Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ניראה לי שזה יקרה.. הנהלת WRC לא תיתן יד לדבר, כי המרוצים יהיו פחות תחרותיים משמע פחות קהל וריטניג ודעיכה של הענף, פחות פרסום ופחות כסף..

אם זה יקרה יהיה חבל מאוד..

פורסם

נשמע מוזר...

אולי זה באמת כדי ללחוץ לשינויים כאלה ואחרים...

נקווה מאוד שזה לא יצא לפועל, כדי שלא נראה נהגים גדולים נוהגים בסקודה :-\

פרישה כזו היא כמו הודעת פרישה של מכבי ת"א מהיורוליג, או לפחות כמו הודעת פרישה של כוכבי מהפורומים (-:

:-)

פורסם
נשמע מוזר...

אולי זה באמת כדי ללחוץ לשינויים כאלה ואחרים...

נקווה מאוד שזה לא יצא לפועל, כדי שלא נראה נהגים גדולים נוהגים בסקודה :-\

פרישה כזו היא כמו הודעת פרישה של מכבי ת"א מהיורוליג, או לפחות כמו הודעת פרישה של כוכבי מהפורומים (-:

מה רע בסקודה? מה יהיה איתכם :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה רע בסקודה? מה יהיה איתכם :wink:

תחשוב על זה ככה...

במקום שלואב ישמע את ההוראות של הנווט שלו, כל מה שהוא ישמע יהיה :

"מי פנוי במונטה קרלו?"

"מי הזמין מונית מקאטלוניה לשדה תעופה?"

קצת מדכא, לא? ;-)

:-)

פורסם
תחשוב על זה ככה...

"מי פנוי במונטה קרלו?"

קצת מדכא, לא? ;-)

אייי... מכה מתחת לחגורה ל-RS. :wink::-D
פורסם

אריאל הרגת אותי :-D

בקשר לנושא עצמו, לא באמת נראה לי שPSA יפרשו. ואם כן אז חבל מאוד, הראלי יהפוך למשעמם מאוד.

וד"א תראו איזה תגובות אומללות יש לכתבה, בעיקר תגובות בסגנון " אחי אימפרזה טורבו נותנת רכבות" ועוד שלל תגובות מפגרות. הנה מקבץ תגובות מטומטמות: 1,2,4,9,18,30 והשוס תגובה 33 שקוראת להפסיק את המירוצים כי בגללם יש הרוגים!. עצוב. :?

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
תחשוב על זה ככה...

"מי פנוי במונטה קרלו?"

קצת מדכא, לא? ;-)

אהבתי! :-)

ד"א , ממתי יש בארצנו פולק' לופו??

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מצער

אבל אם זה מה שהם צריכים לעשות כדי שהענף לא ישאב מהם את הכסף שלו

אז זה הדבר היחיד לעשות

אני בטוח שהם היו מעדיפים לא לעורר סערה תקשורתית

אם FIA הוא תומכים בהם קצת יותר

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה לא פעם ראשונה ובעבר פיג'ו אכן פרשו כש Group B נאסרה. פיג'ו וגם סיטרואן הלכו לפייקס פיק ולדאקאר עם 405 ו ZX הריצו 405 ב BTCC. לאחר מכו פיגו השתתפו בראלי צרפת עם ה 306 וה 106 ור ב 99 חזרו לזירה העולמית עם ה 206.

ה 206 היתה מהפכה טכנולוגית שהביאה ביחד עם כישרון ועד אז כמעט ללא הוכחות נהג פיני מעפך חדש (גרונהולם) שלוש אליפויות יצרנים ושתי אליפויות אישיות של גרונהולם ובעיקר הדומינטיות של ה 206 על כל משטח (גרונהולם - עפר / פניצי - אספלט) הקנו ל 206 מעמד מיוחד.

ההחלפה ב 307 נבעה מטעמי שיווק אבל גם מבעיה של חוסר מקום בתא המנוע. נקווה שתצליח בשנה הבאה.

הקסארה שבעצם הייתה קודם מכונית הנעה קדמית שודרגה ולאט לאט בתוכנית מוגבלת נכנסה לתחרות, לואב וסיטרואן שלטו השנה במירוצים וקטפו את האליפות שני מירוצים לסיום.

זו באמת היה מוזר ש PSA הרשתה ל סיטרואן להתחרות בפיגו אבל הדומיננטיות שלהן גררה את פורד וסובארו למכוניות טובות יותר (שתיהן שודרגו בשנה שעברה) ואת מיצובישי וסקודה בחזרה לסדנא כדי להעמיד מכוניות ברות תחרות.

