Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מי הזוכים המאושרים?

המועצה האזורית לב השרון,

מגה קמעונאות,

טמבור,

החברה המרכזית,

אלביט מערכות,

חטיבת אינדיגו של חברת HP,

אגד,

בזק,

DHL,

חברת Controp,

וחברת טלקום ECI

בין הזוכים החברה המוכרת והאהובה בפורום - אלביט מערכות.

עוד חברה מוכרת בפורום ולא לטובה - אגד

הקריטריונים לקבלת הפרס:

* מתן הכשרות והדרכות לבעלי רכבים מליסינג ובעלי מקצועות נהיגה בחברה

* חדשנות בבטיחות בדרכים

* פעילות של עובדי החברה בקרב הקהילה למען שיפור הזהירות בדרכים

ולא נותר אלא לסיים בציטוט של מר אבוהב המוכר לכולנו, ולא לטובה:

שמואל אבואב, מנכ"ל עמותת אור ירוק: "הארגונים והחברות שנבחרו מהווים דוגמא למגזר העסקי והציבורי בכל הנוגע לבטיחות בתחבורה. אנו שמחים להעניק להם תעודה זו ומקווים כי ארגונים וחברות נוספים ילמדו מהם".

מקורות:

רוטר

NRG

אז אם אחרי הכשרות והדרכות הנהגים של אלביט ואגד נוהגים ככה, איך הם היו נוהגים בלי ההכשרות?!

ואם למרות החדשנות בבטיחות והפעילות בקהילה אלה נהגיהם של החברות האלה, מה זה אומר עליהם ללא החדשנות והפעילות בקהילה? איזה נהגים הם היו אז?!

ואם למר אבוהב חשובה הבטיחות בתחבורה (והיא לא) אז הייתי צריך לקוות דווקא שאף ארגון או חברה לא ילמד, לא מאגד ולא מאלביט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואו.... פשוט וואו.

חבל שהקריטריון המרכזי הוא לא "מה עושים עובדי החברה בשטח ועד כמה העובד הקטן שומר על הבטיחות בדרכים ברכבי החברה או הליסינג".

"חדשנות בבטיחות בדרכים"- כולם על הכביש מפחדים מרכבי אלביט ויודעים לשמור לידם על משנה זהירות נוסף. כנראה שזוהי החדשנות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אייל מספר הח' זה מספר הפחחים שצריך כדי לתקן את כל הרכבים שבהם נוהגים עובדי אלביט?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אייל מספר הח' זה מספר הפחחים שצריך כדי לתקן את כל הרכבים שבהם נוהגים עובדי אלביט?

+1

ביריונות בכביש היא אכן חדשנות

ולא למדנו שצריך להתייחס בהופכי-נגדי לכל מה שאור ירוק אומרים?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

ידוע ידוע, אבל לא חשבתי שהם עד כדי כך מנותקים לתת לאלביט פרס על בטיחות בדרכים.

זה אוקסימורון מובנה במשפט.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני מרגיש קצת גאווה, אני מנהל הצי של אינדיגו.

לא יודע לגבי שאר החברות - אבל אצלינו המצב באמת ברמה גבוהה.

פורסם

אגד? אלביט?

נו באמת.

עד היום ראיתי נהג אחד שנוהג נורמלי ברכב חברה של אלביט. בכביש 6 היה בנתיב הימני, בלי טלפון ביד, עם 2 ידיים על ההגה, נסע בנתיב שלו בלי לחתוך או משהו ולא נסע מהר. (בסביבות 110-115 קמ"ש כנראה)

אגד? שמור נפשו ירחק. כמה שאפשר נמנע מנסיעה עם תחבורה ציבורית בכללי, אבל אגד בפרט זו תופעה בפני עצמה.

בקיצור, אור ירוק כרגיל - משפטים ריקניים וחסרי תוכן, וגם גם האירועים שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זו התגובה הכי טובה שאפשר לתת.

והנה עוד כמה:

תיאורים מדויקים מאוד

אני מרגיש קצת גאווה, אני מנהל הצי של אינדיגו.

לא יודע לגבי שאר החברות - אבל אצלינו המצב באמת ברמה גבוהה.

יוצא לי לראות כמה וכמה רכבים של אינדיגו, למעט כוכב אחד שהחליט שהוא חוצה דרך פקק שני נתיבים שמאלה (היה בימני ביותר, עבר לשלישי מימין) ואז חוזר לנתיב האמצעי (כי השמאלי נגמר), לא היו מקרים חריגים.

מה שכן יש כאלה שעבורם נסיעה בנתיב הימני זו המלצה בלבד, בערך כמו 90% מהנהגים בישראל.

אחד הדברים החשובים ביותר זה בטיחות בדרכים, כדאי מאוד לשמור על עצמנו.

נכון, ועכשיו תשאל השאלה - מה הקשר בין בטיחות בדרכים ואלביט ואגד? מקרי בהחלט

"באלביט נוהגים אחרת" - אחרת מהחוק, אחרת מההגיון, אחרת...

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רק אני שם לב שתעבורה לא ברשימה?

דוווקא ביחס לענף ההובלות והמשאיות עושה רושם שהבטיחות אצלם בעדיפות ראשונה. לא יצא לי לראות משאית שלהם משתוללת (עד כמה שזה אפשרי עם משאית), ובנוסף יש אצלם את כל התקני הבטיחות כדוגמת ניטור לחץ אוויר בצמיג ועוד, ועושה רושם שהצמיגים שלהם ברמה גבוהה וטריים יחסית ולא מתפרקים להם בנסיעה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

יש לי חלום שיום יבוא, ובפורום יהיה נציג של אור ירוק. זה נראה כאילו העמותה הזו גוף בלתי נפרד מהממשלה. הם כבר לא טורחים להסתיר את ה"חארטה" שלהם. פעם עוד היו תירוצים, או "מחקרים" שיתמכו בשטויות שלהם. אולם, היום הם כבר מבוססים מספיק כדי לשגל לציבור את השכל מבלי לספק הסברים. בחיי שיש המון חברות בארץ, שסביר שהנהגים בהן נורמטיביים וטובים. אז למה לעזאזל הם לוקחים חברות כמו אגד ואלביט; שידוע שהנהגים בהן חסרי כל יכולת, התחשבות או הבנה בכביש; ומעניקים להן פרס על בטיחות בתחבורה? זה פשוט אבסורד. מה שהכי מעצבן, שזה נראה כאילו שכל פועלה של העמותה הזו מנסה להרוג את תרבות המוטוריקה בארץ. זה כאילו שהם עושים דווקא כדי להזיק. החלום שלי זה לשבת בחדר סגור עם כמה מחברי העמותה, ללא מצלמות או תיעוד, רק כדי שאוכל לשמוע מה באמת גורם להם לומר בפומבי את הדברים טיפשיים שהם אומרים, ולא להרגיש רע עם זה. יש לי תחושה שאני יודע, אבל אשמח להיווכח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• אחראי פורום
פורסם

בדיחה עצובה, הפרס הזה.

ניקו, היה פעם יוזר שלהם, אבל הוא נמלט על נפשו אחרי שהבין שזה לא כוחות.

לא מוצא את היוזר הזה בחיפוש אפילו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...