Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בן 17 וחצי. אבא שלי עושה תמיד טסט בדקה האחרונה של השנה שהוא היה אמור לעשות טסט לאוטו ככה שתמיד האוטו שנה שלמה בלי טסט.

אז רציתי לדעת שאם אני אקח את האוטו לעשות טסט יביאו לי...

זה אפשרי?

פורסם (נערך)

לא הבנתי למה לאוטו אין טסט?

אתה צריך ללכת לשלם בדואר את האגרה.

אחרי זה הולך למכון טסטים עם רישיון רכב משולם בתוקף, ביטוח חובה, ות.ז של בעל הרכב ויפוי כוח (תכתוב אני בעל הרכב "מספר ת.ז" מייפה כוח לבני "מספר ת.ז" לעשות XYZ).

תשלם מה שצריך, תיכנס למסלול, תעשה מה שהבוחנים יגידו לך, ותקווה שהכל יצא תקין.

(לגבי ביטוח חובה, לא בטוח שצריך, אבל תשים אותו תמיד ברכב).

(לגבי ייפוי כוח, אני פעם אחרונה העברתי טסט רכב שלא בבעלותי, הפקידה הסתפקה בת.ז של בעל הרכב ללא יפוי).

אם הרכב ישן אתה צריך אישור בלמים (אני חושב מגיל 15, אני לא בטוח).

אם זה רכב קצת ישן, אני ממליץ ללכת למוסך שאתם מכירים, שיבדוק ליקויים ואם צריך שישטוף מתחת לרכב.

תגיע למכון טסטים מוקדם כדי שלא תעמוד הרבה זמן בתור.

תקל קצת על אבא, חבל שיפסיד יום עבודה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

לבחור שמעלי, חודש שעבר עשיתי טסט לסובארו ודרשו ביטוח חובה בתוקף אז אל תשכח גם ביטוח חובה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...