אני זוכר את קוראדו פרוברה הבוס האיטלקי של פיגו אומר ש 90 מליון דולר לעונה זה סכום לא גדול יחסית לחשיפה אותה פיג'ו קבלה. (ולדוגמה עלות הפיתוח של מנוע ה F1 עלה להם 250 מליון דולר)

קשה לי לראות את שתי הקבוצות פורשות יחד. אני הייתי מהמר שההחלטה ב PSA קשורה באופי השוני של פיגו וסיטרואן כפי שמשתקף בדגמי העתיד פיגו יספקו פאר והדר ופתרונות קטנים מקוריים וסיטרואן תהיה הספורטיבית יותר ושובבה בעיצוב . כמו שהדגמים הבאים ש פיגו עומדים להראות לא נראה לי שיהו RC או GTI ו ה C2 VTS ו ה C4 VTS יהיו הבסיס הספורטיבי. נראה בקרוב יחסית אם סיטרואן תעצור את פיתוח ה C4 WRC לעונת 2006 (ב2005 ה קסארה ממשיכה)

זו דעתי האישית בלבד,

זאב

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

פורסם
לטענת הצרפתים, בעקבות ביטול תכניות להשתתפות עתידית ב-WRC, ישקיע הקונצרן את מרצו בספורט מוטורי אחר, אשר ידרוש השקעה כספית נמוכה יותר. בשלב זה לא ברור לאיזה ענף מוטורי מכוון הקונצרן, אך אנשי PSA מבטיחים כי יגלו במה מדובר "כאשר הזמן יתאים לכך והדשא יהיה קצר דיו".
מירוצי מכסחות דשא?!

LawnMowerRace.jpg

MCS 2008

פורסם
מירוצי מכסחות דשא?!

חחחחח..... אוליי אחרי הפרישה הם יעברו לספורט הזה

אבל כחובב קטן של ראלי - באמת חבל אם זה יקרה (הפרישה)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

אני חובב ראלי מושבע למי שלא יודע,ואני רוצה להגיד לכם שאני בהלם לא קטן,אני לא מאמין שדבר כזה יקרה.

אם כן זה יהיה מכה רצינית ביותר לראלי,לא יהיה שום תחרות מעניינת גם ככה אין הרבה יצרנים בראלי,אז אם הם לא יהיו מי כן?

אני מקווה שזה יסתדר זה בעצם חייב להסתדר בבקשה אל תעשו לי את זה זה הדבר שאני הכי אוהב בעולם:cry:

אני רוצה לראות עוד עונה מרתקת בין לואב לסולברג ושבעזרת השם סולברג יחזיר לעצמו את האליפות בכבוד:grin:

אני מצפה לטוב ומקווה שהכל בסוף יסתדר.

פורסם

אני דווקא חושב שזה היה צפוי :roll:. לא מעט פעמים יצרניות מתלבטות האם להיכנס לקטגוריה מסויימת בעולם הרכב (או לצאת ממנה) בשל שיקולי תדמית ויעילות כלכלית בשיווק רכבים. כפי שאתם יודעים בשנים האחרונות PSA התחילו ללכת עם העדר ולשווק רכבים נוחים, מפנקים ושימושיים או כפי שניתן לומר, מכוניות "תפוחות" :-) (רוני, הי הי :wink:) ופחות ופחות דגמים ספורטיביים :-(.

בסופו של דבר PSA הגיעו למצב שבו הם עומדים בפני השאלה של "איך השתתפות בראלי עוזרת לנו לשווק ולקדם את מכירות הרכבים שלנו?". הקסרה כבר עבר זמנה (והC4 היא כבר מדור ה"תפוחות") ואילו ה307CC יפה אבל קהל היעד שלה הם לא בדיוק האנשים שהראלי מדבר אליהם (הם מסוג האנשים שאם תהיה להם טיפת בוץ על האוטו יתכן ויכנסו לדיכאון סופני...).

המסקנה ידידי היא שעם כל הצער שבדבר כיום לPSA (וללא קשר להצלחה שלהם במרוצים) כבר אין ממש מה לחפש שם:drinking: .

נ.ב.

אולי הC2 יכולה לשחק איזה שהוא תפקיד.

פורסם
אני דווקא חושב שזה היה צפוי :roll:. לא מעט פעמים יצרניות מתלבטות האם להיכנס לקטגוריה מסויימת בעולם הרכב (או לצאת ממנה) בשל שיקולי תדמית ויעילות כלכלית בשיווק רכבים. כפי שאתם יודעים בשנים האחרונות PSA התחילו ללכת עם העדר ולשווק רכבים נוחים, מפנקים ושימושיים או כפי שניתן לומר, מכוניות "תפוחות" :-) (רוני, הי הי :wink:) ופחות ופחות דגמים ספורטיביים :-(.

בסופו של דבר PSA הגיעו למצב שבו הם עומדים בפני השאלה של "איך השתתפות בראלי עוזרת לנו לשווק ולקדם את מכירות הרכבים שלנו?". הקסרה כבר עבר זמנה (והC4 היא כבר מדור ה"תפוחות") ואילו ה307CC יפה אבל קהל היעד שלה הם לא בדיוק האנשים שהראלי מדבר אליהם (הם מסוג האנשים שאם תהיה להם טיפת בוץ על האוטו יתכן ויכנסו לדיכאון סופני...).

המסקנה ידידי היא שעם כל הצער שבדבר כיום לPSA (וללא קשר להצלחה שלהם במרוצים) כבר אין ממש מה לחפש שם:drinking: .

נ.ב.

אולי הC2 יכולה לשחק איזה שהוא תפקיד.

להבדיל מ.....?

אני לא רואה הבדל גדול בהיצע של פיז'ו\סיטרואן מאז אותם הימים שהם נכנסו חזרה לראלי עם ה206 הבומבסטית

• תוכן חדש...