Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח,

בתאריך 16.2 ביצעתי רכישה באתר vitacost. האחת כבר הגיעה לפני חודש, השנייה לא הגיעה בכלל, בשווי של 60$.

בצ'אט של vitacost אמרו לי לחכות 60 יום לפני שאוכל להתחיל בתהליך של בירור מולם.

ליתר ביטחון, פתחתי בpaypal דיספיוט, אך הם סגרו אותו בנימוק "עברו 45 יום מעל תהליך הרכישה, לא נוכל לעזור לך כי זו המדיניות".

נוצר מצב שבו אני נופל מול הכיסאות-מצד אחד, vitacost לא מוכנים להתחיל תהליך בירור של חבילה אלא רק אחרי 60 יום, ופייפאל לא מוכנים לבצע זיכוי (אחרי בירור מול בית העסק) אחרי 45 יום.

מה כדאי לעשות? מישהו נתקל כאן בבעיה שכזו מול vitacost?

תודה,

מתן.

פורסם

יצא לי להזמין כמה פעמים מVITACOST ואף פעם לא עשו לי בעיות.

(פעם אחת רציתי להחזיר מוצר שקניתי כדי לקבל זיכוי, והם זיכו אותי ישר בלי שרצו את המוצר בחזרה ).

אם עברו 45 יום PAYPAL לא יעזרו לך.

תחכה את ה 60 יום האלה עם עדיין זה לי יגיע תדבר אם VITACOST, תרים אליהם טלפון ישר, עזוב מיילים.

אני סגור על זה שיעזרו לך.

בנוסף אל תשכח , הדואר בארץ היה בשביתה כמעט שבועיים ועכשיו אנחנו בחגים.

אז יש מצב שזה מתעכב.

בקיצור אל תלחץ הם לא יעשו עלייך סיבוב, זה לא Alibaba

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

קודם כל, בוא נעשה סדר. ויטה קוסט לא יתנערו מאחריות לעולם, גם אם עברה חצי שנה.

אני מאמין שהחבילה שלא הגיעה שוקלת מעל 1.8 ק"ג והמחיר של המשלוח היה 30$+, אני צודק?

כי אם כן, זה ידוע שהחבילות הכבדות יותר לוקחות זמן משלוח ארוך מאוד. לצורך השוואה, הזמנתי חבילה של המון ויטמינים במשקל

1 ק"ג, החבילה הגיעה תוך 5 ימי עסקים (שבוע). לעומת זאת, חבילה כבדה של 3 ק"ג לקחה חודש-חודשיים.

אני מבין אותך בנושא הזה, כי אני כבר מחכה ברגע זה יותר מ-60 יום לחבילה שלי דרכם ששוקלת 2.6+- ק"ג.

אני לא לחוץ בזמן, כי יש לי ניסיון מעולה איתם, ואם משהו לא בסדר הם יחזירו את הכסף בלי יותר מדי שאלות.

פורסם

אני מזמין מויטה קוסט כמה שנים טובות, פעמיים משלוח לא הגיע והם תמיד זיכו.

אני מסכים עם Mr.z לפעמים למשלוח כבד לוקח יותר זמן ותלוי גם בעומס ובתקופה (עכשיו בפסח היו פחות ימי עבודה בדואר).

פורסם (נערך)

Mr.z0 החבילה לא שוקלת מעל 1.8 ק"ג, מחיר המשלוח היה 10$ :)

סחתיין על הניחוש..ד"א, הזמנתי מהם beef jerky (היה מבצע) של krave, מעניין איך הוא.

הרגע תפסתי אותם בצ'אט, זיכו אותי בלי לשאול הרבה שאלות.

עריכה אחרונה על ידי matanfr
פורסם

אז הסתדרת :)

אבל בכללי, בתקופות חגים המכס והדואר כמעט לא עובדים, חחח הם מתחילים לחפף שבוע לפני היציאה לחג ולוקח להם שבוע

אחרי שנגמר החג לחזור לעצמם. כנראה שהחבילה עוד תגיע

פורסם

ויטה קוסט, איבדו לי חבילה וזיכו במלואו הסכום ללא שום בעיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הבנתי מהרבה אנשים שיש עיכוב באופן כללי עם חבילות בגלל המכס בארץ בגלל מה שהיה עם הטלפונים (שאין לי מושג מה זה אומר) אבל מעכבים חבילות ומשלוח יכול לקחת חודשיים-שלוש.

• תוכן חדש...