Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טסט לרכב

antonyo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעשות טסט בפעם הראשונה בחיי ואני קצת לא יודע מה לעשות

אמרו לי שצריך לשלם קודם את הטסט לפני שהולכים להעביר את הרכב טסט אבל עכשיו הדואר בשביתה.

הרשיומט זה דרך טובה לשלם את האגרה?

מה אני צריך לעשות בכל שלב?

פורסם

יש סרטון של חבר הפורום גיא - stio בדיוק למצבך. בצע חיפוש.

צריך לשלם את האגרה השנתית לפני הטסט, לדעתי ניתן לעשות זאת גם בבנק. הכל רשום על הרישיון עצמו.

פורסם
יש סרטון של חבר הפורום גיא - stio בדיוק למצבך. בצע חיפוש.

צריך לשלם את האגרה השנתית לפני הטסט, לדעתי ניתן לעשות זאת גם בבנק. הכל רשום על הרישיון עצמו.

האם תשלום ברישיומט מנפיק במקום את התשלום האגרה?

פורסם

זה הסרטון, למי שעושה טסט פעם ראשונה כדאי לצפות פעם פעמיים:

את שובר הטסט אפשר לשלם גם בבנק (בקופות). אם משלמים באתר של משרד הרישוי לוקח שבועיים עד שמגיע רישיון חדש בדואר.

תבוא עם תעודת ביטוח חובה + ייפוי כוח חתום אם הרכב לא רשום על שמך. אם הרכב מעל 15 שנים על הכביש גם אישור בלמים. את האגרה עצמה משלמים לפני הטסט.

פורסם

בפעם האחרונה שילמתי את אגרת רישיון הרכב באמצעות כרטיס אשראי בסניף של סופר פארם. בדוק באתר משרד הרישוי היכן נמצא סניף שקרוב אליך וקיימת בו עמדה כזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
בפעם האחרונה שילמתי את אגרת רישיון הרכב באמצעות כרטיס אשראי בסניף של סופר פארם. בדוק באתר משרד הרישוי היכן נמצא סניף שקרוב אליך וקיימת בו עמדה כזו.

וזה מוציא במקום אישור לשילום אכרה בדרך הזאת?

פורסם

אתה מקבל את אותו טופס על דף A4 שמודפס במקום רק שמופיע בו שהרישיון שולם.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...