Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

אני רוצה לקנות רכב בעיקר לצורך להגיע לעבודה. זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב כך שאני לא כל כך בקיא בתחום.

אני מתלבט בין רכב ישן 20-25K שקל לבין רכב חדש קטן - כדוגמת i10. פחות נוטה לכיוון רכב יד 2 (תיקונים וכו).

המרחק לעבודה הוא משהו כמו 25 ק"מ אבל חלקו בינעירוני. ראיתי סקירות די טובות לגבי הI10 - במיוחד בטלוויזיה, אמרו שהוא סוחב טוב, מרווח וכו וכו.

מצד שני אני קורא תגובות של אנשים שאומרים שזה רכב שהוא חלש יחסית לנסיעות בינעירוניות.

אני מעדיף גיר אוטומטי או רובוטי, אוטומטי - בקיצור שתהיה אפשרות לאוטומט.

 

מה אתם אומרים על הI10 לצרכים כאלה? ואולי יש לכם המלצות לרכב קטן אחר?

 

תודה

פורסם

היונדאי אכן רכב מאוד טוב,האוטומטית תהיה סבירה,כמובן תבצע נסיעת מבחן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב כזה נמוך, אתה צריך מאוד להתפשר בשביל לקבל אוטומט. שקלת ידני?

 

 

לא, אני כבר הרבה שנים שלא נהגתי, בגלל זה אני מעדיף אוטומט.

פורסם

אם התקציב לך לא כל כך גדול כפי שכתבת, אתה יכול לשקול רכישת רכב משומש מהשנים האחרונות שטופל כראוי. רכב כזה יהיה די אמין. כדי לחפש המלצות לרכבים אתה יכול גם לבצע חיפוש בפורום ובגוגל. בנוסף, כדאי שתקרא את הנעוצים בפורום שעוסקים במה לשים לב ברכב חדש או משומש לפני במתעסקים אתו.

×
×
  • תוכן חדש...