Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אנחנו רגע מכניסה לשיפוץ די גדול בבית.

ערכתי סקר שוק באזור מגוריי - ואלה המחירים הטובים ביותר שמצאתי.

אשמח לשמוע ואודה להערות הארות וכל דבר נוסף שתוכלו להוסיף.

שיש אבן קיסר - 730 ש"ח למטר.

כיור מטבח (איטלקי) - 1300 ש"ח.

ברז לכיור מטבח (סיני) נשלף - 250 ש"ח

קרמיקה לרצפה (סינית) - כ-70 ש"ח למטר.

אסלה מונובלוק - 700 ש"ח.

דלתות פנים "פלקסבורד" - 1400 ש"ח - כולל הובלה והרכבה.

האם לפי דעתכם מדובר במחירים טובים? סבירים? היכן יש לשפר?

והאם כדאי לשים לב לדברים ספציפיים בעת הקנייה?

שוב, תודה מראש - אלי.

פורסם (נערך)

מחירי חומרי הבניין משתנים מחנות לחנות ויש לי הרגשה שאפילו לפי הפרצוף שלך.

שים לב שנראה שעליך להוסיף למחיר גם מע"מ.

כדאי לעשות סיבוב בין כמה חנויות.

אין לי מושג מה מחיר אבן קיסר. האם המחיר הוא למ"ר או למטר רץ (ובאיזה רוחב)? האם כולל עיבוד - כולל חיתוך, סרגלים, התקנה? כל אלה עשויים להוסיף לעלות. כמוכן צריך לבחור את החומר וצבעו בהתאם לתכנון שאר רהיטי המטבח.

כיור - אני קניתי אקואטופ, המחיר 1950 ש"ח + מע"מ.

ברז הוא מוצר שלא כדאי להתקמצן עליו - דליפה לתוך הארון היא עניין מרגיז שגורם נזק, עדיף להשקיע בברז באיכות גבוהה. סביר שכל ברז שתקנה יהיה ממוצא סיני, לפחות שיהיה תחת בקרת איכות מספקת.

גם קרמיקה או-גרניט-פורצלן יגיעו בד"כ מסין או מטורקיה. סדר הגודל של המחיר נשמע סביר, אבל זה גם עניין של איכות, כך שיתכן שזה מחיר זול ויתכן שיקר. ההגדרה שלך כללית מדי. כמוכן - בדוק אם אתה צריך לרצף רק את המטבח או גם חללים סמוכים, והתאם את סוג הכחומר לצרכים.

אסלה - אני קניתי לפני קצת פחות משנה סטים של אסלות תלויות (חרסה) וניאגרות נסתרות (גבריט) כולל הלחצנים ומושבי האסלה ב"מבצע" של 900 ש"ח לערכה.

דלתות פנים - שוב, עניין של איכות. איזה מנגנון נעילה כלול? איזה ציפוי? איזה משקופים? האם יש חלוניות לחדרי השירותים? האם המחיר כולל התקנה? שוב - המחיר שציינת יותר מדי כוללני וחשוב לדעת מי היצרן, מה הדגם ומה כלול המחיר.

לדעתי את הקניה עליך לבצע יחד עם בעל מקצוע - רצוי האדריכל(ית) אבל יכול להיות גם השיפוצניק. החסרון - יהיה עליך לשלם תמורת זמנם. היתרונות רבים:

1. הם מכירים את המוצרים, בחינו בין מוצר זול למוצר איכותי וידריכו אותך לרכישת מוצרים העומדים בתקן (הידעת כי ריצוף במרפסת ובאמבטיה שונה מריצוף במבח ובסלון?).

2. יש להם "קשרים" והם מקבלים "הנחת קבלן" בחנויות מסויימות.

3. הם יצליצו על שילוב החומרים המתאים לעיצוב שבחרת.

4. הם ידעו לבחור את הכמויות (ואני ממליץ לקנות תמיד קצת עודפים, למקרה שאריח ישבר או שבעוד כמה שנים יהיה עליך לבצע תיקון כלשהו).

5. כאשר אתה רוכש את המוצר יחד עם האדריכל או הקבלן הם יודעים מה צריך להכין עבורו - למשל איזה נקודות חשמל או מים יש להכין בשלב התשתיות, ויכללו זאת בתוכנית העבודה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כל המחירים שרשמתי כוללים מע"מ.

באבן הקיסר - כולל מדידה, חיתוך והתקנה.

אם כל הברזים הם סיניים, האם הם נבדלים רק בתו תקן? אם כן, איזה מדד עלי לחפש?

הקרמיקה (גרניט פורצלן) תהיה אך ורק לסלון-מטבח, והיא כוללת שתי-שכבות-שקר-כלשהו נוגד רטיבות.

כמוכן, אני מתכוון לרכוש כ-10% יותר מכמות הקרמיקה הדרושה שמדדתי.

דלתות הפנים כלול מנגון נעילה מגנטי, ציפוי פורמייקה, כולל עיטור ניקל לדלת, ועינית-אינדיקציה לאור בחדר השירותיים והאמבטיה וכולל התקנה ומדידה.

לגבי האסלות - מדובר בדגם חרסה "מונובלוק" - קרי האסלה והניאגרה "מאוחדות" ושתיהן מקרמיקה.

לגבי נק חשמל ומים ותוכניות - כל הדברים האלה נלקחו בחשבון.

פורסם (נערך)

מן הסתם כל ברז שתרכוש יישא תו תקן ישראלי. אבל זה תו לגבי בטיחות והתאמה לצנרת, לא לגבי איכות ואריכות ימים.

