Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מותגי אופניים? וK2 בפרט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני החלטתי הכנס לתחום רכיבת האופניים ומחפש אופניים לטיולי שטח קל (יערות, שבילים). המטרה היא טיולים נטו, את הכושר אני משאיר לחד"כ.

ראיתי ביד2 אופניים K2 zed ב1000 שקל. מישהו מכיר? ניסה?

יש למישהו המלצות לאופניים אחרים בסגנון? אני יודע שיש מבחר גדול כיד שניה, הבעיה היא שאני נמון (1.66) וצריך אופניים מידה S.

התקציב הוא עד 1200 שקל (אחרי כל מתיחת תקציב אפשרית) ואין לי בעיה עם משומשות חוץ מהמידה הבעייתית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברשותך מצטרף לבקשה, גם כן שטח קל (יערות,אפר,חצץ,כביש-סוג של מולטי)

איך הגעת למסקנה שדווקא זאת המידה בשבילך?

אין לי מושג בדבר וחצי דבר בתחום,לכן אשמח להסבר קצר,אילו סוגים יש ומה ההבדל (פרט למחיר :lol:)

בין זנב קשיח, סיכוך מלא ושאר ירקות. .

האם יש העדפה לאלומיניום או לקרבון בשטח?

פורסם
אני החלטתי הכנס לתחום רכיבת האופניים ומחפש אופניים לטיולי שטח קל (יערות, שבילים).

ביערות יש שבילים קשים ויש שבילים קלים...

תן קישור לאופניים. K2 זה לא מותג שעומד מאחוריו יצרן יותר.עדיין הקנייה יכולה להיות סבירה, אבל לא הייתי משלם את הסכום הזה על הדגם הבסיסי שלהם ביד 2.

כמו כן, בתקציב שלך אופניים משומשים יכולים לדרוש עוד כמה מאות בהבאתם למצב תקין (צמיגים + שרשרת + קסטה), אבל ניתן למצוא כאלו שכמעט לא נרכבו.

יש מציאות, אבל בשביל זה, אבל, צריך ללכת עם מישהו שמבין.

יש לי חבר שקנה, בגאווה, Trek 4500 משומשים ב-800 ש"ח, וחשב ששיחק אותה.

האמת היא שעבדו עליו.

חישוק אחד לא מקורי עם צמיג תקין.

חישוק אחד מקורי, עם צמיג גמור לגמרי.

את הבולם המקורי החליפו באיזה זבל.

גם את האוכף.

בקיצור, קנה ב-800 אופניים של 300...

נ.ב. מידה S קשה למצוא, אבל גם קשה למכור...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברשותך מצטרף לבקשה, גם כן שטח קל (יערות,אפר,חצץ,כביש-סוג של מולטי)

איך הגעת למסקנה שדווקא זאת המידה בשבילך?

אין לי מושג בדבר וחצי דבר בתחום,לכן אשמח להסבר קצר,אילו סוגים יש ומה ההבדל (פרט למחיר :lol:)

בין זנב קשיח, סיכוך מלא ושאר ירקות. .

האם יש העדפה לאלומיניום או לקרבון בשטח?

אין הסבר קצר.

יש ארוך.

תתחיל לגלל ולקרוא קצת...

http://www.hapes.net/?Professional_articles_and_information_chapter-43

או תגדיר שימוש ותקציב.

פורסם

הבנתי שמתאים לי- זנב קשיח 26", הייעוד כמו שרשמתי שבילים ושטח קל

מעדיף את החנות של רוזן-מנצ (יש שם הנחה לחבר קבע)

תקציב אזור ה 2000,יש המלצות משם על דגם ספציפי למתחילים?

או שעדיף לחפש יד 2 משהו יותר מתקדם?

את המידות אברר בחנות.

שאלה נוספת, האם אביזרים כמו קסדות, כפפות, בגדי רכיבה, וכו, יש טעם להזמין מאליאקספרס?

פורסם

יש גם מידה לאופניים (XS, S, M, L, XL) שזה נמדד לפי הגובה שלך

הבנתי ש-Merida Matts 15v מומלץ בקטגורית המחיר הזאת ועוד תשאר עם קצת עודף

במצמן את מרוץ יש דברים נחמדים ביותר של specialized

אני רוצה את המרידה שהמלצתי אבל מחוץ לתקציב ואין כיד שניה במידה שלי. אם אתה גבוה, ראיתי מישהו מוכר מראשל"צ ב1300

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
הבנתי שמתאים לי- זנב קשיח 26", הייעוד כמו שרשמתי שבילים ושטח קל

מעדיף את החנות של רוזן-מנצ (יש שם הנחה לחבר קבע)

תקציב אזור ה 2000,יש המלצות משם על דגם ספציפי למתחילים?

או שעדיף לחפש יד 2 משהו יותר מתקדם?

את המידות אברר בחנות.

