Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדהים איך היה לי ביד דבר שלא ידעתי מהו (זה קרה גם בגיל 10).

שנעבור לאוף-טופיק? :shock:

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
147 יצא לי לחוות תקופה יפה כשהייתי נהג חדש. לא הבנתי מה זה הגה מתקשר ומה זה הגה לא מתקשר. הבנתי מה זה חניון נוקיה באזה"ת ו-"דריפטים" כמו כל ילד משועמם. מדהים איך היה לי ביד דבר שלא ידעתי מהו (זה קרה גם בגיל 10).

(...)

קיה ריו, סיכמת את זה בצורה הכי טובה. הפעם הראשונה שעליתי היה בצבא. זה היה על ריו ליסינג לבנה. ההגה מרגיש כמו הגה של ספינת פיראטים. אתה מסובב אותו והוא ממשיך להסתובב. אם תיסע במהירות של 50 קמ"ש ותפתח חלון, הרוח תסובב לך את ההגה.

ובראייה לאחור, האם היום אתה מסוגל לעמוד על ההבדלים בין שתי הדוגמאות על אף הזמן שחלף?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
147 יצא לי לחוות תקופה יפה כשהייתי נהג חדש. לא הבנתי מה זה הגה מתקשר ומה זה הגה לא מתקשר. הבנתי מה זה חניון נוקיה באזה"ת ו-"דריפטים" כמו כל ילד משועמם. מדהים איך היה לי ביד דבר שלא ידעתי מהו (זה קרה גם בגיל 10).

לא חסרים היום כאלה שרק קיבלו רישיון ואבא קונה להם רכבים כמו GTI, שירוקו ועוד ועוד.

שיהיו בריאים, לי זה נראה דפוק.

חוץ מלשרוף רינגים וקלאץ׳ יש להם הרבה מה לעבור כדי לנצל רמה ויכולות של רכבים כאלו.

לא רק מבחינת נהיגה, גם מבחינת בגרות, שיקול דעת וביצים.

פורסם

כמובן שצריך לנסות בשביל לדעת. העלו מספיק דוגמאות בשביל להרגיש את ההבדל.

עדיין לא מרגיש? סע למסלול קרטינג. זו תקשורת ישירה.

פורסם
ובראייה לאחור, האם היום אתה מסוגל לעמוד על ההבדלים בין שתי הדוגמאות על אף הזמן שחלף?

בוודאי שכן, אבל לא ברמה ספורטיבית [כפי ששואל פות"ש] או כזו שתתרום לדיון. לא תקפתי פניות עם האלפא. המקסימום שעשיתי זה להשתולל בכיכר. באלפא היית יודע מתי אתה עומד לאבד שליטה, מה שמנע ממני- נהג צעיר, טיפש ועם אפס ניסיון- למצוא את עצמי במרכז הכיכר.

לא חסרים היום כאלה שרק קיבלו רישיון ואבא קונה להם רכבים כמו GTI, שירוקו ועוד ועוד.

שיהיו בריאים, לי זה נראה דפוק.

חוץ מלשרוף רינגים וקלאץ׳ יש להם הרבה מה לעבור כדי לנצל רמה ויכולות של רכבים כאלו.

לא רק מבחינת נהיגה, גם מבחינת בגרות, שיקול דעת וביצים.

אבא לא קנה לי כלום, כי אבא היה רופא שיניים [ורוסי מסריח] שעבד בתור מנקה רחובות, מתדלק ומציל בבריכה. בוא זמנית. הכל כדי שיהיה לי אוכל. מה שכן, אחרי כמה שנים, לאותו אבא הייתה אלפא 147 2.0 ידנית שאני אפילו לא זוכר את השנתון שלה (2004 או 2006, לא יודע). קנינו אותה מאיזה מוסכניק ש"הכרנו". כל כמה שבועות הייתה איזו תקלה אחרת, אז נפטרנו ממנה ולקחנו ניסאן סאני וכסף. הניסאן שהייתה שמורה הפגינה אמינות רבה, לעומת האלפא שכנראה הוזנחה. אחרי הסאני הגיעה פאר היצירה הקוריאנית, יונדאי סונטה 2001 בצבע בורדו. הרכב היה מרווח בצורה יוצאת דופן. וזהו. היונדאי הלכה, והגיעה מאזדה 3 2007. הגיע עם 160K, היום עם 220K. התקלות שהיו לה הן: נורות שרופות והחלפת חלק ב"משולשים" שאני לא זוכר את שמו. (תפוח?).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קראתי את כל התגובות ( כולל הקרש ), אני עדיין לא מבין מה זה הגה ״מתקשר״ כיום אני בעל יונדאי גטס 1600 ידני עם הגה חשמלי ובעבר יונדאי גטס glf עם הגה הידראולי. נהגתי על המון מכוניות ליסינג למינהן דרך העבודה לנסיעות של 200 קמ ויותר ( מאזדה 3 , פורד פוקוס שברולט קרוז ,i30 לנסר ועוד ) ועדיין לא מבין. אולי כדי להבין צריך מישהו ינהג ברכב שלי ויסביר . מי מוכן? :)

בתור בעל יונדאי גטס הדגם הישן יותר אני יכול לאמר שההגה שלה מתקשר לא רע בכלל.. לא קליל ואתה מקבל את התחושה של חיכוך הצמיג עם הכביש בצורה מספקת

2017 Citroen C3 Shine

• תוכן חדש...