Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא עוד אומר לי שאני צריך להגיד לו תודה שהוא נשאר במקום לדבר איתי ולמרוח את הפוליש,

ושהוא לא ברח מהמקום.

הוא חוצפן ורק על זה מגיע לו שתכניס לו את האלמנט דרך חברת הביטוח, לשיקולך.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מעניין אם אותו נהג מונית היה מוותר לך אם היית פוגע בו.:evil:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תקח את הרכב לחבר שלו, שמעתי על יותר מדי פעמים שזה גרם ליותר נזק מתועלת. שייתן לך כמה שדרוש וזהו

פורסם

אז ככה, עדכון:

לקחתי את הכב לפחח וקיבלתי הצעת תיקון. יבש = 400 ש"ח פלוס מע"מ, רגיל 1100 ש"ח פלוס מע"מ.

דיברתי עם הבחור, והוא עדיין מתעקש ללכת למוסך של קרוב משפחה שלו (כך הוא טען הפעם).

הוא פשוט מרתיח אותי. באתי לקראתו, נתתי לו הצעת מחיר מינימלית, והוא עדיין משחק איתי.

פורסם

אתה לא חייב לקחת את הרכב למוסך של קרוב משפחתו, אני אפילו ממליץ להימנע מכך, זכותך לתקן במקום שאתה בוחר.

צלצל אליו, תקליט את השיחה, והודע לו חגיגית שהוא משאיר לעצמו 2 אפשרויות, הראשונה לשלם לך/למוסך עבור התיקון או לצפות לתלונה במשטרה ותביעת ביטוח.

התלונה במשטרה זה בשביל התיעוד והעובדה שהוא מסרב לשתף פעולה.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
אתה לא חייב לקחת את הרכב למוסך של קרוב משפחתו, אני אפילו ממליץ להימנע מכך, זכותך לתקן במקום שאתה בוחר.

צלצל אליו, תקליט את השיחה, והודע לו חגיגית שהוא משאיר לעצמו 2 אפשרויות, הראשונה לשלם לך/למוסך עבור התיקון או לצפות לתלונה במשטרה ותביעת ביטוח.

התלונה במשטרה זה בשביל התיעוד והעובדה שהוא מסרב לשתף פעולה.

מחזק את הפוסט ומחדד עוד נקודה- זה הרכב שלך, אתה בוחר היכן לתקנו.

תגיד לו שאם הוא לא מרוצה שיתנהל מול הביטוח.

לפעמים מוסכי "דוד של חבר של אח שלי" יעשו עבודה טובה, לפעמים יתקנו בחאפריות כדי לעשות עליך V.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...