Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם את זה הוא יכול לעשות אם הוא רוצה.

:lol:

יש גבול, אני לא מוכר את עצמי תמורת כסף.

אבל רגע, נראה לך שהוא בעניין...?

:wink:

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בזמנו שהביאו את הפאנטום לאוטומטור 2006, אז אמרו בקמור שרכבי רולס רויס מטופלים רק ע"י צוות מיוחד שמגיע מבריטניה או גרמניה.

חוץ מזה הגוסט חולקת את אותו מנוע עם BMW 760.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כמה עולה כל טיפול כזה? מעריך שבאיזור האלטו-פאביה חדשה, או אולי כמו מאזדה 3? :-P

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

השמועות אומרות שהרולס יצאה לו בסה"כ כ3 מליון ש"ח.

בסרטון בנענע נאמר שכל 20 אלף ק"מ יגיע צוות מיוחד לטפל ברכב מחו"ל.

אני מפרגן לבעלים ומאחל לו לקשט בעוד הרבה רכבים את כבישי ארצנו.

פורסם

יכול להיות שזה קשור לגיל אבל לדעתי יש אלטרנטיבות טובות יותר,אולי קצת פחות יחודיות בארץ אבל עדיין... (מישהו אמר s63 amg )

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

מפרגן לבעלים בענק, בפרט שהוא הגיע להון הזה במו ידיו.

רק דבר אחד לא מתעכל לי, בתור אחד שגר אצל ההורים של אשתו בשביל לחסוך כסף להון ראשוני בשביל לקחת משכנתא,

איך מרגישים החיים כשיש לך 3 מיליון להוציא על רכב כשיש לך רכבים בעוד כמה מליונים יושבים בחנייה...

הדיסוננס הזה פשוט לא נתפס לי.

פורסם

אם כבר אז S65, ובכלל אני שוקל את הG65.

אבל הרולס אחלה רכב! לא הייתי רוכש כזה בעצמי אבל בהחלט כיף לדעת שיש אחת בארץ, ושיש אנשים שיכולים להרשות לעצמם.

יאללה בקרוב אני (כן בטח, בקרוב. הצחקתי את עצמי).

פורסם

אם היא עולה לו 3 מיליון, כולנו צריכים לשמוח על כך שהתעשרנו (כאזרחי מדינת ישראל )במיליון וחצי מיסים, אני בעד.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

פורסם

בספק רב שהסכומים האלו נקיים לגמרי מלכלוך, אם אתם מבינים את כוונתי.

ולבחור שחוסך למשכנתא, חלק מההון הראשוני שלך יושב בחניה למטה. למה שלא תחזיק רכב זול יותר בתקופה כזו?

:idea:
פורסם

ראיתי רכב כזה מוצג בקניון פנאגון בבנקוק תאילנד,זה קניון יוקרה עם אולמות תצוגה בתוך קומה שלמה בקניון

המחיר לרכב שם הוא 30,900,000 באט שזה בערך חלקי 9 יוצא 3,433,333 ש"ח,מסתבר שגם בתאילנד המיסים על רכב מאוד גבוהים.

תמונות בקישור בפייסבוק-

פורסם
ולבחור שחוסך למשכנתא, חלק מההון הראשוני שלך יושב בחניה למטה. למה שלא תחזיק רכב זול יותר בתקופה כזו?

זה כבר לדיון אחר לגמרי אבל היה בטוח שכל החישובים נעשו.

הלאון נרכשה בעסקת מימון לפני כשנתיים ושילמתי עליה רק שליש הסכום בתור מקדמה.

40K זה לא מה שיקרב אותי להון הראשוני הרצוי. ;)

• תוכן חדש...