שאלה נוספת, האם אביזרים כמו קסדות, כפפות, בגדי רכיבה, וכו, יש טעם להזמין מאליאקספרס?

שטח קל - קנה חדש ב-2K.

לך לרוזן, חפש מבצע או משומשים באחריות (יש להם סטוק ואפשר להעביר מחנות לחנות). תקבל שם המלצות על מידה.

יש היום GT Avalanche 1.0 משנתיים לאחור (מקסימום) במבצע.

יגידו לך קנה 29, קנה 27.5... בתקציב הזה, לשימוש הקל שלך, קנה 26 במבצע.

מחר תרצה משהו רציני יותר, לשטח כבד יותר... תמכור בהפסד קטן ותתקדם

אביזרים - אפשר להזמין מחו"ל. רק שלהתחיל לרכב בלי קסדה וכפפות... לא מומלץ.

פורסם

אני הכי ממליץ על אופני פוקוס מרידה, פלט,ג'ייאנט ביד שנייה.

זנב קשיח מתאים למה שאתה מחפש,אבל אם אתה כמוני, מעדיף נוחות ברכיבה עדיפות לשיכוך מלא.

אני רוכב הרבה,ככה שאני לא רואה את עצמי עם זנב קשיח,גם לא זוכר איך זה מרגיש כבר.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

להמליץ על מותג מסוים זה כמו להגיד - אני ממליץ על מיצובישי ועל מאזדה... יש המון מותגים והמון מבחר.

אם אתה מחפש אופניים חדשים, שיש להם יתרונות (אחריות, גב של חנות/רשת), וחסרונות (מחיר), אז באמת מרידה, GT, יתנו לך תמורה יחסית טובה לכסף.

מצד שני אם תפשפש קצת באתר הרים (היה פה קישור באחת התגובות) או בגרופי או ביד 2, ועם קצת סבלנות תוכל למצוא משהו עדיף עם קצת מזל.

בשורה התחתונה - עליך לחפש אופני זנב קשיח עם בולם סביר מחברה מוכרת, מערכות שימנו, בלמי דיסק עם עדיפות להידראולי. כדאי מאוד ללכת לראות עם מישהו שקצת מבין בתחום.

בקשר לשיכוך מלא - בטווח התקציב הנתון כדאי להתרחק. מדובר באופניים עם בולם אחורי באיכות נמוכה, אופניים כבדות מאוד, שבעצם יגרמו לך להתרחק מהתחביב וישיגו תוצאה הפוכה.

תחרוש את האתרים, ותבדוק גם בחנויות אופניים משומשים. אצל רוזן יש המון מבצעים טובים צריך לחכות בסבלנות.

עופר

פורסם

אם אתה מאיזור הדרום, צור קשר: 08-6601871

סניף של אחד החנויות מצמן בקרית גת

תבקש את גיא ותגיד לו שיבגני משדרות שלח אותך, הוא יתן לך ייעוץ חד יותר ויכוון אותך לסוגים ומחירים.

פורסם (נערך)
למה בולם 140?

לרכך את הקפיצות. האופניים הן טובות לאנשים שרוצים להכנס לתחום ולרכוב בדרכים בסגנון XC ושבילים ולעבוד בעיקר על טכניקה (ובנוסף האחזקה שלהן יותר זולה משל שיכוך מלא), לכן כדאי לרכוש אופניים מהסוג זה. לדעתי מדובר בשילוב די טוב.

עריכה אחרונה על ידי UniqueZ

פורסם

אם אתה מחפש אופניים חדשים, שיש להם יתרונות (אחריות, גב של חנות/רשת),

אין שום משמעות לגב ואחריות.

כל האופניים עם אותם חלקים גנריים של אותן חברות. הדבר היחיד שמשוייך למותג זו השלדה.

כל מכנופאן יכול לטפל בכל זוג אופניים.

לרכך את הקפיצות. האופניים הן טובות לאנשים שרוצים להכנס לתחום ולרכוב בדרכים בסגנון XC ושבילים ולעבוד בעיקר על טכניקה (ובנוסף האחזקה שלהן יותר זולה משל שיכוך מלא), לכן כדאי לרכוש אופניים מהסוג זה. לדעתי מדובר בשילוב די טוב.

140 זה הרבה מעבר לצרכים של XC...

אחלה אופניים.

[אני רוכב גם על זנב קשיח...]

פורסם

לאחר בדיקה מסתבר שב2K הבולמים הם V, האם תוספת של 500 שח תצדיק לקחת את ההדראולים?

בנוסף יש את המבצע של GT AVALANCHE 1

http://www.rosen-meents.co.il/?CategoryID=323&ArticleID=5959

בנוסף האם יש הסתייגות לקנייה של קסדה-האביזר החשוב ביותר.

מכאן..

http://www.aliexpress.com/premium/category/100002927.html?g=y&needQuery=n&pvId=10-439&shipCountry=il&SortType=total_tranpro_desc&isrefine=y

• תוכן חדש...