Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע מערכת Kenwood KDC-U356b עם רמקולים של חברה לא מוכרת.. והייתי רוצה לשדרג את הרמקולים למשהו נורמלי בתקציב של עד 2500ש"ח, על מה שאני חשבתי זה זוג קומפוננטים טובים מקדימה 6.5 אינטש וגם מאחור (לא רוצה לחתוך) עם מגבר שיעשה את העבודה! סאב אני לא צריך בינתיים תודה!

פורסם

האם יש סגנון מוזיקה מועדף?

אנא קח בערבון מאוד מוגבל כל המלצה אשר תקבל היות והמלצות רבות מלוות באינטרסים - יחד עם זאת, עיקר הציוד אשר מומלץ כאן הינו ציוד ראוי - עליך לוודא כי כל אשר יומלץ לך לפי טעמך האישי מאחר ומוזיקה דינה כאוכל - טעם אישי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן כן אבל אחד מהסגנונות הללו הולך לכוון של קצה עליון מאוד עשיר וזה הROCK - אמנם לא מטאל אבל עדיין מאמין שתיתקל שם לא מעט בגיטרות ותופים עם הרבה דיסטורשן ובקצב דגימה גבוה ולכן דווקא הייתי לוקח אותך לכוון הסטים הבהירים יותר, פחות רגועים - אם כי הכל עניין של כוונים.

אם יש לך יכולת עיבוד אות טובה אתה יכול לקחת כמעט כל רמקול לכל כוון אפשרי אבל אני מנסה להתבסס כאן על מאפיינים של הרמקול העירום - האופי הבסיסי שמזוהה עם יצרן, מותג, סדרה

מציע לך לבדוק סטים של חברות כמו פוקאל - סדרת פוליגלס, הרץ היי אנרג'י XL, הייבריד אודיו אימג'ן (רצוי קלארוס) ולכל הסטים האלו לרסן את הטוויטרים בעזרת בניית LPAD (תריץ חיפוש על מאמרים שכתבתי בנושא) במידה והם יהיו חזקים מידי עבורך.

או דווקא ללכת על הכוון הרגוע יותר במידה ואתה כן מעדיף רמקולים רגועים ולנסות סטים של מוראל או סיז למשל

יש מגוון הרבה יותר רחב של מותגים כמובן ואני נותן לך דוגמא מאלו אשר אני מכיר היטב.

בוא ניתן לחברי הפורום להתחיל להרעיף עליך בהמלצותיהם רק תיקח בחשבון כמובן כי ההמלצות יהיו חלקן נובעות גם מאינטרס למכור לך לציוד - לגטימי בעיני - ולכן, עליך לבדוק היטב, לקרוא כמה שיותר ביקורות, לנסות להגיע למפגשים או להפגש עם חברי פורום אשר יכולים להשמיע לך את מרכולתם - ורק אז לעשות החלטה.

בהצלחה! ספר לנו בסוף מה החלטת לעשות, מה קנית וכמובן אחרי תקופת התנסות - האם אתה מרוצה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי, נראה לי שהזנחת את נושא התקציב. אם הבנתי נכון מדובר על 2 סטים קומפוננט + מגבר, אני מניח 4 ערוצים. אני מניח גם שבמסגרת התקציב תיכלל התקנה.

תוכל להסביר איך הצעותיך נכנסות לתקציב?

פורסם

אתה כנראה צודק תום אבל כשאני קראתי זוג קומפוננטים אני הבנתי סט אחד כנראה.

בכל מקרה - המציאות של המחירים תתגלה לפותח השרשיר ברגע שהוא יגש לבצע בפועל ויבין שכנראה, טעיתי בהבנה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...