספר לאוויר 13.1 ק"מ לליטר תחת תנאים (מעורפלים) המדמים תנאי אמת רגועים (לא ממש ברור לי מהי כוונת המשורר כאן).

הרכב שלי, ג'ולייטה TCT בעלת 170 כ"ס, אשר שוקלת עוד 250 ק"ג לפחות, מצליחה לספר נתונים טובים יותר בנהיגה רגועה בתנאים מעורבים (כביש עירוניים, העליות של חיפה, כבישים מהירים), אז תסלחו לי אם אני מטיל ספק בנתון שפורסמם בכתבה.

4. היגוי שסובל מתגבור משתנה - מנותק? כן, תגבור משתנה? לא זכור לי דבר שכזה.

הגה איטי? למיטו יש 2.5 סיבובי הגה, אולי פחות (ותקנו אותי אם אני טועה) - זה איטי?

פולו, איביזה ושות' בגרסאות הרגילות שלהן אינן מספקות שום דבר מעניין מבחינת היגוי. עגלה של שופרסל יותר מעניינת לנהיגה מאלה, וגם המיטו.

בנוגע לאבזור בטיחות, האין המיטו מגיעה עם 9 כריות אוויר?

למרות האמור לעיל, אני לא הייתי ממליץ בהכרח על רכב זה והמחיר שלו אכן גבוה למדי ביחס לתמורה.

-----------------------------------------------------------------------------------------

חבר יקר, בתור אחד שנסע לא מעט באלפא שמוזכרת בכתבה (הגרסה לפני העדכון הקוסמטי) אני באמת לא מבין למה צריך לשלם על רכב בעל ביצועים בינונים מחיר התחלתי של 130K שקלים.

צודק, עדיף לקנות רכב בעל ביצועים בינוניים ב150K שקלים (גולף).

בתור מישהו שמחזיק בפיאט, אפילו בצחוק לא הייתי חושב לקנות את האוטו הזה אם הייתי מעוניין בסופר-מיני פרימיום.. בשבילי, אאודי A1 בבקשה.

אל תחשוב, גם לא בצחוק, לקנות A1.

אני דווקא חושב שיש כאן בעיה אחרת. הזוי כמה מהר מתעוררים המגיבים הקבועים, מזכיר קצת את התשקורת הישראלית שנכנסת לסערה אחרי שמצאו טיפת ספריי על מסגד.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לא מכיר את הרכב ולא טרחתי לקרוא את הכתבה, כתבה אחרת שקראתי הגיעה גם לממצאים לא חיוביים.

דבר אחד שאני כן מכיר הוא רעש המנוע המחוספס והייחודי בלנצ׳יה אפסילון שאני מאד אוהב. אם הרעש נשאר גם באלפא זו נקודה חיובית בשבילי.

בשורה התחתונה מדובר ברכב שמשתייך לקטגוריית הפרימיום ששם בודקים תמורה סובייקטיבית למחיר להבדיל מתמורה אובייקטיבית למחיר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

ה-A1 מרגישה כמו מוצר פרימיום אמיתי, בכל היבט לבד מאיבזור. האיבזור של המיטו ממילא לא מזהיר, בטח לא כדי להטות את הכף בכל הקשור לשקט, איכות חומרים, איכות הרכבה ותחושת הידור כללית, שלא לדבר על ביצועים. אז למה לי לקנות מיטו ולא A1?

:idea:

• תוכן חדש...