Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2017 - לוחיות רישוי עם 8 ספרות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אומר כי גם רכבי אספנות מיובאים יזכו לשמונה ספרות, נכון?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 558
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בהכרח

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי ימשיכו לתת לאספנות את הפורמט הנוכחי עד שכל הסדרה תיגמר, ואז יעברו ל 8 ספרות.

למה אני חושב ככה: כל עוד היו מספרי 6 ספרות זמימים במאגר, רכבי אספנות מיובאים קיבלו מספרים עם 6 ספרות. זה היה עד לפני כ 10 שנים. אחרי שאזל המלאי של 6 ספרות, עברו ל 7.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
אבל משתמשים כעת בסיומת 55

כן , אבל רכבי אספנות מקבלים את המספר של 9X-XXX-55

כלומר לאחר שייבאו 9999 רכבי אספנות מאז שהתחילו (נדמה לי 2012 או 2013 ) אז יעברו ל 8 ספרות

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מתי תתחילו להבין שאין חוקיות בחלוקת מספרי רישוי. הכל לפי הקריזות של הפקידים. היו עוד הרבה אלפים טובים של מספרי רישוי בשש ספרות - מישהו החליט שצריך לעבור לשבע. אותו דבר יקרה עם מעבר ל-8 ספרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
. הכל לפי הקריזות של הפקידים.

חלוקת מספרים היום היא כמובן אקראית.

אבל כשעושים שינוי בשיטת רישוי, יש לזה סיבה. היא לא תמיד הגיונית אבל יש סיבה.

אם אתה אומר שנשארו עוד מספרים 6 ספרות לרכבי אספנות ובכל זאת עברו ל 7, עשו את זה למטרה מסויימת. אולי כדי שיהיה אחיד. אולי עידכון מערכת מחשב לא איפשר יותר להזין מספר חדש 6 ספרות או משהו כזה.

----------------------------------------------------

האמת, לא ממש מעניין איזה טלפון יש לכם. משתמשי Tapatalk, כנסו בבקשה ל Settings -> Signature ותעבירו למצב כבוי.

פורסם
מתי תתחילו להבין שאין חוקיות בחלוקת מספרי רישוי. הכל לפי הקריזות של הפקידים. היו עוד הרבה אלפים טובים של מספרי רישוי בשש ספרות - מישהו החליט שצריך לעבור לשבע. אותו דבר יקרה עם מעבר ל-8 ספרות.

כנראה מישהו עם קצת חזון.

המעבר ל-7 ספרות נעשה עם פתיחת עשור (שנת הדגם 1980 באוגוסט 1979), כנראה שאחת הסדרות (תל אביב?) עמדה לפני סיום, המחקר שלפיו נקבע מבנה המספרים הסתיים, ומערכות המחשב הותאמו. עבודה לא רעה - המבנה הספיק ל-38 שנים, כולל המנעות מסיומות 4X ו-9X שיכלו לשמש עוד כמה שנים, אבל הושארו לרש"פ. משום מה המעבר הנוכחי נעשה תחת לחץ.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הפוסט שלי מתייחס רק למכוניות אספנות - המעבר הכללי ל-8 ספרות לא צפה את הגאות בשוק המכוניות החדשות, ולא את העובדה שההכנות למעבר יקחו יותר זמן משחשבו - ומכאן מגיע הלחץ.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

למה נראה לי שעוד יהיה בלגן עם חניונים, תחנות דלק וכל מקום אחר שמשתמש בנתונים של לוחית רישוי.

בטוח יהיו מקומות שלא יתארגנו לשינוי הזה.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

עוד שבועיים זה קורה - יתחילו לצוץ על הכביש מכוניות עם 8 ספרות, בינתיים בתחנות דלק כמו סונול ודור אלון לא ממהרים... עדיין אין אפשרות להקליד 8 ספרות.

בחברת פז, אגב, כבר אפשרי.

פורסם

גם בדור אלון כבר אפשר להקליד 8 ספרות

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני אמור לקבל את הרכב שלי בסוף השבוע/תחילת שבוע הבא עם 7 ספרות. סיומת 80

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

פורסם

כיון שהרכב קיבל רישוי לפני 1.6.17

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יתכן שכל יבואן ינצל את הסדרות שקיבל, וכשיסיים את ההקצאה יקבל הקצאה של 8 ספרות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...