Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכנן בקרוב לעשות השחרה לחלונות.

מצאתי באיביי קיט חתוך מראש לפי מידות לרכב שלי. המחיר לכל האוטו הוא כ300 ש"ח. האם המחיר שווה? עדיף לקנות פילם בגלגל ולחתוך לבד?

זה הקיט

http://www.ebay.com/itm/VW-Golf-5-door-1998-2005-MK4-PRE-CUT-WINDOW-TINT-KIT-FULL-70-/151010691030?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2328f047d6

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם

לדעתי עדיף לך ללכת למישהו שיעשה לך את העבודה אני למשל לא מזמן חידשתי את ההשחרה מאחורה ב150שח שני חלונות אחוריים.

פורסם
לדעתי עדיף לך ללכת למישהו שיעשה לך את העבודה אני למשל לא מזמן חידשתי את ההשחרה מאחורה ב150שח שני חלונות אחוריים.

היכן? אפשרי בה"פ.

תודה

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם

אני צריך חלון אחורי, 4 חלונות בדלתות, ו2 זכוכיות בצד בדלתות אחוריות.

כמה אמור לעלות עבודה טובה?

VW MK5 Golf 2.0TDI

פורסם
יש באשדוד אחד שמתקין כל האוטו ב500 שח עם אחריות של 5 שנים

500 ש"ח קצת גדול עלי

אם מישהו מתקין סביב 250 2 חלונות אח' + דלת אח', אשמח לדעת (אזור גוש דאנס)

Simplicity is the ultimate sophistication" - Leonardo da Vinci"

פורסם
על מי אתה ממליץ בצפון?

באיזור נצרת יש כמה מקומות שעושים עבודה טובה בזול יחסית אבל בלי אחריות כי גם מי שאומר לך שנותן אחריות זה לא רציני

כי גם אם תבוא אחרי שנה או שנתיים אף אחד לא יסתכל עליך.

• תוכן חדש...