Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוק,הלם, תדהמה, כאן טטיאנה הופמן :-P:wink:

ועכשיו ברצינות. אם באמת הם יפרשו, הראלי יהיה "משמעם" זה יהיה בדיוק כמו ששומאכר יגיד. "טוב חבר'ה, שמעו מיצנו, אני פורש". מצד אחד הראלי יהיה משעשם , מצד שני הפרישה של PSA תפתח אולי מקום ליצרנים או נהגים חדשים, אולי מיצובישי יחזרו ימים היפים או סובארו.....

בנוסף, עם ללכת עם דבריו של זאב, אז שנה הבאה מיצובישי צריכה להזהיר ב פריז דאקר :-D שלא איזה 206 T16 תיקח כל הקופה, או אולי יעשו הסוואה ל C4 WRC שתיהיה מוכנה ל פריז דאקר.

בכל מקרה, מה שבאמת מוזר זה, שהם הציגו את ה C4 לשנה הבאה, והיו תוכניות ל2005 ו 2006... ואז בבום פורשים... משהו מוזר, היה צריך להיות תהליך של גסיסה אולי אבל לא היה. בהחלט מוזר.

נקווה לטוב.

מקסימום VW תכניס את בנטלי למירוצי ה WRC.

אלי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
להבדיל מ.....?

אני לא רואה הבדל גדול בהיצע של פיז'ו\סיטרואן מאז אותם הימים שהם נכנסו חזרה לראלי עם ה206 הבומבסטית

ועוד איך יש הבדל בהיציע. בתקופה עליה אתה מדבר לפיג'ו היו 106 ספורטיביות ואף 306 ספורטיביות בנוסף ל206 (נתון למחלוקת בעניין הספורטיביות אך ניחא) כך שניתן לראות בבירור את הירידה החדה בדגמים הספורטיביים לעומת היום.
פורסם

ועכשיו ברצינות. אם באמת הם יפרשו, הראלי יהיה "משמעם" זה יהיה בדיוק כמו ששומאכר יגיד. "טוב חבר'ה, שמעו מיצנו, אני פורש".

האמת, כששומאכר יפרוש מירוצי ה-F1 יתחילו אולי סוף סוף להיות מעניינים. כשהוא שם פשוט אין תחרות ב-99 אחוז מהמקרים... מצד שני, פרישה שלו תהיה התדרדרות של הרמה, אם כי כנראה תמיד יבוא שומאכר חדש...

בנוגע לראלי - אני לא מאמין ששתי הקבוצות יפרשו לגמרי. עם מה נשאר? פורד, סקודה, סובארו ומיצובישי? תנו לזה זמן. זה עוד ישתנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חבל רק שכותב הכתבה שכח שגם פורד שוקלים את השתתפותם בעונת 2005...

אז, או שיבוא שינוי דרסתי בתקנות או שהסדרה פשוט תדאך, כמו שקרה למירוצי משאיות אחרי פרישת DAF ומאן. המירוצים עדיין מתקיימים, הליגה קיימת, אבל אף אחד כבר לא זוכר אותם ולא משדרים אותם בטלוויזיה...

מצד שני, אולי אז סדרה N ו-KitCar יהיו יותר מעניינות ויזכו ליותר כיסוי תקשורתי.

Spirit In The Dark

פורסם

אז, או שיבוא שינוי דרסתי בתקנות או שהסדרה פשוט תדאך, כמו שקרה למירוצי משאיות אחרי פרישת DAF ומאן. המירוצים עדיין מתקיימים, הליגה קיימת, אבל אף אחד כבר לא זוכר אותם ולא משדרים אותם בטלוויזיה...

מצד שני, אולי אז סדרה N ו-KitCar יהיו יותר מעניינות ויזכו ליותר כיסוי תקשורתי.

אם אני לא טועה, אליפות גרופ N נקראת כבר PWRC ומכוניות הKitcar (פורמולה 2) כבר לא משתתפות, אלא במקומן יש את הסופר 1600 שמשתתפות בJWRC

פורסם

חבל רק שכותב התגובה לא טרח לקרוא את הכתבה שהוא מתלונן עליה :razz:

הכרזה זו מגיעה רק ימים ספורים לאחר שפורד הודיעה על כוונתה להמשיך ולהשתתף במירוצי הראלי גם בארבעת השנים הקרובות, ופיזרה את אי הבהירות סביב מעשיה בעתיד עם חשיפת הפורד פוקוס לעונת 2006.
פורסם
תחשוב על זה ככה...

במקום שלואב ישמע את ההוראות של הנווט שלו, כל מה שהוא ישמע יהיה :

"מי פנוי במונטה קרלו?"

"מי הזמין מונית מקאטלוניה לשדה תעופה?"

קצת מדכא, לא? ;-)

:lol: גדול!

וברצינות, זה לא יהיה אותו הדבר בלי פג'ו-סיטרואן במירוצים וחבל..

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
אני דווקא חושב שזה היה צפוי :roll:. לא מעט פעמים יצרניות מתלבטות האם להיכנס לקטגוריה מסויימת בעולם הרכב (או לצאת ממנה) בשל שיקולי תדמית ויעילות כלכלית בשיווק רכבים. כפי שאתם יודעים בשנים האחרונות PSA התחילו ללכת עם העדר ולשווק רכבים נוחים, מפנקים ושימושיים או כפי שניתן לומר, מכוניות "תפוחות" :-) (רוני, הי הי :wink:) ופחות ופחות דגמים ספורטיביים :-(.

