Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם קניתי רכב Toyota starlet שנת 98 זה רכב מדגם ספורט דגם האצבק למי שמכיר

ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את הרכב הזה וקצת יכול לעזור לי במחירים של הדברים שאני רוצה לרכוש

-אני רוצה להשים לו אגזוז לחץ במחיר טוב

-שתי חלונות שחורים

-לצבוע את הטמבון במקום אפור לשחור

- לצבוע את הגאנט לשחור + לצבוע באדום את המעצור

- ספויילר

- ושעון ספורט (זה יעבוד לי אבל השעון או שזה סתם ליופי ?)

אשמח אם תענו לי

l3imzemgmntm.jpg

htdzm3liumdz.jpg
פורסם

צר לי לבאס אותך, זה לא רכב ספורט, אפילו לא קצת, זה רכב מיני פשוט ואמין, אין שם שום דבר ספורטיבי.

אגזוז לחץ מרכיבים לאופנוע, ברכב מרכיבים אגזוז זרימה חופשית, אני מניח שתרצה את האופצייה הזולה ותרצה רק את הדוד הסופי - יעלה לך כ-1500 שקלים (תלוי של איזו חברה, ובאיכות העבודה) - חוץ מרעש לא יוסיף לך כלום.

לצבוע את הטמבון אצל פחח, גם קדמי וגם אחורי כ-1000 שקלים.

לצבוע את הג'אנטים אצל פחח, יעלה סכום דומה או יותר מהפגושים.

ספויילר, קודם תמצא אחד שמתאים לרכב (רמז, לא חושב שקיים).

שעון ספורט - למה אתה מתכוון?

חבר, במקום לשפוך כסף על שטויות, בצע יישור קו איכותי, ותהנה מהרכב, ורק אז, אם ישאר משהו, תשקיע.

פורסם (נערך)

מציע לצאת מפנטזיה של להפוך דייהטסו שרייד במדי טויוטה לרכב ספורט ותנסה ליישר לאוטו קו מכאני וקוסמטי.

עזוב אותך מאגזוזי לחץ וצביעת ג'אנטים כי הם יעלו לך כמו סט ג'אנטים חדשים ולטעמי הדוגמא של הג'אנטים הנוכחיים דיי מכוערים.

מה שאני הייתי עושה לרכב הזה זה ליישר לו קו מכאני קודם כל.

מעבר לזה, בפאן הקוסמטי הייתי צובע את פסי ה''קישוט'' בצדדים, את הידיות, את המראות ואת המגן הקדמי והאחורי בצבע הרכב

ואם אין בעיות של צבע שרוף אז הייתי עושה לרכב דיטיילינג ומשקם את הצבע.

לגבי ג'אנטים זה עניין של טעם, אם אתה מעוניין להישאר אם הסט הקיים אז לעשות לו ניקיון עצבני ולקנח בווקס,

אבל אם אתה חושב לצבוע אז צא מזה וחפש לך סט אחר, חדש שיעלה לך כמו הצביעה.

בנוסף הייתי מנסה למצוא פנסי איתות קדמיים שקופים, הכתום הזה ממש לא מחמיא.

תוסיף לזה עבודה יסודית של חידוש פנים הרכב- שואב עצבני, ניקיון הדשבורד והדיפונים וחידושם, חידוש המושבים בעזרת חומרים יעודיים,

זה נראה לי הדרך הטובה ביותר להפוך את הסטארלט שלך לסטארלט מיוחדת, שמורה ויפה,

ככה פחות או יותר צריכה להיראות הסטארלט שלך אחרי השיקום (רק עם ידיות לבנות):

jmyl4edjxmiz.jpg

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

ברוך הבא לפורום סטרלת :) תתחדש .

מה שהחברים אמרו מעליי הכי נכון כרגע ברגע שתבצע את כל יישור המכני והקוסמטי למצב תצוגה

מבטיח לך שתהנה יותר לטווח ארוך ! מאשר לקנות את הכל מה שרצית ואחרי חודשיים כבר יימאס לך מהר מאוד

ולגבי הג'אנטים תקנה חדשים וכבר תרגיש את השינוי לטובה :) בהצלחה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תוכן חדש...