Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי קיר גבס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל פסח, אני מעוניין לצבוע את אחד החדרים בבית, כל הקירות הם גבס וצבועים לבן אבל מלוכלכים.

1. איך מנקים? סמרטוט ודלי מים? ספוגית הפלא? מברשת פלדה? :wink:

2. לאחר הניקוי, צריך לתת לקיר להתייבש? אם כן, כמה זמן?

תודה רבה לעונים, אשתדל לצלם את כל ההליך ולהעלות תמונות, כמובן בליווי אבטיח ובולגרית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אוטוטו, פסח כבר היה... אז תמהר :wink:

אם אתה צובע בכל מקרה את הקירות (צבע לבן ?) - איני חושב שכדאי להתעקש על ניקוי כתמים, רק אם אתה חושב שהצבע החדש לא יכסה אותם לאחר הצביעה (ולמה שלא ? אפשר תמיד לצבוע ביותר משכבה אחת).

מנסיוני (אמנם לא עם קירות גבס) - מגבונים לחים מסוגלים להוריד מספיק לכלוך (ואת חלקו הנותר - לטשטש או למרוח, לא מה שצביעה חדשה לא תצליח לכסות.

אם חשקת בניקוי - לא הייתי מנסה עם ספוגית פלא וכמובן לא מברשת פלדה. מגבון לח / סמרטוט, עדיף בצבע בהיר ובמצב לח גם כן, יוכל לסייע).

אם מדובר בניקוי מאסיבי (לפני צביעה) - הייתי ממתין שעות ספורות שיתייבש.

כמובן - נמתין לתמונות. אין כיף יותר מלהתבונן באנשים שעובדים.

alfa 156 2.5.

פורסם

אם מדובר בטושים, אתה חייב להוריד הכל אחרת הצבע האקרילי החדש (גם אם תעשה 10 שכבות) יספוג את הכתם ואתה תראה את זה אחרי שעה על הצבע החדש.

ספוג הפלא הוא מצויין, תיזהר לא להגיע לשפכטל, תעבוד בזהירות.

במידה ונתקלת בכתמים ״בלתי עבירים״, קח צבע שמן (בתרסיס או מברשת), תן שכבה אחת על הכתם, המתן לייבוש ותמשיך לצבוע באקרילי כאילו לא קרה כלום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...