הברז שנרכש לפני שנה למטבח היה נשלף מתוצרת Hans Grohe, כמובן עיצוב די מוחצן, עלה בסדר גודל של 1200 ש"ח. זה די בינוני כיון שלידו ניצבו לא מעט ברזים שעלו פי 4 ויותר. האם המחיר מוצדק? ימים יגידו.

הברז נשלף לפי דרישת אשתי, למרות שניסיוני עם ברז נשלף בדירה הקודמת היה מר, בגלל הרבה דליפות ושברים בהברגה של הצנור למזלף. עם זאת הברז הנוכחי הרבה יותר גבוה וקצת יותר ארוך, כך שנעשה הרבה פחות שימוש בשליפה, ואולי הוא ישתמר יותר טוב.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפחות לגבי הקרמיקה זה נראה יקר. אני לא יודע מאיפה אתה אבל אם אתה דרומי בדוק בטרבלסי קרמיקה. הוא זול מאוד ואפשר להחזיר אצלו את העודפים תמורת זיכוי מלא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מאזור המרכז, המחיר הזול ביותר לקרמיקה היה בגטושטיין בראשון, כ- 60 ש״ח למטר. האם המחירים בדרום רחוקים מכך?

פורסם

דלתות פנים ממליץ לקפוץ לדלתות לנדאו להתרשם, אני הזמנתי לפני חודש (יקר יותר ומרגיש איכותי יותר, זמן אספקה יחסית ארוך).

לא מזמן סיימתי לרצף את הבית לבד ועל הקרמיקה עצמה שילמתי כ-35 ש"ח למ"ר.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אני מאזור המרכז, המחיר הזול ביותר לקרמיקה היה בגטושטיין בראשון, כ- 60 ש״ח למטר. האם המחירים בדרום רחוקים מכך?

המחירים משתנים ממוצר למוצר. אין שום משמעות לציון מחיר בלי פירוט הסוג, המידות, היצרן וכמובן החנות. שים לב שאריחים מגיעים במידות שונות מ-30X30 ס"מ ופחות ועד 120X120 ס"מ ויותר. דוגמא - אריחי גרניט פורצלן מזוגג שרכשתי במידה 80X80 ס"מ לסלון עלו 99 ש"ח למ"ר. אריחים מדגם זהה, במידה 60X60 ס"מ (לחדרי השינה) עלו 78 ש"ח למ"ר.

פורסם

משיפוץ שהורי עשו באיזור ירושלים-

אסלה אחת עלתה 400 שקל(חרסה כולל המנגנון ומושב איכותי-ישבתי היה כיף).

כיור לא זוכר כמה עלה

ברז עלה בערך אלפייה

הדלתות אני ראיתי בחצי מהמחיר הזה

כל החרטא הזה של איטלקי וסיני ותימני לא באמת משנה כל עוד המוצר איכותי.

קונים חומרים אצל הבני דודים ומשלמים לקבלן רק על ההתקנה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

שיש אבן קיסר - 730 ש"ח למטר.

כיור מטבח (איטלקי) - 1300 ש"ח.

ברז לכיור מטבח (סיני) נשלף - 250 ש"ח

קרמיקה לרצפה (סינית) - כ-70 ש"ח למטר.

אסלה מונובלוק - 700 ש"ח.

דלתות פנים "פלקסבורד" - 1400 ש"ח - כולל הובלה והרכבה.

שוב, תודה מראש - אלי.

המחיר לשיש - בסדר

המחיר לאסלה מונובלוק של חרסה כולל מושב אסלה - בסדר

המחיר לקרמיקה - לא ציינת מידה, איך נתייחס ?

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שיש אבן קיסר - 730 ש"ח למטר. יש כמה סוגים של שיש. איזה הזמנת? בגדול נשמע סביר אבל הכי טוב שתכתוב איזה דגם וצבע קנית?

כיור מטבח (איטלקי) - 1300 ש"ח. תצרף תמונה/ קישור עם הדגם הספציפי. יש כיורים הרבה יותר יקרים ויש גם יותר זולים.

ברז לכיור מטבח (סיני) נשלף - 250 ש"ח נשמע סביר למוצר זול. יש בהרבה יותר לא בטוח ששווים את מחירם. תחפש מוצר מחברה מוכרת.

קרמיקה לרצפה (סינית) - כ-70 ש"ח למטר. נשמע גם כן סביר למשהו סיני.

אסלה מונובלוק - 700 ש"ח. לא מכיר מחירי אסלות.

דלתות פנים "פלקסבורד" - 1400 ש"ח - כולל הובלה והרכבה. תלוי בדלתות עצמן. יש דלתות ב700 שקל ויש באלפים. כדאי לתת קישור לדלתות הספציפיות.

שוב, תודה מראש - אלי.

באדום בפנים. שיהיה בהצלחה!

פורסם
מתנצל - המידה היא 60x60.

במחיר כזה לדעתי, עם קצת מאמץ, אפשר להשיג סחורה לא סינית. הכל שאלה של איזה אריח בחרתם (גוון, טקסטורה, חיתוך...).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בקשר לזה - האם תוכל קצת להסביר לי כשאני בא לחפש אריח למה לשים לב? האם כל אריח ספרדי עדיף על אריח סיני? האם למזוגג יש יתרון על מלוטש? וכולם בחיתוך לייזר, איך אני יודע מה עדיף?

• תוכן חדש...