Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכישת סיאט לאון 2012 , שמתי לב שהרכב (1.8TSI) עם גיר DSG זול משמעותית מאוטו רכב עם גיר ידני (אותו שנתון) האם יש סיבה לדאגה? או שהגיר הרובוטי בדגמי 2012 אמין יחסית? (חשוב לציין שיש אחריות יצרן לגיר ל 5 שנים...) , תודה מראש:lol:

פורסם

אתה יכול לעשות חיפוש בפורום, הנושא דוסקס לעייפה.

אף אחד לא יכול להבטיח לך דבר לגבי הגיר, להוציא האחריות המורחבת עד 2017.

עכשיו תעשה לעצמך את השיקול של חיסכון מול סיכון.

אני משאיר את הנושא פתוח להתייעצות נוספת, אבל לא בעניין אמינות ה-DSG.

נושא זה כבר מיצה עצמו (אלא אם יש למאן דהוא עובדות חדשות לחלוק).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

Dsg הוא כמו אבטיח,מבחוץ ניראה מרשים,אך בפנים אתה לא יודע אם הוא מתוק או לא.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

DSG לא יותר זולה מידנית אלא יותר יקרה, ככל הנראה בדקת לפי מחירון יד 2 והוא עוד לא ממש משקף לדעתי, לפי לוי יצחק DSG יקר יותר ורב המוכרים מתבססים על לוי יצחק.

בכל מקרה רכב מומלץ, תמורה טובה לכסף.

פורסם
לא מבין... אם יש לך אחריות על הגיר אז מה אתה מודאג?

גם עם אחריות זה לא כיף ללכת כל כמה חודשים למוסך ולפחד פחד תמידי מלהתקע פתאום באמצע הדרך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...