Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם הייתם עושים?

בשעות הצהרים ישבתי ברכב בחניה צמודה למדרכה. רוכב קטנוע בן של ***ה ניסה לעלות על המדרכה מאחורי הרכב

ובגלל שהוא מטו**ם הוא הפיל את הקטנוע על כנף האחורית ימנית שלי.

ברב חוצפתו הוא אומר לי "מה אתה רוצה ממני? אין לך נזק הרכב, יש רק שפשוף קטן, אני מוריד לך אותו עם פוליש",

ביקש פוליש מאיזה נהג מונית שהיה ליד ומתחיל למרוח לי פוליש על הצבע המיטלי.

עכשיו יש בכנף מעיכה די גדולה ושפשןף בצבע מעליה וצבע מט במקום שהוא מרח פוליש.

ביקשתי ממנו פרטים שלו, והוא סירב לתת לי בטענה שהנזק קטן.

יש לי מספר רישוי שלו ואני יכול ללכת למשטרה להתלונן,

השאלה היא עד כמה זה יעזור לי, זה מילה שלי כנגד מלה שלו.

פורסם

הבעיה היא, שזה מילה שלי כנגד מילה שלו.

ההשתתפות עצמית שלי גבוהה (2000 ש"ח), ורב הסיכויים שהיא תחול עליי.

פורסם

לא בדיוק מילה נגד מילה. לפלוני אין סיבה "ליפול" על אלמוני ללא סיבה. אבל, זה כבר תלוי באיכות סוכן הביטוח שלך.

לפני כמה שנים טובות היה לי מקרה דומה שנהג צעיר שפשף לי קלות (כמעט לא נראה) פגוש של רכב דנדש. הוא סירב לתת פרטים וברח. את הפרטים שלו קיבלתי מהמשטרה.

סוכנת הביטוח שלנו (מאוד... מאוד אסרטיבית) הבהירה לו שאם תוך 48 שעות לא יהיה ביד שלה שיק מזומן שמכסה עלות צביעה של כל הפגוש (1,500) היא תוציא הערכת שמאי להחלפת הפגוש בחדש כולל כל התושבות, והוא יצטרך להתמודד מול חברת הביטוח. היא הזמינה אותו לנסות אותה.

הוא היה שם תוך פחות משעתיים. מעולם לא תיקנתי את השפשוף הזה.

אם הוא לא היה נבלה ובורח כנראה שלא הייתי משתמש בפרטים שלו ולא תובע אותו.

פורסם

אם הוא נתן לא לך את הפרטים לבקשתך זאת עבירה פלילית.

בכל מקרה היית צריך ללכת למשטרה להגיש תלונה,עכשיו כבר אין מה לעשות.

למשטרה הולכים להגיש תלונה לא רק כדי שהם יעזרו,לפעמים עושים את זה למען תהליכים עתידיים.

בגדול,תקנה פוליש עדין ותעבור על המקום שהוא עשה פוליש,זה יוריד את הכתם,אם תצטרך את העזרה עם זה,תפנה אלי בפרטי,אני ידריך אותך איך לעשות את זה.

לגבי הלחיצה,אני מציע לך לעלות תמונה,אם זה רק לחיצה,תלך לבעל מקצוע שעובד בשיטת PDR,הוא יוציא את הלחיצה ללא תיקון צבע או פחחות,שיהיה רלוונטי,אם תרצה אני יעזור לך.

פורסם
תודה רבה על העזרה לכל המשיבים.

תמונות הפגיעה:

[ATTACH=CONFIG]372121[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372122[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372123[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]372124[/ATTACH]

להבא שלוף מצלמה וצלם את הנהג הפוגע בזירת האירוע ליד הרכב שלך, בנוסף, הקלט אותו תוך כדי.

זה מה שאני עשיתי נגד נהג מונית, פשוט המשכתי להתווכח איתו ובמקביל הפעלתי הקלטה בפלאפון שבה הוא מודה איך נסע רוורס ופגע בי.

לגבי הפגיעה שלך, רוב הסיכויים שסוכן הביטוח שלך יפתור את הבעייה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תשמע אתה רגוע.

אני הייתי לוקח לו את המפתחות של הקטנוע ועושה איתו החלפות רק על תעודת זהות ורשיון נהיגה. עד אז הוא לא היה מקבל את המפתחות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
תשמע אתה רגוע.

אני הייתי לוקח לו את המפתחות של הקטנוע ועושה איתו החלפות רק על תעודת זהות ורשיון נהיגה. עד אז הוא לא היה מקבל את המפתחות.

אין טעם לרדת לפסים כאלה, אנשים יכולים לראות זאת בצורה לא טובה ולהתחיל לתקוף אותך פיזית. אם הצדק איתך אין טעם לגנוב לו את המפתחות.

אם הוא לא הסכים לתת פרטים וברח הוא עבר על החוק. פנה למשטרה כדי להשיג את הפרטים שלו, אותם תעביר לביטוח ותן לו להתנהל מול המנוול.

הכי חשוב בתאונה קודם כל לצלם את הרכב הפוגע ואת מספר הרישוי שלו בפרט. למקרה שיווצר מצב שהוא בורח או לא משאיר פרטים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

יש לי רק מספר רישוי שלו, שם פרטי וטלפון. אלו הפרטים היחידים שהוא הסכים למסור.

אתם חושבים שיהיה אפשרי לתקן את זה בשיטת PDR?

יש לי שיחת טלפון מוקלטת איתו שבה הוא מנבל את הפה, הוא עוד אומר לי שאני צריך להגיד לו תודה שהוא נשאר במקום לדבר איתי ולמרוח את הפוליש,

ושהוא לא ברח מהמקום. לאחר שהבהרתי לו את כוונותי הוא ביקש שאני אדבר איתו ביום ראשון וניקח את הרכב לפחח שהוא חבר שלו.

פורסם (נערך)

לפי מה שאנשי מקצוע העלו תמונות של תיקונים,אצלך זה מכה לא רצינית,טוב מאוד שהקלטת אותו מודה!

אותי מפתיע איך בדיוק הוא מצא נהג מונית שיש לו פוליש,זה הרי מוצר יחסית לא פופולרי.

1-יש לך את יעקב אלטר שמתעסק עם זה:

https://www.facebook.com/ALT.D.S

2-אוטופיקס:

http://www.d.co.il/40160850/28410/

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...