בסופו של דבר PSA הגיעו למצב שבו הם עומדים בפני השאלה של "איך השתתפות בראלי עוזרת לנו לשווק ולקדם את מכירות הרכבים שלנו?". הקסרה כבר עבר זמנה (והC4 היא כבר מדור ה"תפוחות") ואילו ה307CC יפה אבל קהל היעד שלה הם לא בדיוק האנשים שהראלי מדבר אליהם (הם מסוג האנשים שאם תהיה להם טיפת בוץ על האוטו יתכן ויכנסו לדיכאון סופני...).

המסקנה ידידי היא שעם כל הצער שבדבר כיום לPSA (וללא קשר להצלחה שלהם במרוצים) כבר אין ממש מה לחפש שם:drinking: .

נ.ב.

אולי הC2 יכולה לשחק איזה שהוא תפקיד.

אז תענה לי על משהו כזה סקודה שעכשיו רק מתחילה לממש את כל הפוטנציאל שלה כיצרנית מכובדת,

אחרי תקופת השפל של הפורמנים והפייבוריטים

סקודה שצריכה את זה עכשיו יותר מש PSA הייתה צריכה ליפני כמה שנים

והיא עדיין משתתפת במרוצים עם האוקטביה שלה

אז תענה לי איך הם משווקים את האוקטביה שלה דרך מרוצי ראלי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אז תענה לי על משהו כזה סקודה שעכשיו רק מתחילה לממש את כל הפוטנציאל שלה כיצרנית מכובדת,

פביה , לא אוקטביה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

על אף התיקון של RS נניח לעניינינו שאנחנו מדברים על אוקטביה.

זה מקדם לה את המכירות של הRS (כמו שלפני מספר שנים זה עזר לסיאט אחותה מבית VW לקדם את המכירות של דגמי האיביזה הספורטיביים), זה מקדם המכירות של דגמי ה4X4 של סקודה ובנוסף זה עוזר לסקודה מבחינת התדמית לעניין האמינות ושרידה (זה שאנחנו יודעים שרכב שמשתתף בראלי הוא שונה לגמרי מהרכב שעל הכביש לא אומר שזה לא משפיע על לקוחות פוטנציאלים רבים שמתרשמים מהעמידות של הרכב בראלי וחושבים שמדובר על בדיוק אותו הרכב וזה מפיג להם את החששות בעניין האמינות לעניין דגמי הכביש). ולבסוף זה משפיע על אנשים/ילדים כמו "RS" חברנו לפורום שחולם לרכוש פאביה RS...(כמובן שהראלי זה לא הגורם העיקרי שמשפיע על רצונו אך במידה מסויימת זה אכן משפיע).

פורסם

זה מקדם לה את המכירות של הRS (כמו שלפני מספר שנים זה עזר לסיאט אחותה מבית VW לקדם את המכירות של דגמי האיביזה הספורטיביים), זה מקדם המכירות של דגמי ה4X4 של סקודה ובנוסף זה עוזר לסקודה מבחינת התדמית לעניין האמינות ושרידה (זה שאנחנו יודעים שרכב שמשתתף בראלי הוא שונה לגמרי מהרכב שעל הכביש לא אומר שזה לא משפיע על לקוחות פוטנציאלים רבים שמתרשמים מהעמידות של הרכב בראלי וחושבים שמדובר על בדיוק אותו הרכב וזה מפיג להם את החששות בעניין האמינות לעניין דגמי הכביש). ולבסוף זה משפיע על אנשים/ילדים כמו "RS" חברנו לפורום" שחולם לרכוש פאביה RS...

או קיי הבנתי אותך, תודה על ההסבר

אז מה שאתה אומר ש PSA כבר מיצו את העיניין השיווקי ולסקודה יש עוד מה לממש

שוב תודה שהסברת כ''כ מפורט

ולא על רגל אחת

אגב RS אני יכול להישבע שהיו אוקטביות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

זה מקדם לה את המכירות של הRS (כמו שלפני מספר שנים זה עזר לסיאט אחותה מבית VW לקדם את המכירות של דגמי האיביזה הספורטיביים), זה מקדם המכירות של דגמי ה4X4 של סקודה ובנוסף זה עוזר לסקודה מבחינת התדמית לעניין האמינות ושרידה (זה שאנחנו יודעים שרכב שמשתתף בראלי הוא שונה לגמרי מהרכב שעל הכביש לא אומר שזה לא משפיע על לקוחות פוטנציאלים רבים שמתרשמים מהעמידות של הרכב בראלי וחושבים שמדובר על בדיוק אותו הרכב וזה מפיג להם את החששות בעניין האמינות לעניין דגמי הכביש). ולבסוף זה משפיע על אנשים/ילדים כמו "RS" חברנו לפורום" שחולם לרכוש פאביה RS...

מייק , אתה טועה ובגדול.

אני רוצה פביה RS ולא בגלל שהפביה משתתפת במירוצי הראלי. היא פשוט מוצאת חן בעיני.

*ליאוניד , היו אוקטביות במירוצי הראלי.. היום יש פביות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...