Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהג חדש שמחפש רכב בתקציב כמה שיותר נמוך אני מאמין ש20K זה התקציב המירבי שאני יכול לגייס אבל אני מעדיף בכמה שפחות.חשוב לי דבר ראשון אמינות לאחר מכן מזגן בקיץ,צריכת דלק וכוח ע"פ הסדר הזה.בנתיים ממה שראיתי מה דעתכם על פורד פייסטה מאיזור 2000 או פולו מאותו איזור?

פורסם

בתקציב שלך יש רכבים יותר טובים.

אם אתה רוצה אוטומט, אז דייהטסו סיריון או YRV נחשבות טובות ואמינות.

אם אתה רוצה ידני, נסה לחפש יונדאי גטס שמורה (רמת גימור GLI/GLX/GLS, למען הבטיחות שלך). עלילות צריכת הדלק המופרזת של הגטס לא תקפות לגרסה הידנית.

אפשר גם לחפש פיאט פונטו ספייס, אבל למצוא אחת שמורה כמו שצריך זה קשה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הגטס ממה שחלשה לא? לפי מה שהבנתי היא ממש לא סוחבת,בתקציב יותר נמוך הפייסטה טובה?מה החסרונות שלה? אפשר עוד דוגמאות לרכבים?

פורסם

אם כבר הפיאסטה מאוד חלשה. מנוע 1.3 של 60 כ"ס.

לגטס 3 מנועים: 1.35 עם 82 כ"ס, 1.6 עם 105 כ"ס ו1.4 עם 97 כ"ס.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
בתקציב שלך יש רכבים יותר טובים.

אם אתה רוצה אוטומט, אז דייהטסו סיריון או YRV נחשבות טובות ואמינות.

אם אתה רוצה ידני, נסה לחפש יונדאי גטס שמורה (רמת גימור GLI/GLX/GLS, למען הבטיחות שלך). עלילות צריכת הדלק המופרזת של הגטס לא תקפות לגרסה הידנית.

אפשר גם לחפש פיאט פונטו ספייס, אבל למצוא אחת שמורה כמו שצריך זה קשה.

אחזור ואומר שוב בפעם המי יודע כמה. אל תתקרבו לגטס גם לא לאחת משנתון 2006 ומעלה. הן שותות כמו האמר . (חייבים קצת להגזים כדי שזה יקלט) . לי הייתה ידנית ,2009 שעשתה 1-11 משולב. אז תעשה טובה לעצמך ואל תרכוש גטס. גם לא ידנית.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אז נפלת על רכב דפוק,

הייתה לי אוטומטית 1.4 2008, בתור העיר עשתה צריכה באיזור שלך (1:11)

פורסם

ולי יש אחת אוטומטית שעושה 1:13.

so there.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אז נפלת על רכב דפוק,

הייתה לי אוטומטית 1.4 2008, בתור העיר עשתה צריכה באיזור שלך (1:11)

אין סיכוי. הרכב היה מטופל עם ק״מ נמוך. טופל רק בחלקים מקוריים. פותח השרשור אל תקשיב תקנה גטס. תעשה חיים :)

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

יש ספייס elx עם מנוע חדש ב10,500. תבדוק ביד 2. יש ים פיג׳ו 206. בתקציב שלך יש 206 1400 שנת 2007. הוא רוצה 23. אני מאמין שתצליח להוריד אותו ל20. הרכב מפורסם הרבה זמן.

פורסם

זה שרכב מפורסם הרבה זמן ולא נמכר יש סיבה,

וה1.4 הוא די חלש.

פורסם
זה שרכב מפורסם הרבה זמן ולא נמכר יש סיבה,

וה1.4 הוא די חלש.

לפעמים וזה נראה גם כאן שהסיבה היא מוכר שלא מיישר קו עם מצב השוק.

פורסם

106 ראלי אם בא לך להנות, לא מבטיח לך שבכל אקזמפלר השאירו את המזגן, תבדוק, בכל מקרה מדובר בצרפתייה ספורטיבית אז קח בחשבון לגבי האמינות, למרות שסך הכל מדובר ברכב אמין.

אם התכוונת ל 106, מדובר ברכב דיי פשוט ובתקציב שלך יש עדיפים על האופציה הזאת.

ה 206XS זאת אופציה מעולה ,ממליץ.

גם הקליאו טובה, אבל לדעתי עדיפה ה 206.

ותקשיב לאלה שמעליי, הפונטו ספייס זו אופציה לא פחות טובה מה 206, מבחינת אמינות, מבחינת ניהוג ה 206 עדיפה כמובן.

Miata ND2

• תוכן חדש...