Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר באיר את צומת ליבי כשאמר שיש שטיפות רכבים שהחומר של מברשות השטיפה הוא מסוג אחר והן לא גורמות לשריטות האלה.

האם זה נכון בכלל? אם כן, איפה יש שטיפות כאלה?

תודה

פורסם

אז מה אתה מציע? לשטוף ידנית? ברור לי שאני לא אעשה את זה. יש שטיפות ידניות בתשלום? כמה זה עולה? כמה זמן לוקחת השטיפה?

תודה

פורסם

גם שטיפה ידנית בתשלום יש ויש.

אם אתה רואה שהם שוטפים עם מטאטא וכו' תברח כמו מאש.

אני עדיין מחפש שטיפה ידנית טובה, ובינתיים שוטף לבד את האוטו.

פורסם

מה הבעיה ?

תשטוף ביום שישי \ שבת בבוקר .

הכי כיף לשטוף לבד במקום לתת לילדים לשטוף עם סמרטוטים מלוכלכים , ועוד עושים לך טובה .

פורסם

אני לא יודע איך שטיפות הרכב במרכז או בצפון אבל בדרום הם ממש על הפנים.

בשטיפות הידניות לרוב מועסקים בני מיעוטים שהאכפתיות שלהם היא כלפי כמה שיותר לקוחות בכמה שפחות זמן, ממש לא מעניין אותם העבודה העדינה עם המטאטא (כן, רק מטאטא, לא ראיתי אמצעי אחר).

גרניק עם לחץ מטורף חומרים שאיש אינו יודע מה הם חוץ מהעובדה שהם מגיעים בחביות.

המטליות הפשוטות והג'ילדות שאתה רק מביט עליהן ומבין שהן עברו הרבה מאוד רכבים ובוודאי בעלות מרקם יותר של סקוטש מאשר מטלית רכה ונעימה.

השטיפות האוטומטיות תמיד מעלות את התהיה אצלי של "מעניין מתי בפעם האחרונה מישהו עבר על המברשות שם וראה שהגיע הזמן להחליף? ".

כך שגם שם אין ישועה.

מה גם שהלחץ שמפעילה המכונת האוטומטית הוא לחץ שמושפע על ידי סנסורים (גששים) אופטיים או גששי לחץ במקרה אחר, כך שיש מצב שהמברשות לוחצות במקומות מסוימום ולא לוחצות מספיק במקומות אחרים.

כשאתה שוטף לבד, מיותר לציין שאתה מתנהג בעדינות ומשתדל לקחת את הזמן ולא למהר.

רמת ההשקעה שלך היא בעצם ללא גבולות, ככל שהתקציב והזמן מאפשרים לך.

אחרי שנחשפתי לעולם הדיטיילינג וטיפוח הרכב, אני לעולם לא אחזור יותר לשטיפות ידניות או אוטומטיות, אני מעדיף לא לשטוף את הרכב חודשיים מאשר לקחת אותו לשטיפה ידנית.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
אני לא יודע איך שטיפות הרכב במרכז ממש לא מעניין אותם העבודה העדינה עם המטאטא (כן, רק מטאטא, לא ראיתי אמצעי אחר).

גרניק עם לחץ מטורף חומרים שאיש אינו יודע מה הם חוץ מהעובדה שהם מגיעים בחביות.

המטליות הפשוטות והג'ילדות שאתה רק מביט עליהן ומבין שהן עברו הרבה מאוד רכבים ובוודאי בעלות מרקם יותר של סקוטש מאשר מטלית רכה ונעימה.

השטיפות האוטומטיות תמיד מעלות את התהיה אצלי של "מעניין מתי בפעם האחרונה מישהו עבר על המברשות שם וראה שהגיע הזמן להחליף? ".

כך שגם שם אין ישועה.

אפשר לסכם כי אתה צודק ב100%,רק שיש צורך לחדד דבר אחד, המטאטא. במקומות שאני מכיר הוא מגיע כ"אקסטרה תשלום" בתור ניקוי ג'אנטים ואז עוברים על חצי מרכב תחתון,ככה "על הדרך". כי אם זה טוב לג'אנטים-זה בטוח טוב לפח הרכב.

נכון זה לא קל לתחזק באופן קבוע את הרכב,אבל עם החומרים הנכונים ופעם ב,יישום אוטם צבע אז המצב יהיה הרבה יותר פשוט וקל,וגם השטיפה תהיה הרבה יותר קצרה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

קודם כל שוב תודה לכולם.

אני שוב חוזר, אני לא אשטוף בעצמי. אני עצלן מאוד.

האם יש שטיפות מקצועיות? לא משנה כמה עולה. אני לא כל כך יודע מה זה דיטיילינג אבל אני כן יודע שכשראיתי פה כמה תמונות של רכבים שעברו את זה, הם נראו מבריקים כאילו יצאו מהמפעל.

תודה

פורסם

אתה מוזמן ליצור קשר עם אחד הדיטיילרים כמו יבגני, יעקב אלטר וכו, אולי אפילו חלק מהחבר'ה בפורום יוכלו להציע לך את עזרתם.

תברר כמה גובים לשטיפה, ולך על זה.

"יאללה בירי".

פורסם

לא כולם שוטפים עם מטאטא, יש את STEAM ME בתל אביב לדוגמא, ויש עוד כמה מכוני שטיפה באיזור המרכז שיש להם בנוסף למטאטא כפפה ואתה אומר להם במה להשתמש, תמורת תשר נכון גם תוכל לקרצץ להם בעניין קרבת הגרניק.

Miata ND2

פורסם

אני נהנה לשטוף את הרכב שלי לבד, כניראה בגלל הג'רניק וכל הכלים הנוספים, אבל שלא היה לי את הג'רניק שטפתי אותו פעם במלא זמן או שהייתי מנגב אותו רק כי זה עבודה קשה.

אבל אכן אפשר לקחת את האוטו לשטיפה ידנית משלמים עוד 15-20 שקל יותר ומקבלים שטיפה ידנית.

שגם היא בחיים לא תיהיה ברמה כמו שאתה תשקיע ברכב שלך, אבל לפחות זה לא עם מכונת שטיפה שעושה שריטות.

פורסם

התרגלתי לשטוף לבד, גם הכי זול וגם העבודה הכי טובה.

זה כמו ריפוי בעיסוק, מעביר לי בכיף שעתיים - שלוש.. :D

בברכה,

תומר עינבר

• תוכן חדש...