Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מי שנשאר בראלי הם: מיצובישי, סובארו,סיאט,פורד,סקודה, ואני לא ממש מעודכן אבל רציתי לדעת אם בדוק שסיאט עדיין בראלי? וופולקסוואגן?

וסתם שאלה לא קשורה לנושא... האם סובארו לקחו אליפות עולם בראלי מאז שעזבה האימפרזה gt ועלו במקומה wrx\sti???

תודה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מי שנשאר בראלי הם: מיצובישי, סובארו,סיאט,פורד,סקודה, ואני לא ממש מעודכן אבל רציתי לדעת אם בדוק שסיאט עדיין בראלי? וופולקסוואגן?

וסתם שאלה לא קשורה לנושא... האם סובארו לקחו אליפות עולם בראלי מאז שעזבה האימפרזה gt ועלו במקומה wrx\sti???

תודה.

סיאט לא בראלי. פולקסווגן גם לא.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

מתי הם יצאו מהראלי?

כי היה לי סרטון של מירוצי ראלי בעולם והייתה בהם גולף gti ויש לי גם תמונה של סיאט קורדובה אני חושב בראלי...

פורסם

תודה.

מאז עזיבת ה-GT סובארו לקחה פעמיים את אליפות הנהגים.. האחרונה עם פטר סולברג בעונה שעברה.

סיאט לא משתתפת בראלי בקטגוריית WRC עלייה אנחנו מדברים.

פורסם
מתי הם יצאו מהראלי?

כי היה לי סרטון של מירוצי ראלי בעולם והייתה בהם גולף gti ויש לי גם תמונה של סיאט קורדובה אני חושב בראלי...

offtopic

מה הבעיה לכתוב בכתב רגיל?? אנחנו לא עיוורים!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
offtopic

מה הבעיה לכתוב בכתב רגיל?? אנחנו לא עיוורים!

אוף-טופיק**

הבן אדם סה''כ מנצל את האפשרויות שהפורום מביא לו

בשורה התחתונה אתה הבנת אותו וזה מה שחשוב

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

NightHummer צודק מה זה משנה לך איך אני כותב העיקר שאתה מבין למה אני מתכוון...

ועוד משהו למה יש בפורום את האפשרויות האלה בשביל להסתכל עליהם? לא ! זה מבשביל להשתמש בהם!

ותודה לכל אלה שענו לשאלות שלי.:wink:

פורסם

It's a question of budget, most of the car makers competing in the WRC have complained before about the high costs involved, there have been suggestions to cancel group A and start a new group call Super 2000 which will be occupied with cars with up to 2.0L motors and NO TURBO, definitely a big change and a major drop in the cost of development and participation

PSA never did manage to take advantage of their success in rally towards better marketing, nowhere near the effect that Subaru had on their sales, remember the old Subarus of the beginning of the 90's and the 80's? can you compare them to the flying Imprezas? I guess not

Another set of bad news is that Mitsubishi might be retiring from the WRC too at this point because of the failure of the current Lancer

The good news are that most chances are that if Super 2000 will be the new reigning WRC class, turbo cars will still be allowed to play at Group N which will make it more interesting, I'm sure the facxtories will give better support at this level at that point

.Moti

• תוכן חדש...