Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בורה בנזין / דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה לי להחליט ומעוניין לשתף את חברי הפורום לקבל חיזוק או רעיונות חדשים. אני כרגע עם בורה 1.6 בנזין אבל מאוד קשה לי עם הוצאות הדלק 1200 ₪ בחודש ל ק"מ 1500 1/10 , חשבתי שאפשר לקנות אוטו חדש שהצריכה שלו חצי מזה ואז אני אשלם 600 דלק ו 600 על מחיר האוטו ככה ההוצאה החודשית לא תשתנה אבל אני אהיה עם רכב יותר טוב ואחרי שאסגור את מחיר הרכב יהיה לי טוב אבל אוטו חדש יקר מאוד זה לא יגמר התשלומים 600 בחודש. אז חשבתי אין ברירה אוטו לא חדש אבל חסכוני גם טוב כמו להחליף לבורה דיזל מה אומרים? אחרת אני נשאר תקוע מחכה לעתיד טוב יותר שהוא בעצם כבר כאן אבל יקר לי.

פורסם

אני לא כול כך מבין אותך,אתה רוצה לקנות אותו חדש מהסוכנות?

כי אם אתה מוכר את שלך וקונה דיזל על איזה 600 שקל לחודש אנחנו מדברים?

לא ניסחת את עצמך בצורה מובנת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם האוטו שלך תקין ולא עושה צרות, לא חושבת שכדאי להחליף לבורה דיזל.

הייתה לנו בורה דיזל 110 כ"ס והצריכת דלק הכי טובה שראינו הייתה 1:14, גם זה לא קרה הרבה.

למצוא בורה דיזל מתחילת שנות 2000 במצב טוב זאת גם משימה קשה שתקח הרבה זמן, מאמץ ודלק רק על החיפושים. אחרי זה תוסיף יישור קו, בסוף תקבל רכב לא הרבה יותר חיסכוני אבל עם ק"מ הרבה יותר גבוה.

אם אתה רוצה להחליף לדיזל אז עדיף למנועי sdi ורכבים קטנים יותר וחדשים יותר.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

חדש מבחינתי זה 2010 ןמעלה ובורה ישן דיזל ראיתי ביד2 קצת יותר יקר משלי אני אצטרך לשלם את ההפרש במחיר אחרי מימון כלשהו

פורסם

מה התקציב שלך?

אתה מחפש ידני/אוטומט?

אתה מחפש מיני?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה התקציב?

• תוכן חדש...