Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש מאזדה 3 חדשה בהנחת מועדון "חבר"

מבחינת החברה, מי שמחזיק בכרטיס חייב להיות רשום בעל הרכב

מישהו מכיר ויודע אם זה תמיד היה ככה במועדון "חבר" או שזה רק במאזדה?

מדובר ב 7000 שח הנחה על מאזדה ספיריט, שווה בדיקה.....

פורסם

בעל הכרטיס או קרוב שלו ממדרגה ראשונה חייב להיות רשום כבעל הרכב. זה תמיד היה כך.

דרך לעקוף את זה, זה להירשם כבעלים של הרכב נוסף לבעל הכרטיס ואחר כך לגרוע את בעל הכרטיס כבעלים על הרכב, במשרד הרישוי. זה לא מוסיף יד.

לדעתי אין ממש טעם לעשות את זה, יש מבצעים טובים גם ללקוחות שלא נמנים על מועדוני לקוחות, כך היה גם בחודש ינואר האחרון, שאז היו מבצעים כמעט זהים למבצע של חבר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אתה בטוח שאפשר לרשום בעלות נוספת להסירה ולא "לאבד" יד??? אם כך זה פותר את העיניין, ואני מחפש הנחה כספית, ולא איזה 50% באיבזור, 7000 שח זאת הנחה משמעותית, למאזדה 5 יש הנחה של 17 אלף

אבדוק את עיניין הבעלות, צריך גם לרשום את הרכב על אבי, נכה ופטור מאגרה

פורסם

אם אבא שלך נכה והוא בעל הכרטיס והוא רוכש את הרכב בנוסף בהנחת מסים, זה עניין אחר, שאז נרשמת הגבלת עבירות ברישיון הרכב עד לתקופה הבאה שבא הוא רשאי להחליף את הרכב שוב בהטבת מסים ולכן לא ניתן לגרוע אותו מהבעלות ברכב עד לאותה תקופה.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אבא שלי לא מקבל הנחת מיסים על קניית הרכב והוא לא בעל כרטיס מועדון "חבר", הוא מקבל רק פטור מאגרת טסט כי יש לו תו נכה ומעל 60% נכות

העיניין קצת מסובך אני יודע, רוצה להנות מהנחת "חבר" (כרטיס של מישהו שאני מכיר) להנות מפטור בתשלום אגרת הטסט

ובנוסף לרכוש את הרכב בתוכנית מימון החדשה שהם מציעים, מסובךךךךךךךךךך :)

• תוכן חדש...