Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי את התוכנה על מחשב PC עם חלונות 7.

ניסיתי לשחק עם התוכנה, אבל חוץ מלראות סרטים שכבר יש במחשב, לא הצלחתי לעשות כלום.

אני רוצה להגדיר אותה כדי שיהיה אפשר לראות ערוצי טלוויזיה מישראל, רוסיה ואוקראינה. מה עליי לעשות?

אני רוצה גם לגרום לה להיות נוחה לשימוש, כדי שגם ההורים שלי יוכלו להשתמש בה במקום YES שנותק, שיהיה אפשר פשוט לשבת ולזפזפ בין ערוצים.

מה ואיך עליי להגדיר ולהתקין בתוכנה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זהו שלא ממש ברור שם - אפשר מדריך לתפעול תוכנה ברמה בסיסית?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה שאתה מחפש, נקרא בxbmc בשם addons.

יש במערכת אדאונס מובנים שנבחרו על ידי המפתחים.

אותם מאד פשוט מאד להפעיל.

יש כמובן אדאונים רק לערוצים ותכניות ברוסית (מה לעשות-הרבה מהמפתחים של xbmc הם מה"תפוצה" הזו :)) אבל מאחר ואיני דובר את השפה יהיה לי קשה למצוא לך קישורים או לדעת מה טיבם.

חפש xbmc addons יש המון הסברים איך מתקינים ומפעילים.

אני מהtapatalk כרגע, אז קשה לי להאריך ולצרף תמונות מסך וקישורים.

אם בכל זאת תסתבך - מחר אהיה על המחשב הנייח ואנסה להרחיב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אני חושב שהסתדרתי, תודה לכולם

פורסם

יש בעיה עם סרטים שצולמו ב 23.976 FPS, שזה בערך כמעט כל הסרטים ברשת. כאשר המצלמה נעה מצד לצד מבחינים במין "קפיצות" קטנות בתמונה. תוכל לראות בחתימה שלי לינק לבלוג שהתחלתי לפני לא הרבה זמן, כתבתי שם הוראות איך למנוע איבוד פריימים בעזרת XBMC.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שאלת הדיוט: האם XBMC מתיישבת לגמרי על מערכת ההפעלה כך שהיא עולה אוטומטית "במקום" מערכת ההפעלה (כלומר מסווה את קיומה של האחרונה) מבלי שנדרשת פעולה מצד המשתמש?

אם כן, האם יש אפשרות להריץ אותה ולסגור אותה באופן ידני כמו כל תוכנה רגילה? אני שואל כי אין לי מחשב HTPC ייעודי כרגע ואני משתמש בנייד שלי במקום.

:idea:
פורסם

XBMC זו תוכנה רגילה, למרות שאני אישית מחקתי אותה לטובת Popcorn time כי היא נהייתה מיותרת.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

בדרך כל היא רצה כמו כל תוכנה רגלה ואפשר לסגור אותה, ישנן מספר הפצות לינוקס כמו XBMCBuntu ששם היא ממש מושתלת למערכת ההפעלה ואתה רואה רק אותה כשהמחשב עולה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קיים אדון בשם israelive תבדקו בפורום hometeathre

יש גם גירסה של התוכנה עם האדון עליה, מה שצריך לעשות זה להפיאל iptv simple ולהפעיל טלויזיה חיה

פורסם
אם מצאת ADDONS של ערוצים מישראל / ערוצים זרים - אשמח אם תוכל לשתף.

האמת שויתרתי על התוכנה לגמרי - לא נוחה ומסורבלת, ורוב הדברים שמוצאים, לא עובדים, ממש כמו VOD של הוט [emoji14]

• תוכן חדש...