Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מניח שהכותרת לא אומרת לכם הרבה, אז אנסה לנסח את עצמי טוב יותר.

ברכב שאני נוהג עליו (C5), כשאני מאיץ חזק (גז ברצפה), הרכב מושך את ההילוך כמעט עד קצה הסקאלה ולאחר מכן המחשב מעביר הילוך והסל"ד שוב מתחיל לטפס לתחום גבוה (בתנאי שאני ממשיך להאיץ).

לא מזמן חזרתי מטיול בגיאורגיה, שם שכרנו את הרכב ניסאן פאטפינדר 3.5. בהאצות חזקות עם הרכב הנ"ל, שמתי לב שלאחר שאני מושך את ההילוך וההילוך מתחלף, ההילוך שאחריו מתחיל כבר מ-5 סל"ד (מה שמאפשר לבצע האצה חזקה במיוחד), ואין צורך להתחיל לטפס עד שמגיעים לתחום הזה, דבר שהופך את האצות בג'יפ להרבה יותר מהירות ובטוחות.

למישהו ידוע מדוע ההבדלים?

פורסם

בגלל שיחסי העברה שונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יחסי העברה שונים, כנראה שברכב הגיאורגי ההילוכים קרובים יותר אחד לשני.

בכל רכב לכל הילוך יש את הסל"ד שבו המנוע נמצא במהירות מסויימת, ברכב אחד בהילוך שלישי בנסיעה ב50 קמ"ש מחט הסל"ד תראה לך 2500 סל"ד וברכב אחר 3000 סל"ד.

עריכה אחרונה על ידי DJI

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כנראה שיש לג'יפ ההוא יותר הילוכים, אז הם קרובים יותר. במשפחתיות ישנות עם 4 הילוכים יש הבדל די ענק ליד 6.

פורסם

סביר שמדובר בפאת'פיינדר המצוייד בתיבת הילוכים רציפה, ש"מדמה" יחסי העברה שונים בהאצה.

תיבה זו שואפת לאפשר למנוע לפעול בתחום רצועת הכוח (בין שיא המומנט לשיא ההספק), בעת האצה חזקה, כפי שתיארת.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
כנראה שיש לג'יפ ההוא יותר הילוכים, אז הם קרובים יותר. במשפחתיות ישנות עם 4 הילוכים יש הבדל די ענק ליד 6.

לרכב ארבעה הילוכים בלבד.

סביר שמדובר בפאת'פיינדר המצוייד בתיבת הילוכים רציפה, ש"מדמה" יחסי העברה שונים בהאצה.

תיבה זו שואפת לאפשר למנוע לפעול בתחום רצועת הכוח (בין שיא המומנט לשיא ההספק), בעת האצה חזקה, כפי שתיארת.

נכון מאוד, בפאת'פיינדר בדגם החדש (ולא בזה שנמכר בארץ לפני כמה שנים) יש גיר רציף.

שכחתי לציין, הרכב יוצר בשנת 2003.

• תוכן חדש...